kala67 21.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 puk, puk........gdzie jestes???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witaj kochana......... bardzo Ci dziękuje za życzonka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dorka!Już niedaleko do lata!Zleci szybciutko i będziesz stawiać swoje własne mury.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.04.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Przypędziłam powiedzieć wszystkim dobry wieczór,nic nie piszę w dzienniku bo jeszcze nie mam o czym ,ale małymi kroczkami zbliżamy się do rozpoczęcia naszej budowy:rolleyes: Zegnam wszystkich cieplutko i dobrej nocki życzę!!!! Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 and buziaczki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dzieki za wizytke i lece dalej......... http://tomasz8705.files.wordpress.com/2009/10/vlcsnap-287401.jpg Buziołki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.05.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam wszystkich w ładne,słoneczne i ciepłe popołudnie!!!! Cosik zaczęło dziać się na działeczce..... otóż mamy już ściągnięty humus i wytyczony przez geodete budynek... no i oczywiście mamy też najważniejszą rzecz na budowie....kibelek..... zdjęcia zrobione, wstawione bedą w najbliższym czasie....a po 16 maja tato ma umówić się z naszym majstrem co do rozpoczęcia budowy naszego upragnionego domku HiHiHi nareszcie już nie mogę się doczekać Pozdrawiam cieplutko i do usłyszenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.05.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wpadam z rewizytą Lata jeszcze nie ma a budowa się zaczyna:) I tak trzymać Bardzo podoba mi się wasz projekt,zwłaszcza ta duża przestrzeń na parterze.Będzie można poszaleć. Tak więc dopisuję się do grona odwiedzających Twój dziennik dorkaK i będę kibicować w budowaniu:) Pozdrawiam słonecznie i cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 GRATULUJĘ ROZPOCZĘCIA DZIAŁAŃ BUDOWLANYCHTeraz byle do przodu i .....domek będzie stał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.05.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 DZiękuję Meg za dobre słowo.... chcialabym zobaczyc już tych parę zdjęć z działeczki, ale muszę poczekac jak moje kochane chłopaki prześlą do mnie a może i wstawią ?,,,,,zobaczymy..:rolleyes:Pozdrawiam serdecznie ...papapa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 hejka ja również gratuluję rozpoczęcia prac... 3mam kciuki za szybkie i sprawne budowanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 15.05.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Hejka kasiulakp dziękuję za odwiedziny w moim jeszcze skromnym dzienniku i zapraszam do zaglądania częściej:D a trzymanie kciuków to bardzo proszę będą potrzebne hi hi Pozdrawiam cieplutko pa pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witaj dorka !!! Dzięki za pamięć i odwiedziny. Jak tam u ciebie ? do przodu ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 16.05.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hejka Małgoś!!!!Po niedzieli Leszek ma dzwonić do taty w sprawie kopania fundamentów....ale obawiam się czy nie przełożą to na nastepny tydzień ,bo w tym zapowiadaja opady:confused:.....zobaczymy:rolleyes: Meg a który dzionek jest dobry do kopania fundamentów? Czy to nie przeszkadza w jaki sie zrobi czy lepiej nie zaczynac od poniedziałku lub piątku.....chyba nie ma jakiś zabobonów jeżeli chodzi o budowę? Pozdrawiam i buziaczki przesyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nic na ten temat nie wiem !!!!! My, z tego co pamiętam, to kopaliśmy w środę lub w czwartek. Potem i tak musi być przerwa! Buziołki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.05.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witanko Meg Też tak myślałam, że nie ma znaczenia w który dzień.....jutro tata ma się skontaktować z Leszkiem co do rozpoczęcia fundamentów, ale jak słyszałam w tv to na drugi tydzień też ma być deszczowo:(.....więc nie wiem kiedy się to wszystko rozpocznie!!!! pozdrawiam i buziaczki przesyłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witaj dorka !!! Fakt, ta pogoda już i mnie wkurza Mąż miał segregować deski do deskowania poddasza i kicha !!! wszystko mokre i błocko takie, że szok!! Mam jednak nadzieję, że jakoś się unormuje...... chcielibyśmy już działać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.05.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam wszystkich serdecznie!!!:)Oto nasza działeczka przed zdjeciem humusu;) To jest przód działki i wejście... http://img121.imageshack.us/img121/3240/obraz031wy.jpg Tak wygląda w środku z lewej strony... http://img96.imageshack.us/img96/3264/obraz027ww.jpg a tak a prawej... http://img16.imageshack.us/img16/5338/obraz028l.jpg tutaj budka ,która zmieniła swoje miejsce...ponieważ przeszkadzałaby przy ściaganiu humusu.... http://img121.imageshack.us/img121/7035/obraz029u.jpg a tutaj widok z budki na inną stronę działki... http://img12.imageshack.us/img12/8607/obraz034on.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.05.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 No i proszę, są zdjęcia !!!!! Ładna ta wasza działeczka, taka fikuśna Ile ma m2? Nie wiem czy pisałaś? A może pisałaś? Dziś , jadąc na naszą działkę, widziałam Leszka, chyba wracał od was. Tak mi się wydaje, bo jechał od waszej strony. Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.05.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Małgoś!!! A tu niespodzianka!!!! Otóż wczoraj przyjechaliśmy do domku niestety tylko na tydzień ,ale dobre i to:wiggle: Jest teraz malo pracy i malo godzin, więc szybko przypedziliśmy do szefa z zapytaniem czy nie moglibyśmy pojechac na tydzien do Polski? Myślał intensywnie i wyrazil zgodę....;)Ale sie ucieszyliśmy:D W następną sobotę 29 maja wyjeżdżamy z powrotem na około6-7 tygodni...... Co do działeczki to ma 834mkw...... a Leszka dobrze widzialas:rolleyes: bo dzisiaj zaczeli kopac fundamenty:yes: Oczywiscie bylam na dzialce i porobiłam trochę zdjeć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts