Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz wymarzony domek "GODZIWY"

Recommended Posts

Dawno mnie nie było ;) ,ale przez ten czas nic się u nas nie działo i jak na razie nie dzieje buuuu :cry:

Teraz czas na tynki wewnętrzne. Rozmawialiśmy wstępnie z trzema ekipami ,ceny bardzo zbliżone do siebie. Chcięliśmy ruszyć jeszcze w tym roku ,ale obawiam się ,że nie damy rady więc odkładamy ,to na wiosnę przyszłego roku:rolleyes:

Pozdrawiam i do usłyszenia!!!

• Odpowiedzi 905
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Yuczko:) planujemy tynki c-w .

Chciałam się was doradzić właśnie w tej sprawie:rolleyes: otóż w ogóle planowaliśmy robic tynki jeszcze w tym roku teraz jak wrócimy czyli w październiku i nawet jedna z ekip ma wolny termin ale..... nie bedziemy dysponowac taka kwota aby zrobić także wylewki (myślę ,że to już troszkę będzie późno robic wylewki) i tutaj mam pytanko czy jeżeli zrobilibyśmy teraz tynki ,to na wiosne możemy robić wylewki ,czy lepiej zrobic wszystko na wiosnę?

Wydaje mi się ,że chyba lepiej będzie zrobić wszystko na wiosnę ;) jak myślicie?

Bardzo proszę o radę.

Pozdrawiam cieplutko :)

• 4 weeks później...

Hejka!!! my juz od tygodnia w Polsce jesteśmy ;) spotkaliśmy się z ekipą ,która będzie robić tynki wewnętrzne ,pomierzyli i obiecali ,że jak najszybciej do nas przyjdą ,bo nam zależy na czasie aby były zrobione jeszcze zanim znów wyjedziemy:rolleyes:

Mięli wejść w tym tygodniu ,ale niestety nie wyrobili sie i prawdopodobnie zaczna w przyszłym tygodniu:bash:

Tak więc niecierpliwie czekamy na telefon od panów:rolleyes:

Wszystko posprzątane ,powynoszone i domek przygotowany do tynków:)

W między czasie również podziałałam w moim mini ogródeczku,powykopywałam cebule mieczyków , karpy dalii ,frezji i oxalis poczyściłam i przygotowałam do przechowania cebulek na wiosnę;)

Pozdrawiam serdecznie jak cos będę wiedziała z tynkami zaraz dam znać;)

Witanko pochwalę się ,że dzisiaj wreszcie weszli do naszego domku tynkarze:wiggle:

Fakt na początku ,to prace przygotowawcze przed położeniem tynku ,ale i tak cieszy ,bo długo czekaliśmy na ten etap;)

Zdjęc na razie nie ma ,bo nie ma co fotografowac jak juz będzie widac jakieś efekty ,to wstawię :wiggle:

Pozdrowionka:)

P.s. Iwonko jakoś brniemy do przodu ,choć bardzo malutkimi kroczkami ,ale zawsze to coś;)

• 2 weeks później...