dorkaK 25.05.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Meg:D Oj nie mamy odwrotu.....jak się podjeliśmy budowy, to musimy brnąć dalej ;)Mam tylko nadzieję,że jakoś podołamy tej budowie..... Byśmy chcięli w tym roku o ile się uda nakryć dach .....reszte zostawic na nastepny rok ,le czas pokaże na ile kaski wystarczy. Panowie od gruch całkiem sympatyczni..... Jeszcze raz Gosiu dziękuje za wszystkie namiary które mi podałas..... Pozdrawiam buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Meg:D Oj nie mamy odwrotu.....jak się podjeliśmy budowy, to musimy brnąć dalej ;)Mam tylko nadzieję,że jakoś podołamy tej budowie..... Byśmy chcięli w tym roku o ile się uda nakryć dach .....reszte zostawic na nastepny rok ,le czas pokaże na ile kaski wystarczy. Panowie od gruch całkiem sympatyczni..... Jeszcze raz Gosiu dziękuje za wszystkie namiary które mi podałas..... Pozdrawiam buziaki!!!! ......podołacie, podołacie........!!!!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Gratuluje !!!!!!!!!!!!! zaczeła się prawdziwa budowa u Ciebie!!! KALU dziękuję za dobre słowa...... zanim będę miała taki stan bubowy domku jaki Ty masz, to bardzo dużo czasu upłynie:( Pozdrowionka pa!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ......podołacie, podołacie........!!!!!!!!!!!:) Jestem dobrej myśli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Na razie majstry robia przerwę ,bo zalane fundamenciki musza swoje odstac..... Jesteśmy umówieni na nastepny wtorek na wyprowadzenie stanu zero.....szkoda tylko ,że nie bedę widzieć...... pod koniec tygodnia wyjeżdżamy znowu na obczyznę zarobić pieniążki .....niestety muuussssss!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ..no cóż.........skoro trzeba pieniązki na dom zarabiac.....to wyjścia nie ma;) ale będziesz cały czas obecna na budowie duchem...........a osobiście na FM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Otóż to Kalu .....otóż to oczywiście duchowo będę obecna.....na forum jeżeli tylko będę miała czas i dostep do internetu bo nie zawsze mam,to również będę obecna!!! dobrej nocki życzę papa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Meg:D Oj nie mamy odwrotu.....jak się podjeliśmy budowy, to musimy brnąć dalej ;)Mam tylko nadzieję,że jakoś podołamy tej budowie..... Byśmy chcięli w tym roku o ile się uda nakryć dach .....reszte zostawic na nastepny rok ,le czas pokaże na ile kaski wystarczy. Panowie od gruch całkiem sympatyczni..... Jeszcze raz Gosiu dziękuje za wszystkie namiary które mi podałas..... Pozdrawiam buziaki!!!! Nie ma za co !!!!! Szkoda tylko, że nie będziesz tego naocznie oglądała. Ale jak będzie radocha jak przyjedziesz w lipcu ? Ale jak mus to mus . Zaglądaj tylko na FM. !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.05.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Obiecuję ,że będę zaglądać.....mam nadzieje ,że moje chlopaki będą przesyłać mi zdjęcia z placu budowy i chociaż w taki sposób będę mogła sie cieszyć z postępów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wieczorową porą..... podobają mi się takie umywalki.... http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/aranzacje/nowosci_2009/twins/KOLO_Twins_3_3_460x345.jpg http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/aranzacje/nowosci_2009/twins/KOLO_Twins_3_2_460x345.jpg http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/twins/L51150/L51150_380x380.jpg http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/varius/K32140/K32140_380x380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I dalszy ciąg umywalek..... http://www.cersanit.com.pl/cms_foto_produkt/mini_k10-004_1.jpg http://www.cersanit.com.pl/cms_foto_produkt/mini_k10-004_2.jpg http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/bad/emo_large/CLASSIC_BTH_BELLEVUE_2.jpg http://satysfakcjagwarantowana.pl/images/img_bg/IVA_d.jpg jak się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Widzę, że pojawił się pokaz umywalek Wszystkie ładne i każda z osobna Pozdrawiam wieczorową porą !!! Dopiero wróciłam z pracy i jestem zdojona, miałam zebranie z rodzicami :) Ale już jest po i do następnego roku szkolnego mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Współczuję......rodzice czasami potrafią bardziej zmęczyć człowieka niż dzieci.... Pamiętam jak sama chodziłam na zebrania do moich chlopaków ,to wiem jak niektórzy się zachowują .....ale dobrze, że to ostatnie zebranie przed zakończeniem roku .Niedługo wakacje się zaczną więc na pewno odpoczniesz.... Ten pokaz to taki malutki ....na razie tylko przegladam Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I tego się właśnie trzymam - wakacje to mój najulubieńszy czas !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 fajowe te umywalki.......mi sie podobają te kwadratowe najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 komentarze dorki przeniosły sie do Jej dziennika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam bardzo wieczorową porą..... jestem padnięta, ale znalazłam pare chwil by zajrzeć na forum. Właśnie skończyłam pakowanie..... jutro z rana wyjeżdżamy .....mam tylko nadzieje ,że szczęśliwie zajedziemy i droga będzie dobra.... Przed nami 11-12 godzin jazdy a właściwie przed mężem ,ja tylko jako pasażer prawka nie mam Uciekam spać wszystkim życze dobrej nocki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 SZEROKIEJ DROGI !!!! i DO NASTĘPNEGO RAZU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.05.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Gosiu jak zajedziemy ,to podziękuję .W niedzielę idziemy na 6.00 jak bedę miała chwilę czasu i dostęp do neta ,to na pewno zajrzę.....papapa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.05.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam!!!! Meg teraz mogę podziękować za szczęśliwe dotarcie na miejsce:) Pogoda paskudna ,taka jak w Polsce. Wczoraj przeszła nawałnica i grad padał.....masakra, ale od środy nadchodzą ciepłe dni .....więcej słonka i temperatura od 20st.,a w piatek ma być nawet 27st. Pozdrawiam pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts