Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś ależ wcale mi nie przeszkadza ,że wpisujesz się do dziennika nie wiem czy nie skasowac komentarzy i wszystko prowadzic w dzienniku:)

i nie chcialabym bys sie wynosila:( wręcz przeciwnie milo mi gościć Ciebie w moich skromnych progach:).

Co do internetu to jak wczesniej pisałam ,że jeżeli udostępnia mi znajomi to korzystam,bądź jak jest ciepło na dworku, to posiedziec wtedy mozna .

Zaglądaj jak najczęściej....:) :) buziaczki pa!!!!

Dorotkooooooooooooo!!!! Musisz wykasować wszystkie wiadomości ze skrzynki odbiorczej i nadawczej, bo inaczej nic z tego nie będzie!!!! Nie mogłam wysłać ! U mnie było to samo. Dopiero jak wykasowałam wszystko, mogę teraz wysyłać wiadomości.

Buziaczki, fajnie, że zaglądasz trochę częściej.

PS. Leszek prosił, żeby ktoś skontaktował sie z nim, aby potwierdzić robotę !

Małgoś ,jak tylko bym mogła ,to wpadałabym codziennie ale sama rozumiesz nie ode mnie to zależy:(

A nasza właścicielka campingu ,to istna pani Frau z Czesia.Normalna baba jaga wrrrrrrrrrr:(

Cóż na to poradzić człowiek nie jest u siebie , więc co może nic......:eek:

My Polacy ,to tylko do roboty i tyle:confused:

Pozdrowionka!!!!;):)

Witaj Kalu pewnie ,że możesz śmiało wpisywać się tutaj w dziennik jak robi to Meg:D:D

Cieszę się ,że zaglądasz do mnie od czasu do czasu, choć tak naprawdę jeszcze nie dzieje się nic szczególnego wszystko przed nami:eek::eek:

Z jednej strony cieszę się ,że już niedługo zaczniemy budowę , ale z drugiej strony boję się czy podołamy z tym wszystkim...;)

Ale przecież do odważnych świat należy:D Mam nadzieję i głęboko w to wierzę ,że damy radę....

Pozdrawiam cieplutko pa pa!!!:D