grdulaczek 24.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam,Poszukuję w okolicach Łodzi używanych maszyn budowlanych sprowadzanych z Unii Europejskiej. Znajomy dał mi taką stronę z ogłoszeniami:Maszyny budowlaneJest kilka interesujących ogłoszeń, ale wszystkie daleko od Łodzi.Szukam takiej firmy w mojej okolicy. Może rzucił się Wam w oczy, w regionie Łódzkim, jakiś plac na którym byłyby wystawione używane maszyny budowlane.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruzin 10.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, Placu na którym stałyby maszyny nie widziałem, ale na tym serwisie Mascus można zamieszczać ogłoszenia "kupię" za darmo. To może zamieścisz takie ogłoszenie i zaznaczysz, że interesują Cię takie z okolicy Łodzi.Na stronie głównej: Używane maszynyjest okienko "zamieść ogłoszenie Mascus" i tam klikasz na zamieść ogłoszenie "kupię"Potem postępujesz zgodnie z instrukcjami. Zaznaczasz jakie maszyny budowlane cię interesują i ich rodzaje marki kraj pochodzenia itd.O każdym ogłoszeniu które spełnia twoje warunki mozesz być powiadamiany mailem.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts