manieq82 06.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a nie-muratory zabrać czy się nie przyznawać do posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Nie chce sie chwalic, ale jestem poszukiwana......okazuje sie, ze lecialam samolotem z NY z pierwszym przypadkiem . Depi, szykuj sie wobec tego tez...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jasnowidz jaki,czy co?? Najpierw pomyślałem o Tobie i o Hameryce a potem o bramce w ostatniej minucie dla Barcy. Qrcze,już lepiej przestanę myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To milo, ze o mnie myslisz...... Barca, barca.........czy to jakas z odmiana wirusa swinskiej grypy ? Powiedziano mi, ze moge sie udac do lekarza ...tyle to i ja wiem, wiec jutro wsiadam w m e t r o i sie udaje ...........a ciekawe czy te osoby,ktore sie ze mna kontaktowaly moga jutro isc do pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.05.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie chce sie chwalic, ale jestem poszukiwana......okazuje sie, ze lecialam samolotem z NY z pierwszym przypadkiem . jezzuuuu ...kobieto .... sławna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie chce sie chwalic, ale jestem poszukiwana......okazuje sie, ze lecialam samolotem z NY z pierwszym przypadkiem . jezzuuuu ...kobieto .... sławna jesteś nawet w telewizorze o Was mówią mozesz pogwiazdorzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Najlepsze, ze n i kt nic n i e wie na pewno - czy to byl lot z Nowego Jorku czy z Newarku .....czlowiek w tej infolinii wczoraj byl z lekkka podlamany bo nie mogl ludziom udzielic z a d n y c h informacji a lecaialy rodziny z dziecmi i, ludzie sie denerwowali......czy mamy byc objeci kwarantanna czy poruszac sie po miescie......kompletny chaos i brak informacji. Probuje dodzwonic sie dzis na infolinie co mam robic bo wkrotce wylatuje - numker ciagle zajety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Lumpie dzis podawali ze to byl lot 2. maja 016 z Newarku. To chyba nie Twoj. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No wlasnie......probuje to ustalic od wczoraj wieczorem.... Czlowiek z infolinii byl wczoraj bliski zalamania nerwowego bo nikt mu z ministerstwa zdrowia nie raczyl powiedziec .........podali " lot z Nowego Jorku" a byly tego dnia czyli w piatek d w a loty : jeden z Newarku a jeden z Nowego Jorku - a to nie to samo....dwa oddzielne lotniska ! w osobnych stanach - jeden w NY a drugi w NJ !. Ale......w kazdym razie chcialam od razu sie zglosic i nie zarazac czyli spelnic swoj obowiazek obywaterlski . Tylko nikt nie mogl mnie poinformowac - gdzie, co, , kiedy , jak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja poszukuje starych książek o tematyce wędkarskiej,rybactwie, no i nowa moja pasja= podkowy Dobry pomysł z tym kiermaszem! Może uda się coś ciekawego wypatrzeć? podkowy mam ale ... nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie chce sie chwalic, ale jestem poszukiwana......okazuje sie, ze lecialam samolotem z NY z pierwszym przypadkiem . Depi, szykuj sie wobec tego tez...... no to teraz musisz myśleć, z kim, gdzie i kiedy się spotykałaś zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No wlasnie zapanowala panika wsrod moich znajomych wczoraj....tymczasem to chyba nie byl lot z N o w e g o Jorku tylko z N e w a r k u - ministerstwu zdrowia wydaje sie, ze to to samo.........nieeeeeee! to sa d w a rozne loty ! ! Newark a Nowy York to dwa r o z ne miejsca ! No, ludzie, no.....nawety n a z w y sa rozne ......! ! !...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No pieknie, a jak w TV gadali, to powiedzieli, ze wszystko pod kontrola, ze wszystkich pasazerow juz znaja i takie tam, a tu sie okazuje, ze nawet nie wiedzieli ktory to byl lot. A z drugiej strony wielkie mi pocieszenie, ze pasazerow juz znaja..., ale nie znaja wszystkich co mogli miec z pasazerami kontakt - od momentu opuszczenia samolotu do momentu ujawnienia faktu, ze byl przypadek gripy. Nawet nie sposob wszystkich znac. Jakby to bylo cos bardzo zarazliwego to juz pol Polski moglo by byc zarazone. I cale szczescie, ze.., podobno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie bylabym taka pewna.....paniki nie ma co robic , ale ministerstwo zdrowia jak radio Erewan........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja poszukuje starych książek o tematyce wędkarskiej,rybactwie, no i nowa moja pasja= podkowy Dobry pomysł z tym kiermaszem! Może uda się coś ciekawego wypatrzeć? podkowy mam ale ... nie dam Nie bądź taka niedobra?! Podziel się......., albo machniom jakieś. Mam jedną ze Szkocji, wielgaśna ak 3 nasze polskie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.05.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie na temat bezposrednio, ale ta grypa jest wysoce zarazliwa i dosc niebezpieczna - w ciagu 40 godzin od wystapienia objawow trzeba podac Tamiflu - wiec jak wczoraj nie wiedzieli, ktory samolot i nikt co z nami robic to cisnienie roslo ............. ....nikt nic nie wiedzial, nie bylo nawe updatu na stronach ministerstwa - no kompletnie nic, zero....czy jechac do zakaznego - i j a k jechac - aytobusem ? metrem - czy kwarantanna, czy wszystko na raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 acha, tym samym ogłaszam casting na prowadzącego w/w konkursy ... jeśli nie będzie chętnych to wybiorę losowo z zamkniętymi oczami z listy uczestników i nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... konkurs na rozerwanie się - kto pierwszy połknie granat na odstresowanie się - rzut workiem cementu w teściową czekamy na inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 malka ... tak źle nie będzie , aczkolwiek mam pewne ciekawe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts