Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

Witam się wieczorową porą;)

I tak urlopik zleciał i czas na wyjazd do pracusi.....buuuu:cry:....strasznie ten czas szybko minął:(

A tak mielismy cichą nadzieję ,że wyjedziemy po świętach wielkanocnych .....a tu niespodziankę nam wczoraj zrobił i wieczorkiem zadzwonił ,że dużo pracy ,ogóry rosną i trzeba szybko przyjechać:eek:

No cóż takie życie.....dziewczynki bedę zaglądała na FM jak będzie dostęp do netu (bo nie zawsze jest) i jak czas na to pozwoli;) Wstajemy jutro o 4 rano i wyjazd o 6,bo zabieramy jeszcze kolegę z Tomaszowa Maz.

Tak więc żegnam się cieplutko i do ponownego usłyszenia!!! pa pa:bye:

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie!!!

Dotarliśmy szczęśliwie:)

Jak tu pięknie wszystko zielone, drzewa zakwitły,bzy pieknie pachną jest ślicznie ,aż miło się na duszy i w sercu robi.

Meg chyba czytałas w moich myślach ,bo zerknęłam na wasz domek :) muszę powiedzieć ,że prezentuje się bardzo ładnie ,tylko drzewek ,które posadziłas nie dojrzałam:) ;)

Pozdrawiam cieplutko papapa:)

Meg chyba czytałas w moich myślach ,bo zerknęłam na wasz domek :) muszę powiedzieć ,że prezentuje się bardzo ładnie ,tylko drzewek ,które posadziłas nie dojrzałam:) ;)

Pozdrawiam cieplutko papapa:)

Drzewka są chudziutkie, choć mają ok 2m, z trasy ich napewno nie widać. Choć jak się wie gdzie sa, to może.....?

Buziaczki i do szybkiego powrotu !!!!!

Dziękuję pieknie za życzenia i z góry przepraszam za spóźnione życzenia ode mnie!!!:):)

http://2.bp.blogspot.com/_N_tZCzrEuZ0/S7eDY6C9p9I/AAAAAAAACXA/oPKLpEJuoRk/s1600/Kartka+wielkanocna+1.jpg

są one szczere ......wcześniej nie miałam dostępu do neta ;)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!

• 2 weeks później...

Witam!!! odkopałam swój dziennik ,ale spadł nisko ,ale co Ja się dziwię jak dluższy czas nic nie piszę ,to ma prawo spaść:(

Nic ciekawego się nie dzieję u nas.....na razie przerwa....kurcze ciągle brak tej kasy:(

No cóż takie życie....trzeba poczekać....powolutku, przecież Krakowa od razu nie zbudowali:)

A Ja chciała bym już mieszkać i nareszcie mieć swój dach nad głową i nie tułać się po wynajmowanych mieszkaniach:cry:

Chyba jakaś chandra mnie dopadła ,bo nawet nic mi sie nie chce:(

Ale myślę ,że kiedyś nadejdą lepsze dni;)

Może innym razem wpadnę na FM w lepszym nastroju ,to pochwalę sie kwiatkami jakie nabyłam i wsadziłam:)

Pozdrawiam cieplutko i do ponownego usłyszenia papapapa!!!

• 2 weeks później...

Witam się serdecznie:) Kochane kobietki dziękuję za miłe słowa otuchy;)

Chandra powiedzmy ,że minęła choć może nie do końca, ale jest lepiej niż bylo:)

Tatko mój jest w szpitalu.Wczoraj miał operację usuwali mu kamienie z woreczka żółciowego:rolleyes:

Dzisiaj pisal do nas ,że czuje się dobrze wszystko się udało i teraz mam nadzieje ,że szybciutko sie zagoją rany i wróci do domku:wiggle:

Pozdrawiam cieplo!!!