stukpuk 29.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He ?????????To ja rezygnuje Moge wydawać wylicytowane gadżety, dawać całusy i gratulować. Przecież pomocnicy nie prowadzą imprez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He a dla mnie jak nie zatańczysz przy rurce - to bania Oczywiście chodzi o Stuka bo ja niestety nie mam predyspozycji do tych tańców na rurce Nie ma takiej rury co wytrzyma 105 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He a dla mnie jak nie zatańczysz przy rurce - to bania Oczywiście chodzi o Stuka bo ja niestety nie mam predyspozycji do tych tańców na rurce Nie ma takiej rury co wytrzyma 105 kg. I takiej co 80 kg też nie widziałem Więc taniec zatańczy ktoś kto już ma wprawę Stuk nie martw się organizatorzy cie nie będą wykorzystywali do czarnej roboty na scenie chyba że lubisz być wykorzystywany A tak na serio to działkę swoją otrzymasz A to wyżej to był joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 StukPuk wezmę cię na pomocnika. Wiesz trening czyni mistrza Taka funkcja mi bardziej odpowiada A teraz jak ci odpowiada funkcja pomocnika to napiszę zadania pomocnika - Poprowadzenie imprezy - przywitanie gości - konferansjerka - latanie po scenie He He He a dla mnie jak nie zatańczysz przy rurce - to bania Oczywiście chodzi o Stuka bo ja niestety nie mam predyspozycji do tych tańców na rurce Nie ma takiej rury co wytrzyma 105 kg. I takiej co 80 kg też nie widziałem Więc taniec zatańczy ktoś kto już ma wprawę Stuk nie martw się organizatorzy cie nie będą wykorzystywali do czarnej roboty na scenie chyba że lubisz być wykorzystywany A tak na serio to działkę swoją otrzymasz A to wyżej to był joke Tylko dżołk? Wykorzystywany? coś mi tu pachnie małym sado-maso? Ja 105 kg, ty 80 kg, jak nic któraś (lżejsza) koleżanka musi zatańczyć na tej rurze....... Daggulka .......musisz poprosić wszystkie panie , aby na liście obecności jeszcze podały swoją wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.05.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 cha .... czego jak czego, ale od kobiety wagi i wieku nie wyciągniesz choćbyś nago na rzęsach tańcował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 cha .... czego jak czego, ale od kobiety wagi i wieku nie wyciągniesz choćbyś nago na rzęsach tańcował Ty tu dywersji nie uskuteczniaj tylko daj przykład i podaj swoją wagę PS. Nago moge tańcować, ale na rzęsach?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.05.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jasssne... wagę mam podać? no chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jasssne... wagę mam podać? no chyba nie To się przy wydawaniu identyfikatorów wagę ustawi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 KOCHANI ... JESZCZE RAZ APELUJĘ: LICYTACJA BĘDZIE, DOCHÓD NA RZECZ TOMKA ... CZY ZMOGĘ LICZYĆ NA ODZEW W POSTACI PAMIĄTKOWYCH FANTÓW Z WASZEJ STRONY??? bo na priv nie miałam żadnego odzewu i nie wiem, czy już mam sie stresować można pisać w tym wątku kto co przywiezie , albo mi na priv ja bedę miała kultową flaszke babuszkę ruskiej wódki która u Edzi stoi któryś z kolei roczek i szkoda nam ją ruszyć na każdym lokalnym spotkaniu ... flaszka jest od Selimm'a , autograf na niej złoży mi osobiście jeszcze przed zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Daga ja moje fanty przekazałam Nefci która jak zawsze była chętna pomóc i przywiezie wszystko na zlot. Jest tam 7 malowanych obrazków, małych, średnich i większych i trzy duże oprawione grafiki + jedna z tej kolekcji nie oprawiona. Dwie z tych oprawionych grafik z drugiej strony maja ukryte moje malunki ołówkiem, na jednej Zagrzeb z lat 1800- nych a na drugiej mój Slunj. Trzymam kciuki za udana akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Zelcia ...jak zwykle mozna na Ciebie kochana liczyć , jak zawsze myślisz o innch , buziak wielki za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja swoj fant mam przygotowany i zadnych podrobek ma nie byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.06.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 małgoś ... no a ja , kurrrrde nie umiem znaleźć swojego .... system w kompie miałam robiony , aż się boję czy mi go nie wsiorbało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Daggulka, jeden wystarczy, bedzie okazaly i wylicytowany za duuuuuuuza kwote. Obiecuje Ci to. Nie zajmuj sie pierdolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.06.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 oki, no to super za to mam to : http://img401.imageshack.us/img401/1414/wdka.jpg od selimm w tym tygodniu go przyciągnę za uszyska i autograf na tej babeczce pięknie złoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No i bardzo dobrze. Moj fant kolorystycznie sie wpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Khem... Sprawa fantów umarła? Czy Redakcja cos odpowiedziała a propos moich zeszłorocznych fantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Khem... Sprawa fantów umarła? Czy Redakcja cos odpowiedziała a propos moich zeszłorocznych fantów? Depi ...nic się ie martw ... mamy maczugę ... i wszystko co trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.06.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jakiś góral chyba był cy cuś... No ale maczuga najważniejsza - może się przydać przy zniewalaniu! A gdzie to macie? Może trzeba przywieżć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 kochany ....górala też mamy .... wszystko mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts