marekcmarecki 23.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mam tu na myśli zapowiedziany podatek, który ma być dość wysoki dla starszych aut. Nawet kilka tysięcy rocznie. Podobno jest już projekt. A ma wejść z początkiem 2010 roku. Ale nic nie wiem konkretnego, oprócz tego, że strach paniczny mnie ogarnia na tę myśl, bo mam m.in VW passata TD kombiego z `87 roku. Taki oldtimer, ale bardzo go lubię, bo to takie cuś co jednym śrubokrętem i kombinerkami naprawić można jak się zepsuje . Przejdzie to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 W myśl projektu - przejdzie. Z miłości zapłacisz 3000 rocznie i będzie ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 23.04.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie zapłacę, bo ja go tylko lubię i chociaż mam kilka "pędzideł" to pozbędę się go nie bez żalu, mimo że to jest najstarsze. Problem będą miały rodziny, których faktzcznie nie stać na nowsze sprzęty i jeżdżą autami często w całkiem dobrym stanie, ale niestety starszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.04.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 O bandyci jeśli nam to zrobią. Kredyt na resztę żywota wzięty, a tu autko odmładzać przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 14.05.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wie ktoś coś? Są jakieś przecieki? Od stycznia podobno wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 14.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Nie zapłacę, bo ja go tylko lubię i chociaż mam kilka "pędzideł" to pozbędę się go nie bez żalu, mimo że to jest najstarsze. Problem będą miały rodziny, których faktzcznie nie stać na nowsze sprzęty i jeżdżą autami często w całkiem dobrym stanie, ale niestety starszymi. takie życie - znowu uderzy w najbiedniejszych aby żyło się lepiej..... ehhh tylko komu? ciekawe co będzie kolejne podatek od starych ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 14.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Przejść w tej formie na pewno nie przejdzie. Kłopot w tym, że jeśli informuje się o czymś takim to oznacza, że ustawodawcy mają coś w zanadrzu co zaproponują zamiast tego niemożliwego w realizacji. Założenie jest proste jak techniki negocjacji. Potrzebujemy 100zł. Zarządajmy 3 tysięcy i wynegocjujemy tysiąc i wszyscy będą zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 na razie nic nie bedzie. A potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 14.05.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 na razie nic nie bedzie. A potem zobaczymy. Tzn. nic w styczniu nam nie grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Kiedy wreszcie wprowadzą podatek od głupoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kiedy wreszcie wprowadzą podatek od głupoty?? przecież chłopaki z wiejskiej by się nie wypłacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 na razie nic nie bedzie. A potem zobaczymy. Tzn. nic w styczniu nam nie grozi? Nie badz naiwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts