dorkaK 18.09.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dawno mnie nie było ,ale przez ten czas nic się u nas nie działo i jak na razie nie dzieje buuuu Teraz czas na tynki wewnętrzne. Rozmawialiśmy wstępnie z trzema ekipami ,ceny bardzo zbliżone do siebie. Chcięliśmy ruszyć jeszcze w tym roku ,ale obawiam się ,że nie damy rady więc odkładamy ,to na wiosnę przyszłego roku:rolleyes: Pozdrawiam i do usłyszenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Cześć Dorotko:hug:To z wiosny jak ruszycie z kopyta:yes:A jakie tynki będziecie robić? Gipsowe czy c-w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.09.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witaj Yuczko:) planujemy tynki c-w . Chciałam się was doradzić właśnie w tej sprawie:rolleyes: otóż w ogóle planowaliśmy robic tynki jeszcze w tym roku teraz jak wrócimy czyli w październiku i nawet jedna z ekip ma wolny termin ale..... nie bedziemy dysponowac taka kwota aby zrobić także wylewki (myślę ,że to już troszkę będzie późno robic wylewki) i tutaj mam pytanko czy jeżeli zrobilibyśmy teraz tynki ,to na wiosne możemy robić wylewki ,czy lepiej zrobic wszystko na wiosnę? Wydaje mi się ,że chyba lepiej będzie zrobić wszystko na wiosnę jak myślicie? Bardzo proszę o radę. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 to nie ma znaczenia ale bym robila tynki teraz, ladnie przeschna przez zime a wylewki tak jak planujesz - wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.09.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 to nie ma znaczenia ale bym robila tynki teraz, ladnie przeschna przez zime a wylewki tak jak planujesz - wiosna Tar-ciu skoro piszesz ,że nie ma to znaczenia ,to może faktycznie tak zrobimy:) Dziękuję za radę i szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ja też bym tak zrobiła...tynki najdłuzej schną..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witaj dorko, ja też doradzam zrobienie tynków teraz i suszenie, wietrzenie pomieszczeń żeby jak najwięcej wilgoci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.09.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witaj Gosiu również dziękuję za podpowiedź Buziaczki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.09.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Amtluś dziękuje za wypowiedź Skoro wszystkie tak twierdzicie ,ze bedzie lepiej, więc chyba tak zrobimy Fajnie jest ,że tutaj na forum można polegać na ludziach ,którzy pomogą i doradzą Jeszcze raz dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.10.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hejka!!! my juz od tygodnia w Polsce jesteśmy spotkaliśmy się z ekipą ,która będzie robić tynki wewnętrzne ,pomierzyli i obiecali ,że jak najszybciej do nas przyjdą ,bo nam zależy na czasie aby były zrobione jeszcze zanim znów wyjedziemy:rolleyes: Mięli wejść w tym tygodniu ,ale niestety nie wyrobili sie i prawdopodobnie zaczna w przyszłym tygodniu:bash: Tak więc niecierpliwie czekamy na telefon od panów:rolleyes: Wszystko posprzątane ,powynoszone i domek przygotowany do tynków:) W między czasie również podziałałam w moim mini ogródeczku,powykopywałam cebule mieczyków , karpy dalii ,frezji i oxalis poczyściłam i przygotowałam do przechowania cebulek na wiosnę Pozdrawiam serdecznie jak cos będę wiedziała z tynkami zaraz dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.10.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Przydadzą sie Tar-ciu jak najbardziej dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.10.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.10.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dziękuję Gosiu i również przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Widzę, że wytrwale zmierzacie do finału.Wszystkiego dobrego Dorko, życzę Ci sukcesów w realizowaniu dalszych prac "domkowych".Całuski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.10.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witanko pochwalę się ,że dzisiaj wreszcie weszli do naszego domku tynkarze:wiggle: Fakt na początku ,to prace przygotowawcze przed położeniem tynku ,ale i tak cieszy ,bo długo czekaliśmy na ten etap;) Zdjęc na razie nie ma ,bo nie ma co fotografowac jak juz będzie widac jakieś efekty ,to wstawię Pozdrowionka:) P.s. Iwonko jakoś brniemy do przodu ,choć bardzo malutkimi kroczkami ,ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No to gratuluję serdecznie Dorotko!Teraz czekamy na zdjęcia pięknie wytynkowanych pomieszczeń.Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.11.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Akcja tynki skończona !!! Dzisiaj rozliczyliśmy się z panami tynkarzami .Choć były drobne poprawki ,to i tak efekt jest zadowalający nas Fotki porobione postaram się wrzucić kilka w najbliższym czasie. Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 SUPEEEEER!!! Gratulacje, teraz byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no i fajnie, masz z banki gratuluje Dorka, teraz juz blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts