dorkaK 13.04.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam się wieczorową porą I tak urlopik zleciał i czas na wyjazd do pracusi.....buuuu:cry:....strasznie ten czas szybko minął A tak mielismy cichą nadzieję ,że wyjedziemy po świętach wielkanocnych .....a tu niespodziankę nam wczoraj zrobił i wieczorkiem zadzwonił ,że dużo pracy ,ogóry rosną i trzeba szybko przyjechać No cóż takie życie.....dziewczynki bedę zaglądała na FM jak będzie dostęp do netu (bo nie zawsze jest) i jak czas na to pozwoli;) Wstajemy jutro o 4 rano i wyjazd o 6,bo zabieramy jeszcze kolegę z Tomaszowa Maz. Tak więc żegnam się cieplutko i do ponownego usłyszenia!!! pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Szkoda... ...wracaj szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 szczęśliwej podróży..i wracajcie szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 :bye: szczęśliwej podróży !!!!! A zerknijcie na nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.04.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witajcie!!! Dotarliśmy szczęśliwie:) Jak tu pięknie wszystko zielone, drzewa zakwitły,bzy pieknie pachną jest ślicznie ,aż miło się na duszy i w sercu robi. Meg chyba czytałas w moich myślach ,bo zerknęłam na wasz domek muszę powiedzieć ,że prezentuje się bardzo ładnie ,tylko drzewek ,które posadziłas nie dojrzałam:) Pozdrawiam cieplutko papapa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.04.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 W tym tygodniu planuję podjechać do szklarni z kwiatami i kupic pare do wsadzenia przed caravan ,żeby bylo ładnie ,przyjemnie i kolorowo:) na Swięta Wielkanocne:rolleyes: Jak coś kupie i wsadzę ,to postaram się zrobić zdjęcia i pokazać Jeszcze raz przesyłam pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.04.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Meg chyba czytałas w moich myślach ,bo zerknęłam na wasz domek muszę powiedzieć ,że prezentuje się bardzo ładnie ,tylko drzewek ,które posadziłas nie dojrzałam:) Pozdrawiam cieplutko papapa:) Drzewka są chudziutkie, choć mają ok 2m, z trasy ich napewno nie widać. Choć jak się wie gdzie sa, to może.....? Buziaczki i do szybkiego powrotu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zadumy u grobu pustego,radości ze spotkania Zmartwychwstałego,pokoju, nadziei, jajka smacznegoi udanego oblewanego!Niech się nie zgubi wśród tylu pisanekŚwiąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek. http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.azstkd.yoyo.pl/aktualnosci/azs_pliki/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.zak-torun.edu.pl/upload/image/obrazki%20%C5%9Bwi%C4%85teczne/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.04.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuję pieknie za życzenia i z góry przepraszam za spóźnione życzenia ode mnie!!!:) http://2.bp.blogspot.com/_N_tZCzrEuZ0/S7eDY6C9p9I/AAAAAAAACXA/oPKLpEJuoRk/s1600/Kartka+wielkanocna+1.jpg są one szczere ......wcześniej nie miałam dostępu do neta Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje, mały kurczaczek spełni marzenia:wiary, radości, miłości, spełnienia. http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119914/588301/00000024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 26.04.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 witam się poświątecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 08.05.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam!!! odkopałam swój dziennik ,ale spadł nisko ,ale co Ja się dziwię jak dluższy czas nic nie piszę ,to ma prawo spaść Nic ciekawego się nie dzieję u nas.....na razie przerwa....kurcze ciągle brak tej kasy:( No cóż takie życie....trzeba poczekać....powolutku, przecież Krakowa od razu nie zbudowali:) A Ja chciała bym już mieszkać i nareszcie mieć swój dach nad głową i nie tułać się po wynajmowanych mieszkaniach:cry: Chyba jakaś chandra mnie dopadła ,bo nawet nic mi sie nie chce:( Ale myślę ,że kiedyś nadejdą lepsze dni;) Może innym razem wpadnę na FM w lepszym nastroju ,to pochwalę sie kwiatkami jakie nabyłam i wsadziłam:) Pozdrawiam cieplutko i do ponownego usłyszenia papapapa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 TY???????? chandra?????? :no::no::no::no: niemożliwe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.05.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 dorkaK jak chandra?! Zabraniamy !!!Trzymaj się w zdrowiu i dobrym humorze!..a do domku jak się wprowadzisz to stwierdzisz,że ten czas budowy takszybko zleciałPa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.05.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dorka, no co ty !!!! Trzymaj sie tam na obczyźnie i nie smutaj się Czas szybko zleci i będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.05.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam się serdecznie:) Kochane kobietki dziękuję za miłe słowa otuchy;)Chandra powiedzmy ,że minęła choć może nie do końca, ale jest lepiej niż bylo:)Tatko mój jest w szpitalu.Wczoraj miał operację usuwali mu kamienie z woreczka żółciowego:rolleyes:Dzisiaj pisal do nas ,że czuje się dobrze wszystko się udało i teraz mam nadzieje ,że szybciutko sie zagoją rany i wróci do domku:wiggle: Pozdrawiam cieplo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts