Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KONKURSY, LICYTACJA ... GADŻETY :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy nie trzeba będzie pomóc Tomkowi - wszyscy wiemy jak Tomek pomagał innym.

Myślę, że może być potrzeba dodatkowej (poza NFZ) rehabiltacji. Na pewno przed Zlotem będziemy wiedziec jaka kwota wchodzi w grę. I włączyć pomoc dla Tomka do licytacji..

Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno.....

Myślę , że książki uda się zorganizować - nie martw się. W razie czego - jestem mobilna...Daj znać jakby co...

Strasznie mi smutno od wczoraj..kurde noooo

Mi tez......

Ksiazki ma Depi, ktory tez sie nie odzywa ........zaczynam miec glupie mysli po tym wypadku Tomka w sensie, ze to dziwne, ze Depi tak przepadl......tzn nie odzywa sie......mam nadziej, ze u niego wszystko w porzadku ........

Ja wrocilam juz do stanow , wiec moja mozliwosc pomocy jest ograniczona bardzo ( sila rzeczy ) , na zlocie nie bede mogla byc bo oczywiscie zglosilabym sie do pomocy i moglabym poprowadzic licytacje.....

Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... :D

konkurs na rozerwanie się - kto pierwszy połknie granat :lol: :lol:

na odstresowanie się - rzut workiem cementu w teściową

czekamy na inne propozycje :wink:

Melduję, że mogę udostępnić całkiem nieodpłatnie, w ramach pomocy w organizacji konkursów swojom prywatnom teściowom

ps. i worek też :wink:

Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... :D

konkurs na rozerwanie się - kto pierwszy połknie granat :lol: :lol:

na odstresowanie się - rzut workiem cementu w teściową

czekamy na inne propozycje :wink:

Melduję, że mogę udostępnić całkiem nieodpłatnie, w ramach pomocy w organizacji konkursów swojom prywatnom teściowom

ps. i worek też :wink:

A można taki masaż workiem zamówić dla teściowej na wynos?

Kobiecina sie ucieszy........

teściu też :wink: :roll: