Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jednostronny czy dwustronny kolor okien?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jednostronne są białe jak zarysujesz okleinę to dupa białe widać a nie brąz np.

Pięknie powiedziane. Białe są białe i tylko oklejone z jednej strony na brązik. Każda ryska świeci jak latarnia na Rozewiu.

Słyszałem jeno opinie, że obustronnie ciemne, silnie uwydatniają na sobie kurzysko wstrętne. Ale mnie to nie przeszkadza ;)

U nas jest orzech zewnatrz białe wewnątrz...w obecym jeszcze(czytaj do jutra :lol: )domu mamy dwustronnie ciemne i niepodaba mi się i już pozatym gorzej dobrac wystroj wnetrza i okno takie ciemne zza białej firanki .....dlatego w nowym mamy dwukolor,mało mnie interesuja zadrapania ze coś tam świeci jak się zadrapie :o okna moim zdaniem są mało narazone na uszkodzenia z zewnatrz.....nasz wybór był swiadomy i po roku patrzenia na nie jestem pewna ze dokonalismy dobrego dla nas wyboru...

słuchaj... ty jesteś gwiazda no nie... ? toweź se złoty... złoty to jet prestiz :D

Ale wątek :D

Wabarbus a jakiej radyty oczekujesz? czy ładnie czy nieładnie? :D to ja zapytam czy niebieski to ładny kolor czy brzydki? prosze o pomoc! :roll: :D

pozdrawiam

Browar

Browar Ty to chyba nie wiesz co ze sobą zrobić, że masz czas na pisanie takich głupot zresztą nie na temat.

Jeśli wątek Ci sie nie podoba, to go opuść, bo nie ma tu miejsca na takie wywody. Pytanie było konkretne z prośbą o opinie na temat koloru okien... no i postaraj się pisać poprawnie.

u nas obustronnu orzech, z małum wyjątkiem : takie male okienko w garażu pozostało białe od środka, podobnie jak bramy. problem w tym że po położeniu tynku i pomalowaniu podbitki ten orzech teraz to tak średnio pasuje. trodno, trzeba na razie na siłe pulubić, pożniej juz nawet nie będę zwracał na to uwagi :)