meg60 30.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.zpit.iboleslawiec.pl/images/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wszystkim zaglądającym tutaj choć na pewno nie jest ich dużo, ale i tak dziękuję życzę ZDROWYCH WESOLYCH I PELNYCH NADZIEII SWIAT WIELKANOCNYCH oraz MOKREGO DYNGUSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 http://gimnazjum.fuga.luzik.pl/mambo/images/stories/2009/wiosna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witaj Meg ale superanckie to słoneczko!!!! Chciałabym Tobie też takie przesłać, ale sorki nie umiem teraz wstawic zdjęcia.... Pozdrowionka pa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zauważyłam, że cały czas wpisuję się w dzienniku ! Sorry, nie przeszkadza??? mogę sie wynieść ! A cóż to koleżanka ma już dostęp do internetu??? Super !!! A zdjęcia wkleja się tak samo jak na tamtym FM. Tylko do mordek jeszcze nie doszłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Małgoś ależ wcale mi nie przeszkadza ,że wpisujesz się do dziennika nie wiem czy nie skasowac komentarzy i wszystko prowadzic w dzienniku:) i nie chcialabym bys sie wynosila:( wręcz przeciwnie milo mi gościć Ciebie w moich skromnych progach:). Co do internetu to jak wczesniej pisałam ,że jeżeli udostępnia mi znajomi to korzystam,bądź jak jest ciepło na dworku, to posiedziec wtedy mozna . Zaglądaj jak najczęściej.... :) buziaczki pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Meg z pomocą znajomego juz wiem jak sie wstawia mordki hi hi...:)naciskasz dwukropek i nawias zamknięty i wychodzi uśmiechnięta mordka lub odwrotnie jak ma byc smutna ,to dwukropek i nawias otwarty spróbuj... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa te, to ja tez potrafię ) Oooooooooo !!!! ładny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.04.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Byliśmy w pracy,kiedy ta tragedia do nas dotarła normalny szok nic więcej nie powiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dorka, chcę ci wysłac wiadomość i nie mogę!!! Wyczyść pocztę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko wykasuj!!!!!! A tak wogóle to - Cześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.04.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam!!!:D No wreszcie nauczyłam się wstawiać buźki:wiggle: To dzieki Wam i szczegółowym opisom w koncu do tego doszłam, oj długo mi to zajęło;) ,ale się udało. muszę jeszcze trochę popracowac nad wklejaniem zdjeć i bedzie super!!!! Pozdrawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dorotkooooooooooooo!!!! Musisz wykasować wszystkie wiadomości ze skrzynki odbiorczej i nadawczej, bo inaczej nic z tego nie będzie!!!! Nie mogłam wysłać ! U mnie było to samo. Dopiero jak wykasowałam wszystko, mogę teraz wysyłać wiadomości. Buziaczki, fajnie, że zaglądasz trochę częściej. PS. Leszek prosił, żeby ktoś skontaktował sie z nim, aby potwierdzić robotę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Buziaczki !!!! Wpadaj częściej!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.04.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Małgoś ,jak tylko bym mogła ,to wpadałabym codziennie ale sama rozumiesz nie ode mnie to zależy:( A nasza właścicielka campingu ,to istna pani Frau z Czesia.Normalna baba jaga wrrrrrrrrrr:( Cóż na to poradzić człowiek nie jest u siebie , więc co może nic...... My Polacy ,to tylko do roboty i tyle:confused: Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Trzymaj się !!!! Lipiec już nie długo, wrócisz i ......będzie dobrze ! Buziaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.04.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Fajniutka kobitka z Ciebie!!!! Dzięki i pozdrawiam.... buziaczki:D:hug: pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witaj dorka!! czy komentarze masz tutaj razem z dziennikiem????? bo nie wiem czy moge titaj sie wpisywać..........ale widze, że meg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.04.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witaj Kalu pewnie ,że możesz śmiało wpisywać się tutaj w dziennik jak robi to Meg:D:D Cieszę się ,że zaglądasz do mnie od czasu do czasu, choć tak naprawdę jeszcze nie dzieje się nic szczególnego wszystko przed nami:eek: Z jednej strony cieszę się ,że już niedługo zaczniemy budowę , ale z drugiej strony boję się czy podołamy z tym wszystkim... Ale przecież do odważnych świat należy:D Mam nadzieję i głęboko w to wierzę ,że damy radę.... Pozdrawiam cieplutko pa pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej!!!! Babo!!! jak miło, że jesteś!!! Buziołki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts