Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KONKURSY, LICYTACJA ... GADŻETY :)

Recommended Posts

Tak więc najszło mnie, że fajnie byłoby przy okazji wspólnej zabawy zorganizować jakieś konkursy , może jakąs niewielką licytacje lub zbiórkę na jakiś szczytny cel? ( taki dodatek, absolutnie nie cel przewodni)

Kilka osób pytało mnie o to na priv, więc poczułam sie upowazniona do zapytania co o tym sądza nasi forumowicze.

Także otrzymałam propozycję finansowego wsparcia od jednego z forumowiczów , za co bardzo dziekuję w imieniu wszystkich . Kwota przeznaczona mogłaby być na zakup upominków konkursowych :wink: :D .

i tutaj zasadnicze pytanie do REDAKCJI

czy mogłaby nas wspomóc fimowymi logowymi gadżetami Muratora ?

ja wiem, ze Redakcja w tym roku ma kryzys, ale tracycją zawsze było, ze forumowicze dostawali jakieś firmowe gadżety na pamiątkę , więc naprawdę super byłoby gdyby i w tym roku tracycji stało sie zadość :D

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teraz można wpisywać swoje uwagi na temat licytacji ... czy ma sens, dla jakiej instytucji, fundacji? czy możemy wspomóc którąs fundację która potrzebuje naszej pomocy? wiem, że mamy na forum kilka :roll:

niestety nastały cięzkie czasy - jeśli możemy wspólnie pomóc, dlaczego nie skorzystać?

ja mam swoja cichą propozycję do pomocy (nasza osobista - forumowa) .... ale czekam na opinie innych :D

Mię biega o fanty od takowych osobników, co to osobiście nie dojadą. A co aukcji latoś nie byndzie?

A mam na zbyciu 2 fotki (rocznik 1992) z pokoju w hotelu "SALUT" w Moskwie... czyli z miejsca akcji "Pamiętnika..." :roll: + oczywiście załącznik (absolutna niespodzianka, waga ok. 2 kg) :D

oczywiście jak najbardziej nikogo nie namawiam ... to jest tylko propozycja - dotyczy w zasadzie licytacji i zbiórki na jakiś szczytny cel :wink:

konkursy to odrębna sprawa - i będą czy chcecie tego czy nie :lol: ...trza trochę wapniaków rozruszać, pośpiewać karaoke, poodpowiadać z wiedzy forumowo-budowlanej , przy okazji wygrać jakąś miłą niespodziankę :D

Hmmm,

W zeszłym roku wystawiłem na licytację internetową na forum Muratora jedną z dwóch butelek mojego wina. Wino było cienkie. W tym roku wyszło lepsze. :)

Więc jedna butelkę z pewną zawartością (nie mogę napisać jaką bo Ustawa o... :D i akcyzy brak).

Teraz można wpisywać swoje uwagi na temat licytacji ... czy ma sens, dla jakiej instytucji, fundacji? czy możemy wspomóc którąs fundację która potrzebuje naszej pomocy? wiem, że mamy na forum kilka :roll:

niestety nastały cięzkie czasy - jeśli możemy wspólnie pomóc, dlaczego nie skorzystać?

ja mam swoja cichą propozycję do pomocy (nasza osobista - forumowa) .... ale czekam na opinie innych :D

Nie wiem, czy się zgodzi :roll:

Ponieważ faktycznie mamy na forum kilka fundacji, więc moja propozycja jest taka, żeby osoba wygrywająca sama deklarowała którąś z nich :roll:

Tylko proponuję zrobić zamkniętą listę tych fundacji przed zlotem, żeby później bałaganu nie robić :roll:

Ja nie mam nic przeciwko, tak jest najwygodniej, tylko jak wybrać tą jedną? Odgórnie, czy głosowanie? Jak głosowanie, to i tak się zrobi lista :lol: :lol: :lol:

Ale jak się wszyscy zgodzą od razu na jedną, to będzie cud :roll:

Chociaż ponoć się zdarzają :lol: :lol: :lol: