dorkaK 25.01.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale ja się wcale nie obraziłam i bardzo dziękuję za pomoc buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 (edytowane) nie za ma co !!! Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witaj dorkaK..Przychodzę z rewizytą.Pooglądałam projekt domku, bardzo ładny.Teraz tylko pozostaje życzyć Wam wytrwałości i spełnienia wiosennych planów.Trzymam za to kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.01.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A dziękuję bardzo za trzymanie kciuków... na pewno się przydadzą Już niech ta zima się skończy i nadejdzie wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wpadlam sie przywitać !! jak idzie w Nowym Roku?? ruszyło coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.01.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kaluś... muszę napisac ,że coś się pomalutku rusza. Dzięki Meg za jej namiary na murarza mamy już ustalone, kiedy ruszamy z budową... Fundamenty chcemy zrobić w maju ,a reszta ruszy początek lipca!!! Tak pasuje naszemu majstrowi... Mamy też częściowo zakupiony material ,pieniążki wpłacone ,a materiał może poleżeć sobie na składzie... Więc czekamy do lata!!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.02.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam!!!!! Chciałam wam pokazać naszą działeczkę z lotu ptaka tzn. ujętą w zumi.... oto ona... http://img168.imageshack.us/edit_preview.php?l=img168/4548/naszadzialeczkaujtawzum.jpg&action=rotate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Może nie jest ładnych i idealnych kształtów , ale własna na której będzie stał nasz wymarzony domek..... . Już nie mogę się doczekać ,kiedy po raz pierwszy wbita będzie łopata.... Byle do wiosny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witaj !!! Działeczka ciekawa, a kształt to pole do wyobraźni ...i dobrze!!!! Będzie piękne miejsce na ziemi!!!! Wasze miejsce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.02.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No i nadszedł dzień ,w którym muszę zawiesić mój dziennik budowy..... z powodów takich , że z mężem wyjeżdżamy na obczyznę zarabiać na nasz wymarzony domek Fundamenty mają byc wykonane w maju, więc jak przyjedziemy to już będą. Nadzór powierzamy mojemu tacie i starszemu synowi (w końcu już dorosły facet jest 21 lat) ,czyż nie?..... A w lipcu zaczniemy stawiać pierwsze mury. Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 nO CO TY ????? to dobrze Jacek z hurtowni mówił, a ja mu nie wierzyłam To w dzienniku też nie będziesz pisać ??? Uuuuuuuuuuuuuuuu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.02.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No niestety ,ale synuś ma robić zdjęcia, jak będą zalewać fundamenty więc myslę, że wstawi parę i opiszę.... Zobaczymy ,może się da namówić. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.02.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No to .......napijmy się szampana - na pożegnanie http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.02.2010 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Z całego serca serdecznie dziękuję za szampana Małgoś i do usłyszenia pa!!!! A Ja buziaczki przesyłam http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:TdRNPdilDZjU1M:http://www.angelsms.pl/calusy/grafika/calusy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Podnoszę !!!!!!! Witam czytających ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 20.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tez tu zaglądam będe obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.03.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam wszystkich po dosć długiej przerwie !!! Dzięki Meg za podtrzymanie mojego dziennika . Jakimś cudem udalo mi się dzisiaj wejść na internet . Sporo się działo w tym okresie u innych Forumowiczów.I to fajne ,aż im zazdroszcze . My nadal na obczyźnie jestesmy i zarabiamy pieniążki na nasz domek . Pozdrawiam i do nastepnego razu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witaj Dorko!!!! Nie ma za co, pracuj spokojnie, a o dziennik sie nie martw Mam nadzieję, że domek będzie rósł, jak w twoich marzeniach Oczywiście dzięki waszej ciężkiej pracy!!!! Mam do ciebie prosbę, skontaktuj się ze mną, jak tylko będziesz miała dłuższy dostęp do internetu.....na priv! Buziaczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 (edytowane) .......... podnoszę z czeluści Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.03.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam wszystkich cieplutko!! Tutaj gdzie jesteśmy to Wiosenka od ładnych paru dni zawitała Jest cieplutko po 15-18 st. Trawka zieloniutka kwiatki zakwitaja, a drzewka zielenieją i pąki puszczają aż chce się żyć. A rankiem ptaszki ćwierkają na dzień dobry ,ale fajnie już się robi. Pozdrawiam gorąco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts