Gość coolibeer 28.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Ja mogę poprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 WSZYSTKO SIE SLICZNIE UKŁADA WIĘC CZAS POMYSLEĆ O FANTACH NA LICYTACJĘ jeśli ktos ma coś co chciałby przeznaczyć na aukcję - niech zabierze ze sobą za zlot przy odbiorze identyfikatora fanty będą przyjmowane , ewidencjonowane , a następnie co zdążymy - zlicytujemy na zlocie a te których nie zdążymy zlicytować - zostaną wystawione na aukcji internetowo-forumowej aby Ci którzy nie byli na spotkaniu także mieli szansę coś dla siebie wylicytować cel wszystkich działań licytacyjno-aukcyjno-urnowych jest jeden w tym roku.... myślę, że dla wszystkich priorytetowy: REHABILITACJA dla TOMEK1950 żeby szybko wrócił do zdrowia i do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Ja mogę poprowadzić Czyli ja już odpadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Ja mogę poprowadzić Czyli ja już odpadłem? boszszsz...jaki szczęśliwy i mu sie mordka od ucha do ucha cieszy a serio ... jeśli coolibeer by sie zgodził poprowadzić licytacje i końkursy (czyli zająłby sie konferansjerką ) to byłoby super w ogóle , bo jest naszym dźwiękowcem i z tego co wiem, obeznany jest w temacie - i zrobiłby to profesjonalnie ...tylko czy na pewno sie zgodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jestem za.....ale kto zorganizuje i poprowadzi licytacje......ksiazki od nas sa u Depiego - Tomek mial je odebrac czy tez Depi mial mu je dostarczyc......kurcze, ale smutno..... Ja mogę poprowadzić Czyli ja już odpadłem? boszszsz...jaki szczęśliwy i mu sie mordka od ucha do ucha cieszy a serio ... jeśli coolibeer by sie zgodził poprowadzić licytacje i końkursy (czyli zająłby sie konferansjerką ) to byłoby super w ogóle , bo jest naszym dźwiękowcem i z tego co wiem, obeznany jest w temacie - i zrobiłby to profesjonalnie ...tylko czy na pewno sie zgodzi? Zgodzi się zgodzi........ja na scenie źle wyglądam I w dodatku ma doświadczenie!!!!!!! ja bym sobie samemu nie ufał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada nie watpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada nie watpię Tylko czy szefowa się zgodzi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nie wiem ... zapytaj szefowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nie wiem ... zapytaj szefowej Strach mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No dobra.............szefowo czy moge być użyty do innych celów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 zuzanka - podrywacz stuk o coś nas - szefowe pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 żartowalam .... na szefową to trza mieć wygląd i pieniądze ... nie mam ani jednego ani drugiego ... ale jako osoba która wywołała ten cały zamęt - zgadzam się , im więcej rąk do pracy tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 zuzanka - podrywacz stuk o coś nas - szefowe pyta Jako że szefowe się nie odzywają jako zastępca szefów zgadzam się http://republika.pl/blog_ua_965685/1934715/tr/emotek_przemek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no, to załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 aż zaniemówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He a dla mnie jak nie zatańczysz przy rurce - to bania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He a dla mnie jak nie zatańczysz przy rurce - to bania Oczywiście chodzi o Stuka bo ja niestety nie mam predyspozycji do tych tańców na rurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts