Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KONKURSY, LICYTACJA ... GADŻETY :)

Recommended Posts

Chyba nie myslalm o czasopismach tylko o " polkownikach" co wam na polkach kurz zbieraja a moze ktos chcialby kupic za pare groszy....ale czasopisma - czemu nie ?

Depi, ja Cie bardzo przepraszam z tym czmychnieciem, ale zaczelo jakos wiac a poza tym ja jeszcze dochodze do siebie po podrozy.....i tego dnia co dojde musze zbierac d.... w troki i z powrotem do samolotu.

Jersli chodzi o takie bazarki to jest to polacznie przyjemnego z pozytecznym - wy pozbywacie sie ksiazki,ktora lapie kurz a Rafalek zyskuje...moze internet na caly rok . 8)

Derpi, czy Ty jestes native w okolicy w ktorej mieszkasz ?

A ludzi ze starych Kabat znasz ?

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Depi, ja Cie bardzo przepraszam z tym czmychnieciem,

Daj spokój - toć se jajca robię :)

Derpi, czy Ty jestes native w okolicy w ktorej mieszkasz ?

A ludzi ze starych Kabat znasz ?

Native ale napływowy - od nieco ponad 2 lat dopiero. Wczesniej Ursynów, ale inny rejon - przy Puławskiej w stronę Piaseczna.

Ze starych Kabat? Nie bardzo chyba. A czemu pytasz?

ja też stos muratorów z 2-3 lat mogę przywlec - raczej już nie będą mi potrzebne :wink: .... może ktoś skorzysta :D

z książek ...hm ...u mnie tylko encyklopedie , wszystkie pozostałe wypożyczam z biblioteki - wątpię, czy Pani bibliotekarka by sie ucieszyła gdybym którąś opyliła - choć kasa na szczytny cel :wink: :D

A , jak naplywowy to nie znasz starych gospodarzy - a ja tak. 8)

Poza tym przysiegnij sie , ze jestem kobieta bo mi nie wierza . :D

Z Kabat nie znam, bo się tu nie obracam. Z Powsina to kilku już znam :)

I przestań bajerować, bo wszyscu już wiedzą, że jesteś zwalistym chłopem z sumiastym wąsem i dywanem na klacie ;) :lol:

ja też stos muratorów z 2-3 lat mogę przywlec - raczej już nie będą mi potrzebne :wink: .... może ktoś skorzysta :D

z książek ...hm ...u mnie tylko encyklopedie , wszystkie pozostałe wypożyczam z biblioteki - wątpię, czy Pani bibliotekarka by sie ucieszyła gdybym którąś opyliła - choć kasa na szczytny cel :wink: :D

A jakie roczniki? Bo ja zbieracz jestem...... :D :D :D

Potrzebny ochotnic wiec i ochotnica co wystosuja apel do zlotowiczow o "

polkownikow' czyli ksiazki zalegajace na polkach stare i czasopisma - pozniej

trzeba to zgarnac przy wejsci od zlotowiczow i chyba po aukcji zeby co drozsze " zeszlo" posiedziec przy

stoliku przez godzinke i posprzedawac.......