Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

Dorka...co tam nowego???

wcale sie nie dziwie, że nie bywasz na FM....pewnie pijesz kawke na swoim tarasiku:):):)

buziaczki przesyłam !!!

Witaj Dorotko:)

Co nowego?Jesteście w domku czy na wyjeździe?

Witam was kochane kobietki w niedzielne popołudnie:)

Chętnie posiedziała bym na tarasiku napiła kawki,poopalała ale niestety praca wzywała i znów na wyjeździe jesteśmy!!!:bash:

A najgorsze jest to,że dach mają nam robić w połowie września a my tutaj jeszcze będziemy :( bo plany się troszkę zmieniły i zostajemy do połowy października...ach samo życie:mad:

Bywam na Fm nie tak często,ale jak tylko jestem to do was wszystkich staram się zajrzeć poczytać i pooglądać wasze poczynania i postępy co o sobie nie mogę powiedzieć ,bo wiadomo wszystko rozchodzi sie o kasę!!!:rolleyes:

Pozdrawiam cieplutko pa!!!:D

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do mnie tes zaglądas???:wiggle:

Życie nie zawsze plecie jak byśmy chcieli, ale Wy dziarsko stawiacie mu czoło, a do października to przecież już bliziutko:yes:. Dach się zrobi, przecież jest komu dopilnować, a Wy będziecie od razu mogli cieszyć się wspaniałym, finalnym efektem:D.

Buziaczki zostawiam :hug:, papapaaa

Oczywiście Arcticzko ,że zaglądam :):) tylko nie zawsze się ujawniam:yes:....a zwierzyniec poprostu przecudowny....fajne te twoje waciki:lol2: Też tak myślę ,że jak przyjedziemy to będzie wszystko dopilnowane i ładnie zrobione:yes:Dobrze ,że nam to wszystko mój tatko dopilnuje:D

Pozdrawiam cieplutko pa!!!

• 1 month później...

Hejka;) Kurcze ale dziennik spadł na dół:( muszę go trochę podnieść do góry.....ostatnio nic się nie działo u nas stąd taka cisza nie bylo co pisać;)

Ale od tego tygodnia od poniedziałku weszli już dekarze.....kryją nam dach:yes: wreszcie sie doczekaliśmy:lol2:

Jak już osiągniemy efekt końcowy ,to na pewno pare fotek wrzucę:)

Pozdrawiam !!!:D