Depi 28.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja niniejszym deklaruję na aukcję przekazać przedmioty, które wylicytowałem na poprzednim zlocie i do dziś nie odebrałem Mam nadzieję, że Redkacja ich jeszcze nie wyrzuciła... Górala nie mam uwiecznionego, ale oto jest JKM Maczuga: http://i145.photobucket.com/albums/r232/depilator/zlot_murator3small.jpg Może zrobi się z tego coś a la Puchar Przechodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no coś Ty .... nie odebrałeś? Redakcjo droga - gdzie maczuga ? trza nam jej licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja mam oryginalne Cлёзы Нины АлександровныCałe 0,5 litra.jest ktoś zainteresowany? Cena wywoławcza 20 PLN. Przebicia ceny zgłaszać do prowadzącego licytację na Zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 28.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Tak siakoś nie było mi po drodze nigdy... No i mówiąc szczerze, to od początku właściwie planowałem puszczenie jej dalej w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nie jestem pewna czy nam sie uda dotrzec na zlot ale na pewno na aukcje po zlocie cos mam. Cos pieknego i pracochlonnego. Sama haftowalam, wiec prosze docenic. Z korzyszcia dla Rafalka. Z reszta kazdy kto widzial moje pracy wie, ze w realu sa jeszcze piekniejsze. Wiec jesli nie na zlocie to na aukcji na pewno bedzie to: cena 90zl ten wiekszy ma 16/22cm, te mniejsze 15/15cm http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC07933.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jest moze troche czytajacych w jezyku angielskim ? Moge przekazac troche fajnych ksiazek na aukcje - ale prosze wskazac komu przekaz bo nie wiem czy bede na zlocie - lece do Polski w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja angielskie książki bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Amerykanskie...... to sobie kupisz tzn wylicytujesz Komu przekazac - oto pytanie ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ueee... Amerykanskiego to nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobra.......jak sa zainteresowani to ok jesli nie to przekazuje na aukcje na pomoc dla bezdomnych psiakow. Chyba jest 1 Steven King, moze byc troche damskich czytadel wakacyjnych, 1 ksiazka o wojnie w Wietnamie - seria PBSu, Angela's Ashes - cos o Irlandczykach , jakis Cryptonomicon Neal'a Stephensona'a ( nie mam pojecia co to jest ) - j pewnie akis meskie czytadlo.....pare kryminalow wspolczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Takiego zestawu nie spodziewałem sie po kimś, kto chodzi do teatru, Opery i Filharmonii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zelijka .... no bez takich mi tu .... nie może Cię zabraknąc na zlocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Takiego zestawu nie spodziewałem sie po kimś, kto chodzi do teatru, Opery i Filharmonii... A czego sie spodziewales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Drogi Lumpie praski, znajdą się na forum ludzie znający doskonale angielski. Sam znam kilka osób. Targaj je z zza Wielkiej Wody do Kraju. Jak dolecisz daj znać to na priva podam Ci adres wysyłkowy. Będę na zlocie i może sam osobiscie, jak w poprzednim roku poprowadzę licytację? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To super Tomku, tez mi sie wydaje, ze pojda, znaczy sprzedadza sie ......postaram sie przytargac jak najwiecej. Ale wolalabym tego nigdzie juz nie wysylac - ciezkie ! @ # Nie moglby ktos ode mnie odebrac i przetrzymac ? Do odebrania bylyby w Warszawie , gdzies na linii metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Lumpie, okolice pl. Bankowego po 18-stej codziennie - mogę zabrać. W weekend mogę gdzieś podjechać. Jak wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Bankowy - jak najbardziej. To do zobaczenia. Dac znac tu jak zalece i ustanowimy dzien oraz godzine ? Pod ksiegarnia czy pod figura swietego ? Co bardziej targac - lekkie czytadla czy ciezkie ksiazki historyczne ? Moze jednak lekkie czytadla i kyminaly ......lepiej sie sprzedadza w kanikule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mnie tam wszystko jedno, może być i pod pałacem ze służbą Daj znać, jak dotrzesz i się umówimy. Co tachać, to nie podpowiem, ale pewnie ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Takiego zestawu nie spodziewałem sie po kimś, kto chodzi do teatru, Opery i Filharmonii... A czego sie spodziewales ? Ja wiem... Hayek, Fromm, Popper, Toynbee - to tak z tych lżejszych A knigi mogę wziąć i ja, tyle, że ja raczej w południowych rejonach się obracam. Czyli Metra ursynowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Sadzisz, ze takie nic dobrego co wloczy sie po operach i teatrach czyta takie ksiazki do poduszki ? ? ? Metro ursynowskie - jeszcze lepiej bo jeszcze blizej. Moze byc Natoli lub Imielin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts