Oksymoron 24.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, pytanie jak w temacie. Wpisujcie stawki ulozenia metra mozaiki. Rozumiem,ze wiecej niz glazura , bo robota zmudna i trudniejsza,ale dostalam wycene taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 24.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 W moim przypadku jest duża rozpiętość, startuję od 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 01.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mam oferte 38-40zł sprawdzona ekipa i wyglada ze dobra cena ulozenie lakierownie i listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 02.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Okolice W-wy - glazura 50 pln/m2, mozaika x1,5 - czyli 75 pln/m2.Fachowiec sprawdzony i polecany. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 02.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A tak btw rozpiętości cen - szukałam ostatnio kogoś kto z "doskoku" do wstawienia luksferów w oknie garażowym - wym. 2x1,4 m - czyli wychodzi niecałe 3 m2. Znalazłam fachowca, mieszkającego na sąsiedniej ulicy - zażyczył sobie za tą robotę 700 pln, a jak się dowiedział, że będą to podwójne luksfery (wcześniej sklejone przez nas) to stwierdził, że nie weźmie x2, ale x 1,5. Czyli chciał ponad 1 000 pln. Nie były to jakieś super luksfery i super ścianka. Trochę mnie zmroziło i w desperacji zadzwoniłam do człowieka, który będzie robił u nas całą wykończeniówkę i ocieplenie dachu plus k-g. Nie było mu trochę na rękę, ale stwierdził, że podjedzie i zrobi. Za robotę powiedział 350 pln. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 02.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Roboty na kilka godzin tyle że pewnie sobie liczą jak w taxi za kłapniecie drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 04.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tamtu, zrób to sam, będziesz 1000 do przodu. Mówię poważnie, nie święci garnki lepią; to nie jest takie trudne. Gdzieś na necie widziałem filmy instruktażowe nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 06.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Tamtu, zrób to sam, będziesz 1000 do przodu. Mówię poważnie, nie święci garnki lepią; to nie jest takie trudne. Gdzieś na necie widziałem filmy instruktażowe nawet... Ja się nie nadaję, ale małżonek już się przymierzał, nawet wyrównał podłoże. Tak jak piszesz, poszukaliśmy w gazetach i necie instrukcji, zakupiliśmy towar. Już było blisko Majster, który będzie robił całąwykończeniówkę się jednak zlitował i zrobił to za 350 pln. 1 tys to uważam ze dużo za dużo nawet jak za 1 dzień pracy. I w sumie dochodzę do wniosku, ze część prac można zrobić samemu. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 06.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Tamtu, zrób to sam, będziesz 1000 do przodu. Mówię poważnie, nie święci garnki lepią; to nie jest takie trudne. Gdzieś na necie widziałem filmy instruktażowe nawet... Ja się nie nadaję, ale małżonek już się przymierzał, nawet wyrównał podłoże. Tak jak piszesz, poszukaliśmy w gazetach i necie instrukcji, zakupiliśmy towar. Już było blisko Majster, który będzie robił całąwykończeniówkę się jednak zlitował i zrobił to za 350 pln. 1 tys to uważam ze dużo za dużo nawet jak za 1 dzień pracy. I w sumie dochodzę do wniosku, ze część prac można zrobić samemu. Tamtu No i git! I postawcież miszczowi dooobrą wódeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 07.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No i git! I postawcież miszczowi dooobrą wódeczkę Dostał Pewnie na 2 starczyło. Chociażby za to, że cytuję "skoro jestem jego klientką (będzie miał roboty u nas na dobre 3 m-ce jak nie więcej) to pewne zasady obowiązują" Poprosił aby następnym razem zadzwonić trochę wcześniej. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts