Gość edek999 23.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie/prosbe o poradę. Panowie zaimpregonwali mi kamień dekoracyjny (wewnątrz mieszkania) środkiem Stegu - Impregnat Żywy Kolor.Niestety podkreśla/ozywia on barwy co nie do końca podoba sie mojej zonie.Woli naturalny matowy/pastelowy kolor.Pytanie czy da się czyms ten impregnat usunąć aby przywrócic poprzeni stan ? dzięki za ew. info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość edek999 23.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 jest szansa ze ktoś coś poradzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 piaskowanie?karcher ze ścierniwem? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ... co nie do końca podoba sie mojej zonie ... żona ma wprawe w kuciu ? naprościej było by dac Jej meselek i młotek i niech skuwa wierzchnią warstwe kamienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość edek999 23.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 żona ma wprawe w kuciu ? naprościej było by dac Jej meselek i młotek i niech skuwa wierzchnią warstwe kamienia ... hmmm... pytanie czy moze używał ktoś - Finalit Nr 5 Środek usuwający powłoki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts