Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KONKURSY, LICYTACJA ... GADŻETY :)

Recommended Posts

Ja niniejszym deklaruję na aukcję przekazać przedmioty, które wylicytowałem na poprzednim zlocie i do dziś nie odebrałem :lol:

Mam nadzieję, że Redkacja ich jeszcze nie wyrzuciła...

:o

Górala nie mam uwiecznionego, ale oto jest JKM Maczuga:

http://i145.photobucket.com/albums/r232/depilator/zlot_murator3small.jpg

Może zrobi się z tego coś a la Puchar Przechodni? :)

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie jestem pewna czy nam sie uda dotrzec na zlot ale na pewno na aukcje po zlocie cos mam.

Cos pieknego i pracochlonnego. Sama haftowalam, wiec prosze docenic. :wink: Z korzyszcia dla Rafalka. :D

Z reszta kazdy kto widzial moje pracy wie, ze w realu sa jeszcze piekniejsze. :D :D :D

Wiec jesli nie na zlocie to na aukcji na pewno bedzie to:

cena 90zl

ten wiekszy ma 16/22cm, te mniejsze 15/15cm

http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC07933.jpg

Dobra.......jak sa zainteresowani to ok jesli nie to przekazuje na aukcje na pomoc dla bezdomnych psiakow.

Chyba jest 1 Steven King, moze byc troche damskich czytadel wakacyjnych, 1 ksiazka o wojnie w Wietnamie - seria PBSu, Angela's Ashes - cos o Irlandczykach , jakis Cryptonomicon Neal'a Stephensona'a ( nie mam pojecia co to jest ) - j pewnie akis meskie czytadlo.....pare kryminalow wspolczesnych.

Drogi Lumpie praski, znajdą się na forum ludzie znający doskonale angielski. Sam znam kilka osób. Targaj je z zza Wielkiej Wody do Kraju. Jak dolecisz daj znać to na priva podam Ci adres wysyłkowy. Będę na zlocie i może sam osobiscie, jak w poprzednim roku poprowadzę licytację?

Pozdrawiam.

Bankowy - jak najbardziej. To do zobaczenia. :D

Dac znac tu jak zalece i ustanowimy dzien oraz godzine ? :D

Pod ksiegarnia czy pod figura swietego ?

Co bardziej targac - lekkie czytadla czy ciezkie ksiazki historyczne ? Moze jednak lekkie czytadla i kyminaly ......lepiej sie sprzedadza w kanikule ?

Takiego zestawu nie spodziewałem sie po kimś, kto chodzi do teatru, Opery i Filharmonii... ;) :lol:

A czego sie spodziewales ?

Ja wiem... Hayek, Fromm, Popper, Toynbee - to tak z tych lżejszych ;)

A knigi mogę wziąć i ja, tyle, że ja raczej w południowych rejonach się obracam. Czyli Metra ursynowskie.