Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, już lepiej:)

Głowa do góry, cyc do przodu i..... nie patrzymy w stronę klateczki:rolleyes:

Trzeba żyć dalej, dziś na tapecie sałatka szwedzka na zimę. Ogórów narosło tyle, że nie dajemy już rady na bieżąco zjadać:)

Pa, lecę gwałcić chłopa, żeby mi znów płytę podłączył;)

Dzieńdoberek:)

Arcticzko widzę ,że nie ugięta kobitka z Ciebie cały czas musisz być w ruchu;)

W takim razie powodzenia w przygotowaniu sałatki szwedzkiej ......a może jakiś przepisik jak ją robisz.....:)

My dzisiaj do teściów na obiadek jedziemy ;) fajnie bo nie muszę się główkowac co gotować....:rolleyes:

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę papapa:D

O taaa... najbardziej to lubię kłaść się spać z bólem kręgosłupa... wtedy chociaż widać

(i czuć;)), że dzień nie był zmarnowany...

Dziś też robiłam sałatkę szwedzką (przepis z forum z działu przetwory na zimę), trochę meksykańskiej, my nie lubimy na ostro ale miewamy ostrych gości;), zrobiłam obiadek, pierwszy w moim piekarniku:wiggle:...

a w między czasie dostarczałam mężusiowi kamienie, bo schody i przedni taras układał...

lubię mieć co robić:D:lol2:

Pozdrówka i dobranoc

Witanko późnym wieczorkiem;)

Dzięki za namiary na przetwory muszę tam zajrzeć może ciekawego coś wypatrzę:)

Ogólnie dzień minął w fajnej atmosferze....najpierw pojechaliśmy na obiad do teściów posiedzieliśmy trochę a później pojechaliśmy do mojej mamy na imieniny ,bo jutro jest Anny bylo super pogadaliśmy, pośmialiśmy sie i nie dawno dotarliśmy do domku.....niedziela mile spędzona:wiggle::D

Arctico podziwiam Cię za wytrwałość i pracowitość:jawdrop:

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę papap:goodnight::rolleyes:

Hej!!!;)

A nic dzisiaj nie załatwiliśmy, bo też był zajety podobno jutro to na pewno:confused:

Dzwoniliśmy dziś do naszego majstra a on nam mówi ,że mało będzie prętów na zbrojenie stropu:(

Gdybyśmy nie zadzwonili ,to nawet byśmy nie wiedzieli ,bo sam nie raczyl zadzwonić i powiedzieć:mad:

Pojechaliśmy na budowę i pytamy czemu do nas nie zadzwonił a on na to ,że myślał ,że wystarczy .

Mówi do nas najlepiej jak załatwimy drut na dzisiaj .....:evil:a godzina 14 ....wsiadamy i jeździmy po składach .....ceny bardzo różne

podjeżdżamy na skład do Fiksa w Kraszewie i co się okazuje ma jeszcze najtaniej i najbliżej:)

Zamówiliśmy i za 15 min przywieźli.....ufff.Mąż powiedział parę słów do majstra ,że na drugi raz prosi o wcześniejsze informowanie

a nie na ostatnią chwilę... z deczka się wkurzyłam ,bo nie lubię takich sytuacji....ale na pewno jeszcze wiele takich mnie czeka hihihi;)

Pozdrawiam cieplutko!!!

Mam nadzieję ,ze tych wpadek więcej nie będzie:confused:

Muszę powiedzieć ,że słucha się naszego kierbuda ....jak czegoś nie jest pewny ,to prosi by kierbud przyjechał i sprawdził czy dobrze;)

Tak właśnie jest z wykonaniem zbrojenia stropu ....kierbud mówił ,że ma tak być i muszą tak zrobić:rolleyes:

Dobrej nocki życzę pa pa:bye:

Witam wieczorowo.... po mimo ,że dzisiaj deszczowa pogoda postanowiliśmy pojechać na budowę i zobaczyć jak majstry zbroją strop;)

To dzisiejszy efekt zbrojenia.....

http://img831.imageshack.us/img831/5668/dziakanajnowsze032.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/6343/dziakanajnowsze033.jpg

http://a.imageshack.us/img94/6546/dziakanajnowsze034.jpg

http://a.imageshack.us/img256/2615/dziakanajnowsze037.jpg

http://a.imageshack.us/img190/8508/dziakanajnowsze039.jpg

http://img836.imageshack.us/img836/1434/dziakanajnowsze041.jpg

Jutro mają zakończyć zbrojenie i prawdopodobnie w czwartek będziemy zalewać strop.....:rolleyes:

Zapomniałam dodać ,że majstry także jutro planuja wykopać fundamenty pod taras z tyłu od strony salonu.

Oby pogoda dopisała i nie pokrzyżowała plany.....:)

Fiu fiu Dorotko:) coraz wyzej wchodzisz robić zdjęcia:) Super.

Sama radość:)

Trzyma kciuki za dobrą pogodę:)-stropik trzeba zalać:)

Dobrej nocki:)

Witaj Bogusiu:)

Jakoś wlazłam ,choć nogi troszku się trzęsły ,ale dałam radę hihihi;) Wczoraj nic się nie wydarzyło ,bo pogoda paskudna i majstry nie mogli nic robić:(

Dobrze ,że dzisiaj pogoda dopisała i mogli dokończyć ,to co mięli zrobić wczoraj....i tym oto sposobem jutro możemy zalewać stropik:)

Bogusiu prosze o trzymanie kciuków za jutrzejszą pogodę ,bo przecież stropik musi być zalany .....Pozdrawiam pa pa.

SUPER !!!! coraz wyżej i coraz bliżej.......

Dzieńdoberek Meg!!!!

No tak coraz wyżej ,ale czy bliżej???? jeszcze trochę to potrwa.....Ty tez Gosiu trzymaj kciuki za pogodę.....Pozdrowionka i buziaki pa pa.

No jak ?? Udało się ? Zalane ?

Małgoniu no niestety nie zalane :( Przez wczorajszy deszcz mamy jeden dzień do tyłu:rolleyes:

Strop miał byc dzisiaj zalewany ,ale będzie dopiero jutro;) bo majstry jeszcze dzisiaj dokańczali to co nie zrobili wczoraj.

Mam nadzieję ,że jutro nie będzie padac;)

Dorotko kciuki trzymam...ale u nas..niestety pada i nie wiem jak jest u Ciebie...

Wiem jak to denerwuje jak pogoda zawala całą robotę(niedawno przerabiałam to z ogrodzeniem-od wiosny...do środka lata! rekord! a "tylko" było tego 37 m bieżących:)).

W takiej sytuacji pozostaje tylko-cierpliwość:)

Pozdrowionka:)