ciekawy_swiata 24.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jak zapobiec działaniu firmy nie mając doświadczenia w temacie. Jak upilnować, by tak nie został dom ? http://www.modernizator.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymon 24.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dawno nie widziałem takiej roboty trzeba naciągac klej do takiego stanu żeby była gładz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 rewelacja, moje ulubione to nr 40 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 24.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Patrzeć co robią , ..i zakończyć współprace po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 24.04.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jak zapobiec działaniu firmy nie mając doświadczenia w temacie. Jak upilnować, by tak nie został dom ? http://www.modernizator.com.pl O Jezus jeszcze takich cudów nie widziałem dosłownie ktoś niema wcale ambicji Przepraszam za porównanie ale piekarz szewc lepiej by to zrobił Pozdrawiam wykonawca ale Żeczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 24.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A ja myślałem, że już mnie nic w tej robocie nie zaskoczy Różne rzeczy widziałem, ale to przechodzi ludzkie pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 25.04.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No to dożyliśmy chwili... Tą pracę to chyba "popełnili" jacyś fachowcy z Kongo albo Ghany, pracujący na kontrakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 25.04.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 sprawę popełnił pan, który dużo ładnie opowiadał i twierdził, że wykona wszystko co należy, a wyrównuje przed tynkowaniem itd itp sprawa na dniach trafia do sądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 28.04.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 właściciel firmy chce kontynuować pracę. Nie zgodziłem się, czy to dobra decyzja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 28.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 właściciel firmy chce kontynuować pracę. Nie zgodziłem się, czy to dobra decyzja ? Chyba najlepsza z możliwych... Tylko chyba trudno będzie znależć chętnych do poprawek po tej ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 28.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 właściciel firmy chce kontynuować pracę. Nie zgodziłem się, czy to dobra decyzja ? oczywiście że dobra, takim ludziom to ja bym już nic nigdy nie powierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 28.04.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 już mam firmę, która to będzie poprawiać. Tylko tyle, że cześć roboty muszę zapłacić dwa razy. Poprzedniego wykonawcę będę ścigał sądownie dopóki nie zwróci każdej wyłudzonej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 30.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wychodzi na to, że nie można ufać nikomu, a do wszystkich zawsze mieć ograniczone zaufanie. Wszystkich na początku traktować jako naciągaczy itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 02.05.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Czy ktoś wie jak dokładniej zweryfikować czy na ścianie powstał grzyb jeśli woda miała wolny dostęp pomiędzy styropian a ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 02.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Obejrzeć ścianę, jak jest grzyb to powstał, jak nie ma to nie powstał. A powstać może z różnych przyczyn, najczęściej to wilgoć plus mostek cieplny. Wilgoć może pochodzić od kwiatów w domu lub napłynąć, tutaj to trudno wskazać że akurat grzyb powstał przez napłynięcie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 06.05.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ściana została przykryta styropianem i klejem, a od góry nie zabezpieczona niczym. Lała się więc woda. Boimy się, że powstał grzyb, a w dodatku za chwile trzeba będzie założyć blacharkę i ta ściana juz w ogóle nie będzie miała możliwości wyschnąć. Chcemy założyć wywietrzniki, ale czy to uchroni całośc od grzyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawy_swiata 21.05.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 z ciekawostek pozostały wyrzucone na mojej posesji śmieci ...to także chyba będę ścigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 22.05.2009 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zastanawia mnie jedna sprawa - dlaczego przed dociepleniem nie zostały wymienione okna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts