Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuę wszystkim za miłe życzenia i pamięć!!!

A teraz tak nie budowlanie;) starszy syn zrobił nam niespodziankę i zgłosił się do miesięcznika Men's Health i jego zdjęcie jest w styczniowym numerzehttp://www.menshealth.pl/m/212/mens_health_01_2012-7d53e10ddcbac14a67ccbd1eb8bec6e5.jpg

Jeżeli chcecie zobaczyć zapraszam na str.33 ;)

Będziemy mięli fajną pamiątkę!!!

Pozdrawiam wszystkich podglądaczy i zaglądaczy do naszego dziennika :)!!!

Hejka dziewczyny:)

Dziękuję za miłe słowa pod adresem syna;)

Syn nie stosował jakiś drastycznych diet.... po prostu posiłki zmniejszył o połowę, ograniczył węglowodany.....z pięciu posiłków zrobił 6 i zaczął jeść więcej warzyw i owoców.Oczywiście włączył również ćwiczenia ....na poczatku robił 6 ćwiczeń angażując wszystkie partie mięśniowe, jedno po drugim z przerwami po 30-45 sekund.Po cyklu odpoczywał około 1,5 minuty i cykl powtarzał 2 razy.Teraz ćwiczenia wykonuje na masę mięśniową i trenuje 5 razy w tygodniu:);)

Myślę ,że dzięki kupowaniu tego miesięcznika zmobilizował się do takiej zmiany. Pomyślał skoro innym się udało ,to i mnie się uda. Teraz widać efekty jego ciężkiej pracy i wielu wyrzeczeń;):wiggle:.Czuje się teraz bardzo szczęśliwym człowiekiem i my jesteśmy z niego dumni i cieszymy się razem z nim jego sukcesem:).

To na tyle .....myślę ,że może i ja sie kiedyś zmobilizuję do ćwiczeń itp.:p

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!