lump praski 04.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Chyba nie myslalm o czasopismach tylko o " polkownikach" co wam na polkach kurz zbieraja a moze ktos chcialby kupic za pare groszy....ale czasopisma - czemu nie ? Depi, ja Cie bardzo przepraszam z tym czmychnieciem, ale zaczelo jakos wiac a poza tym ja jeszcze dochodze do siebie po podrozy.....i tego dnia co dojde musze zbierac d.... w troki i z powrotem do samolotu. Jersli chodzi o takie bazarki to jest to polacznie przyjemnego z pozytecznym - wy pozbywacie sie ksiazki,ktora lapie kurz a Rafalek zyskuje...moze internet na caly rok . Derpi, czy Ty jestes native w okolicy w ktorej mieszkasz ? A ludzi ze starych Kabat znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 04.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Depi, ja Cie bardzo przepraszam z tym czmychnieciem, Daj spokój - toć se jajca robię Derpi, czy Ty jestes native w okolicy w ktorej mieszkasz ? A ludzi ze starych Kabat znasz ? Native ale napływowy - od nieco ponad 2 lat dopiero. Wczesniej Ursynów, ale inny rejon - przy Puławskiej w stronę Piaseczna. Ze starych Kabat? Nie bardzo chyba. A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A , jak naplywowy to nie znasz starych gospodarzy - a ja tak. Poza tym przysiegnij sie , ze jestem kobieta bo mi nie wierza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A , jak naplywowy to nie znasz starych gospodarzy - a ja tak. Poza tym przysiegnij sie , ze jestem kobieta bo mi nie wierza . dużo wcześniej ja myślałam, żeś ty chłop a kwestia targów - super sprawa mogę kupować ps. pozbyć mi się jest już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja też stos muratorów z 2-3 lat mogę przywlec - raczej już nie będą mi potrzebne .... może ktoś skorzysta z książek ...hm ...u mnie tylko encyklopedie , wszystkie pozostałe wypożyczam z biblioteki - wątpię, czy Pani bibliotekarka by sie ucieszyła gdybym którąś opyliła - choć kasa na szczytny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 05.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A , jak naplywowy to nie znasz starych gospodarzy - a ja tak. Poza tym przysiegnij sie , ze jestem kobieta bo mi nie wierza . Z Kabat nie znam, bo się tu nie obracam. Z Powsina to kilku już znam I przestań bajerować, bo wszyscu już wiedzą, że jesteś zwalistym chłopem z sumiastym wąsem i dywanem na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo Cie przepraszam, ale pilnie uwazam, zeby wlosy na klacie nie byly za geste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 05.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Poddaje sie bardzo ekskluzywnemu i drogiemu zabiegowi zarezerwowanemu tylko dla elit pod nazwa " depilacja wybiorcza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dlatego tak czmychnęła , sorki czmychnął, bo za kobietę przebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzis moze i " czmyhnal" bo w koncu wlaczyla mi sie druga faza. Snu.Czyli spalam jak zabita. Przedtem na pewno bylo "czmychnal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja też stos muratorów z 2-3 lat mogę przywlec - raczej już nie będą mi potrzebne .... może ktoś skorzysta z książek ...hm ...u mnie tylko encyklopedie , wszystkie pozostałe wypożyczam z biblioteki - wątpię, czy Pani bibliotekarka by sie ucieszyła gdybym którąś opyliła - choć kasa na szczytny cel A jakie roczniki? Bo ja zbieracz jestem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Gdyby ktos chcial sie tym zajac na zlocie przez godzinke - na rzecz Rafalka , bo ja niestety nie moge przyjechac, ochotnic lub ochotnica - potrzebni - stare roczniki muratora, uzywane ksiazki - pare groszy by sie z tego uzbieralo.......sadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 kurcze.... w ubiegłym roku to Tomek1950 sie zajmował licytacją ... Tomek , jak myślisz ... mógłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ze strony redakcji też postaramy się dołożyć jakieś gadżety. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ooo, dziękujemy ... są już policzone i zewidencjonowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Z tego co wiem to Tomek zajmie sie licytacja - chodzi o to zeby oprocz licytaacji rozlozyc stolik z uzywanymi ksiazkami, ktore sie zlotowiczom kurza na polkach a ktore przywioza, stare numery muratora np - i sprzedfawac je po pare groszy. Kiermasz ksiazek i czasopism uzywanych - cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja poszukuje starych książek o tematyce wędkarskiej,rybactwie, no i nowa moja pasja= podkowy Dobry pomysł z tym kiermaszem! Może uda się coś ciekawego wypatrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Potrzebny ochotnic wiec i ochotnica co wystosuja apel do zlotowiczow o " polkownikow' czyli ksiazki zalegajace na polkach stare i czasopisma - pozniej trzeba to zgarnac przy wejsci od zlotowiczow i chyba po aukcji zeby co drozsze " zeszlo" posiedziec przy stoliku przez godzinke i posprzedawac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Liczę na Andre.Depi też dobrze ciupał. Mogę też zabrać swoje wiesło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts