TAR 22.05.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 bardzo lądnie juz wyglada, kiedy przeprowadzka? poprosze o numerek i nazwe tynku bialego, sama obecnie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.05.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Witaj Tar-ciu z przeprowadzką to jeszcze troche choć nie ukrywam,że bardzo chciała bym już zamieszkać Tynk to ceresit Nebraska 1 na początku chcięlismy nebraskę2 jest leciutko popielata ,ale wybór padł na 1,bo chodziło nam o taką biel smietankowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Ładnie domek wygląda i jak taki nowiutki tynk cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.05.2016 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Witaj Gosiek33 dziękuję ,że się podoba Oj żebyś wiedziała ,że cieszy ,bo każdy nowy szczegół zrobiony przybliża do zamieszkania w wymarzonym domku Pozdrawiam cieplutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.05.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 dorka dopiero teraz przeczytałam wpis z 31 12....bardzo Ci współczuję. ..:(Ciężkie przeżycia. .Mama na pewno patrzy z góry, jest przy tobie..A domek prezentuje się ślicznie! !!Ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.05.2016 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Witaj Bogusiu ,dziękuję za odwiedziny Zaglądałam na fm czasami , nie ujawniałam sie i nic nie pisałam Jakos po tym wszystkim nie miałam głowy, ale się pozbierałam i obiecuje nadrobic moja nieobecnośc Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts