michalsiak 23.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Cześć Banalne może pytanie - Wszystkie przewody które będą podłączone do centralki są zgrupowane na ścianie w kotłowni. Jak je "wystawić" ze ściany po tynkowaniu ? Czy podłącza się do skrzynki od dołu, czy ze środka - nie wiem jak przewidzieć ponieważ skrzyneczka od centrali musi być w jednym miejscu . michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 23.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 obudowa przewaznie jest natynkowa do centralek. Wejscie od spody jest przewaznie prostokatne 2x8cm lub/ i kilka otworow. Daj wszystkie iob siebie bo i tak ten co bedzi epodlaczal sobie poradzi( podkuje lub przesunie kabel a i tak zdejmie izolacje i nie bedzi problemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 24.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ok dzięki trochę tych kabelków będzie więc dlatego wolałem zapytać michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 24.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a nie łatwiej i estetyczniej wykuć otwór w ścianie pod centralkę podtynkową i mieć to z głowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 24.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 obudowa przewaznie jest natynkowa do centralek. (...) Bzdura . Jest tyle samo rodzajów obudów natynkowych jak i podtynkowych - kwestia wyboru ... - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 co kto lubi, u mnie jest natynkowa a kable można wpuścić od tyłu dość dużym otworem. z pewnością kable powinny być skupione w wiązkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 24.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Tylko zauważ, że te wtynkowe są dużo droższe i aby je porządnie zamontować to trochę trzeba się pobawić - ale jak to niektórzy powiadają jeden lubi ogórki ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A ja chyba mam natynkową, tylko zamocowaną przed tynkami Dzięki temu jest trochę schowana i nie ma żadnego problemu typu - gdzie i jak wystawić kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts