dorkaK 29.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Muszę powiedzieć ,że nam sie też podobają i faktycznie podobne do syberyjskich A tak w ogóle to ja straszna psiara jestem i kocham psy i u nas na pewno będzie a może nawet i kociak jakiś zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dorotko śliczne te kociaki:)Do nas też przychodzi kotka...sąsiadów:) Jak tylko nas zobaczy,leci się przywitać,pcha się do domu,garażu...A ostatnio,sąsiadów nie było cały dzień w domu,ona siedziała u nas na tarasie..żal nam się jej zrobiło daliśmy jej coś jeść..później myślałam,że sobie już poszła..ale niestety...Wzięliśmy ją do garażu,nakarmiliśmy porządnie(była strasznie głodna:() Jak poszłam później zobaczyć co robi to tak mnie lizała po rękach,twarzy......Sąsiedzi wrócili,mąż ją zaniósł.a oni specjalnie się nie przejęli tym,że przez cały dzień-zimno,mokro....kicia została na dworze...Ja uważam,że jak się już bierze zwierzaczka do domu to trzeba o niego dbać na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Muszę powiedzieć ,że nam sie też podobają i faktycznie podobne do syberyjskich A tak w ogóle to ja straszna psiara jestem i kocham psy i u nas na pewno będzie a może nawet i kociak jakiś zobaczymy;) Ha ha, ja też psiara (mam trójeczkę), ale koty też lubię, ale niestety nie mogę mieć w domu - alergia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no to wchodzę w ten klub.........u mnie dwa psy...dwie papugi....i chomik. A jak będziemy mieszkać w domku, to i kotek będzie. Już by był, ale stwierdziliśmy, że jeszcze za wcześnie. Planujemy jeszcze jednego psa, dla najmłodszej suki........jest tak uzależniona od "starej", że boimy się jak zareaguje, gdyby siostry zabrakło - ma 13 lat...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 13.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Po ponad dwu tygodniowych mrozach jest u nas plusowa temperatura w dzień i w nocy;) wreszcie troszkę sie ociepliło i z każdym dniem ma być więcej na plusie:) Oj mogłaby już nadejść wiosna;) Pozdrawiam ciepło pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a u nas zimno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 13.02.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Meg musze Ci powiedzieć ,że juz nie mogliśmy wszyscy się doczekac ,kiedy będzie cieplej W tych naszych budach campingowych ,to zimnoooooooo Ale teraz od razu cieplej dzisiaj padał deszcz. Wiem bidulko ,że w Polsce jeszcze zimno ,ale myślę ,że w końcu też sie ociepli!!! Przytulam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 cos tam zapowiadają o nadejściu ......wiosny????? oby! jak najszybciej! Dorka - a wy kiedy wracacie? choć na chwilę? Musimy chyba sie spotkać czy cóś? w końcu my najbliższe somsiadki efemowskie som...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.02.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gosiu jeszcze nie wiemy kiedy przyjeżdżamy ....my chcielibyśmy w połowie marca lub przed samymi świętami wielkanocnymi ale na 100 % nie wiem. Co do spotkania ,to jak najbardziej jestem za;) mogłybyśmy się w końcu poznać sąsiadeczko!!!! Jak przyjedziemy ,to pomyślimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ok!!! poczekamy na wasz powrót i ciepełko....tak abyśmy mogły kawke wypić na tarasie. Oj tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dorka, dziękuję, że oddałaś głosik na moją sypialnię Wiesz? wygrałam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.02.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dorka, dziękuję, że oddałaś głosik na moją sypialnię Wiesz? wygrałam:D:D:D To super Yuka cieszę się ,że wam sie udało wygrac fajny fotel:) Prężną grupe miałas ,to musiałas wygrac he he Pozdrawiam serdecznie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witaj dorka:) przyjezdżasz na świeta??? wybierasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witaj dorka:) przyjezdżasz na świeta??? wybierasz sie? Witaj Kalu na świeta przyjeżdzamy do Polski:) Już nie mogę się doczekac przyjazdu i zajrzeniu na działkę Kupiłam parę cebulek kwiatowych i będę chciała posadzić na wiosnę żeby było kolorowo;) Dzwoniłam ostatnio do rodziców i pytałam się czy zaczęły wschodzić kwiatki z cebul co wsadziłam na jesieni i mówią ,że jeszcze nic nie widać buuuuuuuuuu a widzę ,że u niektórych z was juz powschodziły a u mnie jeszcze nie Mam nadzieję ,że wzejda i zakwitną i że żadne szkodniki (nornice itp.) się nimi nie zajęły szkoda by mi było:o Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Bogusia http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! http://domki-bieszczady.pl/images/wielkanoc08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wszystkim zaglądającym , oraz cichym podglądaczom życzę WESOLYCH i RADOSNYCH SWIAT!!! http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wielkanoc_2303.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.04.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i44.tinypic.com/34nrzm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts