Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KONKURSY, LICYTACJA ... GADŻETY :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stukuś może zaoferować fant w postaci masażu 5 mężatkom (jednocześnie) :wink:

Kochani, chyba tutaj o mnie i moim Stefku mowa. :oops:

Jestem Wam bardzo wdzięczna za to, ze wciąż o nas pamiętacie, ze mimo tego, ze nasz watek o 1% zdecydowałam usunąć (z powodu wypowiedzi pewnej forumowyczki, która z reszta przeprosiła potem za swoje słowa) wciąż pytacie o to jak ten 1% przekazać.

W zeszłym roku z Waszej inicjatywy Stefek zebrał na swoim koncie (1% + forumowa aukcja na rzecz Stefka) ponad 9000.zl

Dziękujemy za to z całego serca.

Jednak jeżeli chodzi o aukcje na zlocie formowym w tym roku, to ja pomimo tego, ze wzruszona jestem bardzo z powodu Waszego pomysłu , musze odmówić. :oops:

Co innego jest przekazanie 1% a co innego taka pomoc. :roll:

Jakoś myślę, ze pomoc bardziej przyda się tutaj. To moja propozycja.

http://forum.muratordom.pl/aukcja-na-rzecz-rafalka-zapraszamy-wez-udzial,t146562.htm

Wiem, ze już była na rzecz Rafalka aukcja, ale w Jego przypadku walka z choroba jest tez walka z czasem. :roll:

Jeśli byście zgodzili się tym razem znowu dla Rafalka przekazać środki z aukcji to ja będę tak samo szczęśliwa.

Zanik mięśni to ciężka choroba a w naszych warunkach państwowych rodzice i chore dziecko pozostawiany są samym sobie.

A tak ciężko zgodzić się rodzicom takiego dziecka na to, ze z powodu braku środków ich dziecko bardziej choruje.

Dlatego proszę, pomóżmy jeszcze raz Rafalkowi i Jego rodzicom. Oni tej pomocy bardziej potrzebują.

Poza tym są na forum tez inny rodzice mający dziecko niepełnosprawne, wiec jakaś sprawiedliwość tez musi być. :wink:

Tym razem my z Stefkiem mając na uwadze innych potrzebujących, musimy odmówić. Tak nakazuje nam serce. :wink:

Dziękuję Wam bardzo, bardzo i kocham Was wszystkich za to ciepło którym wciąż chcecie obdarowywać ludzi którym los w życiu coś odebrał. Jesteście wspaniały. Pozdrawiamy Was wszystkich bardzo serdecznie. :p

Tak, kochana zeljko ... Ty i Stefek jesteście dla nas bardzo wazni - nie mylisz sie - o Was pomyslałam proponując aukcję. I jak zwykle mnie zadziwiasz - myslisz o innych pomimo tego, że Wam pomoc jest również bardzo potrzebna.

Jeśli taka jest twoja wola - żeby pomóc Rafałkowi , ja mysle że możemy przystać na to i przeznaczyć wylicytowane pieniązki na pomoc dla Rafałka.

Czy ktoś ma coś przeciw? :roll:

Proponuję przyjąć wniosek Zeljki przez aklamację. Dla niezorientowanych: Aklamacja (consensus ordinum) to sposób przyjęcia ustawy lub wniosku w demokratycznych organach władzy ustawodawczej. Wniosek zostaje przyjęty poprzez aklamację, gdy zostaje zaakceptowany jednomyślnie przez całe zgromadzenie (może zostać poparty okrzykami lub oklaskami). Na dobry początek wznoszę pierwszy okrzyk i oklaski :D

Zeljko, jesteś kobietą o wielkim sercu. Dziwne, że tak wielkie serce miesci się w tak drobnym ciele. :)

Cieszę się, że wybrałaś Rafałka.

Jestem za decyzją Zeljki.

ja też myslę, że to dobry pomysł ..... dawać propozycje fantów , dowozimy je łosobiście na zlot .... i bez przesadzania bo czas ma być na wszystko a nie tylko na licytację :wink: :D :wink:

chociaż - możemy zrobić także licytację "po zjeżdzie" - internetową z fantów których nie zdążymy zlicytować i wtedy każdy co nie był też będzie mógł coś dla siebie wylicytować i wspomóc Rafałka :p

to tylko taka propozycja - jak zwykle nie decyduję sama , proszę o opinie :D

W sumie fajnie, ze dla Rafałka licytacja będzie.

Przy okazji co u Rafałka. Otóż był w lutym na turnusie rehabilitacyjnym w Rusinowicach, rodzicom Rafałka udało się załatwić internet z programu uczeń na wsi mają mieć go opłacony chyba do czerwca z funduszy programu.

17 maja przystępuje do I Komunii.

Jest jeszcze trochę pieniędzy na koncie póki co opłacony został turnus, zakupione łóżko i poduszka specjalistyczne do wózka. Może z uzbieranych na Spotkaniu pieniędzy uda się opłacić ten internet na dłużej.

Daga madrze gadasz. Tez jestem za tym aby aukcje przedluzyc na internetowa po zlocie. Mam nadzieje, ze Redakcja sie zgodzi. Tak bylo tez po poprzednim zlocie. :wink: :p

Wtedy damy mozliwosc pomcy takze forumowiczom ktorzy nie beda mogli byc na zlocie.