dorkaK 24.07.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam późnym wieczorem:)Jak Arctico dzisiejsze samopoczucie?Wszystko ok?....pozdrawiam papa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzięki, już lepiej:) Głowa do góry, cyc do przodu i..... nie patrzymy w stronę klateczki:rolleyes: Trzeba żyć dalej, dziś na tapecie sałatka szwedzka na zimę. Ogórów narosło tyle, że nie dajemy już rady na bieżąco zjadać Pa, lecę gwałcić chłopa, żeby mi znów płytę podłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.07.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzieńdoberek:) Arcticzko widzę ,że nie ugięta kobitka z Ciebie cały czas musisz być w ruchu;) W takim razie powodzenia w przygotowaniu sałatki szwedzkiej ......a może jakiś przepisik jak ją robisz..... My dzisiaj do teściów na obiadek jedziemy fajnie bo nie muszę się główkowac co gotować.... Pozdrawiam i miłego dzionka życzę papapa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 O taaa... najbardziej to lubię kłaść się spać z bólem kręgosłupa... wtedy chociaż widać (i czuć), że dzień nie był zmarnowany... Dziś też robiłam sałatkę szwedzką (przepis z forum z działu przetwory na zimę), trochę meksykańskiej, my nie lubimy na ostro ale miewamy ostrych gości;), zrobiłam obiadek, pierwszy w moim piekarniku:wiggle:... a w między czasie dostarczałam mężusiowi kamienie, bo schody i przedni taras układał... lubię mieć co robić:lol2: Pozdrówka i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.07.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witanko późnym wieczorkiem;) Dzięki za namiary na przetwory muszę tam zajrzeć może ciekawego coś wypatrzę Ogólnie dzień minął w fajnej atmosferze....najpierw pojechaliśmy na obiad do teściów posiedzieliśmy trochę a później pojechaliśmy do mojej mamy na imieniny ,bo jutro jest Anny bylo super pogadaliśmy, pośmialiśmy sie i nie dawno dotarliśmy do domku.....niedziela mile spędzona:wiggle: Arctico podziwiam Cię za wytrwałość i pracowitość Pozdrawiam i dobrej nocki życzę papap:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej!!! Jak tam cieśla????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.07.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej!!! A nic dzisiaj nie załatwiliśmy, bo też był zajety podobno jutro to na pewno:confused: Dzwoniliśmy dziś do naszego majstra a on nam mówi ,że mało będzie prętów na zbrojenie stropu:( Gdybyśmy nie zadzwonili ,to nawet byśmy nie wiedzieli ,bo sam nie raczyl zadzwonić i powiedzieć Pojechaliśmy na budowę i pytamy czemu do nas nie zadzwonił a on na to ,że myślał ,że wystarczy . Mówi do nas najlepiej jak załatwimy drut na dzisiaj .....:evil:a godzina 14 ....wsiadamy i jeździmy po składach .....ceny bardzo różne podjeżdżamy na skład do Fiksa w Kraszewie i co się okazuje ma jeszcze najtaniej i najbliżej:) Zamówiliśmy i za 15 min przywieźli.....ufff.Mąż powiedział parę słów do majstra ,że na drugi raz prosi o wcześniejsze informowanie a nie na ostatnią chwilę... z deczka się wkurzyłam ,bo nie lubię takich sytuacji....ale na pewno jeszcze wiele takich mnie czeka hihihi;) Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.07.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ha, to pewnie doceniliście budowanie na odległość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.07.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hm.....? Jak do tej pory wszystko przebiegało dobrze a i takie sytuacje muszą się zdarzać ,oby jak najrzadziej :) Jakby wszystko usłane było różami ,to byłoby za pięknie na tym świecie....czyż nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czyli wpadka Lesia namber łan ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.07.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mam nadzieję ,ze tych wpadek więcej nie będzie:confused: Muszę powiedzieć ,że słucha się naszego kierbuda ....jak czegoś nie jest pewny ,to prosi by kierbud przyjechał i sprawdził czy dobrze;) Tak właśnie jest z wykonaniem zbrojenia stropu ....kierbud mówił ,że ma tak być i muszą tak zrobić Dobrej nocki życzę pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.07.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam wieczorowo.... po mimo ,że dzisiaj deszczowa pogoda postanowiliśmy pojechać na budowę i zobaczyć jak majstry zbroją strop;) To dzisiejszy efekt zbrojenia..... http://img831.imageshack.us/img831/5668/dziakanajnowsze032.jpg http://img826.imageshack.us/img826/6343/dziakanajnowsze033.jpg http://a.imageshack.us/img94/6546/dziakanajnowsze034.jpg http://a.imageshack.us/img256/2615/dziakanajnowsze037.jpg http://a.imageshack.us/img190/8508/dziakanajnowsze039.jpg http://img836.imageshack.us/img836/1434/dziakanajnowsze041.jpg Jutro mają zakończyć zbrojenie i prawdopodobnie w czwartek będziemy zalewać strop..... Zapomniałam dodać ,że majstry także jutro planuja wykopać fundamenty pod taras z tyłu od strony salonu. Oby pogoda dopisała i nie pokrzyżowała plany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Fiu fiu Dorotko:) coraz wyzej wchodzisz robić zdjęcia:) Super. Sama radość Trzyma kciuki za dobrą pogodę-stropik trzeba zalać Dobrej nocki:) Edytowane 27 Lipca 2010 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.07.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 SUPER !!!! coraz wyżej i coraz bliżej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.07.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Fiu fiu Dorotko:) coraz wyzej wchodzisz robić zdjęcia:) Super. Sama radość Trzyma kciuki za dobrą pogodę-stropik trzeba zalać Dobrej nocki:) Witaj Bogusiu:) Jakoś wlazłam ,choć nogi troszku się trzęsły ,ale dałam radę hihihi;) Wczoraj nic się nie wydarzyło ,bo pogoda paskudna i majstry nie mogli nic robić Dobrze ,że dzisiaj pogoda dopisała i mogli dokończyć ,to co mięli zrobić wczoraj....i tym oto sposobem jutro możemy zalewać stropik:) Bogusiu prosze o trzymanie kciuków za jutrzejszą pogodę ,bo przecież stropik musi być zalany .....Pozdrawiam pa pa. SUPER !!!! coraz wyżej i coraz bliżej....... Dzieńdoberek Meg!!!! No tak coraz wyżej ,ale czy bliżej???? jeszcze trochę to potrwa.....Ty tez Gosiu trzymaj kciuki za pogodę.....Pozdrowionka i buziaki pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.07.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No jak ?? Udało się ? Zalane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.07.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No jak ?? Udało się ? Zalane ? Małgoniu no niestety nie zalane Przez wczorajszy deszcz mamy jeden dzień do tyłu:rolleyes: Strop miał byc dzisiaj zalewany ,ale będzie dopiero jutro;) bo majstry jeszcze dzisiaj dokańczali to co nie zrobili wczoraj. Mam nadzieję ,że jutro nie będzie padac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dorotko kciuki trzymam...ale u nas..niestety pada i nie wiem jak jest u Ciebie... Wiem jak to denerwuje jak pogoda zawala całą robotę(niedawno przerabiałam to z ogrodzeniem-od wiosny...do środka lata! rekord! a "tylko" było tego 37 m bieżących:)). W takiej sytuacji pozostaje tylko-cierpliwość Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.07.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dziękuję Bogusiu .....podobno jutro u nas ma być nawet słonecznie i nie padać Mam nadzieję ,że tak będzie:) Dobrej nocki życzę....papapap:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.07.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Trzymam kciuki za jutro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts