malka 11.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 malka ... tak źle nie będzie , aczkolwiek mam pewne ciekawe pomysły a ja tak chciałam workiem w teściową, albo do worka.... zawiedziona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dawaj jej zdięcie na priv ....coś wymyślimy żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 malka ... tak źle nie będzie , aczkolwiek mam pewne ciekawe pomysły nawet bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dawaj jej zdięcie na priv ....coś wymyślimy żartowałam znów jestem zawiedziona a foty nie mam......hmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dawaj jej zdięcie na priv ....coś wymyślimy żartowałam znów jestem zawiedziona a foty nie mam......hmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego ? pewnie Ci przez przypadek ............... zaginęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Malka ... rozumiem Twoje rozżalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Tomek nie bedzie mogl poprowadzic licytacji......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.05.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Trzymajmy za Tomka kciuki! Musi wyzdrowieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Nie wiem czy nie trzeba będzie pomóc Tomkowi - wszyscy wiemy jak Tomek pomagał innym. Myślę, że może być potrzeba dodatkowej (poza NFZ) rehabiltacji. Na pewno przed Zlotem będziemy wiedziec jaka kwota wchodzi w grę. I włączyć pomoc dla Tomka do licytacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.05.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... mam nadzieję że wszystko ułoży się pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Myślę , że książki uda się zorganizować - nie martw się. W razie czego - jestem mobilna...Daj znać jakby co... Strasznie mi smutno od wczoraj..kurde noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mi tez...... Ksiazki ma Depi, ktory tez sie nie odzywa ........zaczynam miec glupie mysli po tym wypadku Tomka w sensie, ze to dziwne, ze Depi tak przepadl......tzn nie odzywa sie......mam nadziej, ze u niego wszystko w porzadku ........ Ja wrocilam juz do stanow , wiec moja mozliwosc pomocy jest ograniczona bardzo ( sila rzeczy ) , na zlocie nie bede mogla byc bo oczywiscie zglosilabym sie do pomocy i moglabym poprowadzic licytacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Oj - coś się stało Tomkowi? Skoro u mnie leżą książki, to ja może już się nimi zajmę. Oczywiście niespecjalnie można mi zaufać i jestem kompletnie nieodpowiedzialny, ale czy macie kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Depi, tutaj http://forum.muratordom.pl/wiadomosc-dla-przyjaciol-tomek1950,f140.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Oj - coś się stało Tomkowi? Skoro u mnie leżą książki, to ja może już się nimi zajmę. Oczywiście niespecjalnie można mi zaufać i jestem kompletnie nieodpowiedzialny, ale czy macie kogoś innego? Nie . No dobrze, ze sie odezwales...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Depi, tutaj http://forum.muratordom.pl/wiadomosc-dla-przyjaciol-tomek1950,f140.htm Ojojoj... Poczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... konkurs na rozerwanie się - kto pierwszy połknie granat na odstresowanie się - rzut workiem cementu w teściową czekamy na inne propozycje Melduję, że mogę udostępnić całkiem nieodpłatnie, w ramach pomocy w organizacji konkursów swojom prywatnom teściowom ps. i worek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pragnę poinformować społeczność , iż konkursy będą (własnie nad nimi pracuję) , będzie można w nich wygrać fajne nagrody ... rozerwać sie i odstresować uczestnicząc .... konkurs na rozerwanie się - kto pierwszy połknie granat na odstresowanie się - rzut workiem cementu w teściową czekamy na inne propozycje Melduję, że mogę udostępnić całkiem nieodpłatnie, w ramach pomocy w organizacji konkursów swojom prywatnom teściowom ps. i worek też A można taki masaż workiem zamówić dla teściowej na wynos? Kobiecina sie ucieszy........ teściu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kochani, to jest numer konta, na które można wpłacać pieniążki dla naszego Komtura. Będzie mu na pewno potrzebna rehabilitacja. Gabriela Gab02-433 Warszawaul. Przednia 5m6mBank65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts