Depi 30.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Siur - dżast giw mi ze tajm, end ajl bi zer. Nawet dziś się wybieram między 18 a 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Siur ze siur i gonna giv ju da tajm only niech zalece czyli es sun es i gonna bi der..Wilanowska posybl tez - jesli ju hav tu stop da kar bo lecisz na Piseczno an ju wanna hit da road bifor trafik bildz ap - jak ci wygodniej. Tomku, jeden Grisham wyglada na nowke The Broker, zapakuje go w osobna , platikowa torbe - moze byc nawet kupiony na prezent - sprobuj licytowac od razu wiecej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 hit da road Rołd się pisze! Ja tam latam na Wilanów akurat, ale w rejonach Wilanowskiej oczywiście się obracam dość często. Łen ju flaj in dżast let mi noł, ołkej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ale se gadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja to z tego tylko ołkej zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Bo to jest specjalny, scramblowany, przekaz. Musisz mieć specjalny klucz PGP żeby to odczytać. Bond używa tego samego ponoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dobra ...przyjęłam ...na zlocie rezerwuję u Ciebie godzinę na naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ha ha ha! (zaśmiał się Hrabia po francusku, albowiem język ten znał doskonale) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no dobra.... to zrobimy tak: Ty mnie nauczysz amerykancki i francuski (skoro już się pochwaliłeś że znasz ), a Ciebie moge nauczyć godoć po śląsku ....pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Depi, jak się nauczysz godoć to nikt Ci nie powie, że gorol jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Teściową mam ze Śląska (no i tę częśc rodziny Żony naturalnie), więc już cokolwiek się nauczyłem np. A w antryju, na byfyju stoła sobie szklonka tyju. [transkrypcja foneteczna - nie wiem, jakie są zasady pisowni śląskiej ] Z nauką to oczywiście służę, choć czasu będzie niewiele. Z doświadczenia wiem jednak, że napoje wyskokowe błyskawicznie poprawiają zdolności językowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Z doświadczenia wiem jednak, że napoje wyskokowe błyskawicznie poprawiają zdolności językowe u mnie akurat odwrotnie niestety .... gwarantuję że po 3-4 piwach nic już nie powiem ino zasnę dokładnie tam gdzie aktualnie stoję/siedzę (odpowiednie skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Bo po piwie to sie łeb kiwie. Proponuję konkurs picia piwa na czas. Specjalistów w tym temacie nam nie brakuje, są tutaj:http://forum.muratordom.pl/zapraszam-do-piwiarni-klubowej,t56034-2760.htm, niech pokażą co potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tedii, pamietaj o gitarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Liczę na Andre.Depi też dobrze ciupał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 hit da road Rołd się pisze! Ja tam latam na Wilanów akurat, ale w rejonach Wilanowskiej oczywiście się obracam dość często. Łen ju flaj in dżast let mi noł, ołkej? Ooooops ! ma bed ...jasne, ze rold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Z doświadczenia wiem jednak, że napoje wyskokowe błyskawicznie poprawiają zdolności językowe u mnie akurat odwrotnie niestety .... gwarantuję że po 3-4 piwach nic już nie powiem ino zasnę dokładnie tam gdzie aktualnie stoję/siedzę (odpowiednie skreślić) ja po 4 to się zaczynam zwierzać , po 5 pier...od rzeczy, a po 6 już mi wszystko obojetne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Z doświadczenia wiem jednak, że napoje wyskokowe błyskawicznie poprawiają zdolności językowe u mnie akurat odwrotnie niestety .... gwarantuję że po 3-4 piwach nic już nie powiem ino zasnę dokładnie tam gdzie aktualnie stoję/siedzę (odpowiednie skreślić) ja po 4 to się zaczynam zwierzać , po 5 pier...od rzeczy, a po 6 już mi wszystko obojetne ... To ja przyczaje się w pobliżu jak będziesz kończyć szóste........ Ja do 5 sztuk nic nie czuje............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 04.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wracając do tematu wontka, to nie uwierzycie, ale dziś, jak se szedłem ulicom, nie, to z nagła zza węgła wyskoczył na mie siakiś lump, chyba praski, bynajmniej tak sie mie zdaje, no i wcisnął mie w renke torbe jakoś cienszkom po czym czem prędzej dał drapaka. No i tak oto mam na oko z 13 kilo książek w lengłydżu do spylenia Nota bene tenże sam lump zapodał taki oto pomysł, coby każdy przytachał jakąś knigę, lub dwie, co mu na półce nie konweniują np. kolorem grzbietu, formatem lub akurat tytuł mają odwrotnie nadrukowany, niż te pozostałe (nie znosze tego!!! ) no i żeby się zrobił taki mini-kiermasz. Dochód oczywiście przekazany byłby na Rafałka. No i co Wy powiedzie na takie dictum? He?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przywlekę MURATORY,na pewno będzie dużo chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts