daggulka 24.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 TUTAJ MOŻEMY SIE WYMIENIAC INFORMACJAMI O DOJAZDACH I NOCLEGACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 najpierw chyba trzeba ostatecznie wyznaczyć datę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Oczywiście , ale są tacy którzy bez względu na datę i ta będą ...np. ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dojazd do Wioski Budowlanej w Urzucie http://www.wioska.com/grafiki/user/mapa.gif Wioska Budowlana usytuowana jest bezpośrednio przy trasie Warszawa-Katowice (trasa krajowa numer 8 ) we wsi Urzut, 25 km od centrum Warszawy i 12 km od Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 24.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Będę jechał z okolic Chotomowa (k. Legionowa), przez Nowy Dwór Maz, Kazuń, Leszno, Błonie, Grodzisk - minimum 2 miejsca wolne w samochodzie będą, więc mogę kogoś po drodze "zebrać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Może się tu przyda W Warszawie można wynająć apartamenty - na ogół na Starówce - niedrogo - a w kilka osób to już w ogóle. Tu można obejrzeć i mieszkania i ceny : http://www.topwarsawhotels.com/pl/?gclid=CJrj-NrF85kCFUqS3wodL0fzRw http://www.hotelinwarsaw.com/index.php?lang=pl http://www.warsaw4you.com/?gclid=CKiy4O7F85kCFQkEZgodd1-4Qw http://www.hotele-warszawa.eu/mieszkania.php i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 przyda się , przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jeszcze mi przyszło do głowy.... Jaki jest/są najbliżej Urzutu hotel/motel/gospodarstwo agro? Może dałoby tam jaką zniżkę wynegocjować, jakby więcej chętnych ze zlotu było? Pomysł pod rozwagę i propozycje miejsc, bo wieczorkiem mnie nie ma Ale jak będę wiedziała gdzie, to ew. mogę podjechać w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Podpinam sie pod to zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no właśnie ...bo to by był super pomysł: po imprezie do hoteliku w Urzucie a w niedziele rano autobusikiem do Wawy pozwiedzać (w grupie raźniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce jak Stuku zacznie spiewać, to gwarantuję ,że w Kobylnicy podróż się skończy, albo kierowca padnie, albo Stuku wyleci w kosmos (z kopniaka) Justyna przemyśl to bardzo serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce jak Stuku zacznie spiewać, to gwarantuję ,że w Kobylnicy podróż się skończy, albo kierowca padnie, albo Stuku wyleci w kosmos (z kopniaka) Justyna przemyśl to bardzo serio wezmę iPoda, słuchawki na uszy i na maxa głośność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce jak Stuku zacznie spiewać, to gwarantuję ,że w Kobylnicy podróż się skończy, albo kierowca padnie, albo Stuku wyleci w kosmos (z kopniaka) Justyna przemyśl to bardzo serio wezmę iPoda, słuchawki na uszy i na maxa głośność taniej cie wyjdzie jak go zakneblujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce jak Stuku zacznie spiewać, to gwarantuję ,że w Kobylnicy podróż się skończy, albo kierowca padnie, albo Stuku wyleci w kosmos (z kopniaka) Justyna przemyśl to bardzo serio wezmę iPoda, słuchawki na uszy i na maxa głośność taniej cie wyjdzie jak go zakneblujesz ej nie straszcie mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z okolic morza Bałtyckiego na ten zlot? Oprócz dołożenia się do paliwa, moge śpiewać całą droge.......... jak będę pewna, że mogę jechać to dam znać ... z Kołobrzegu jaoś do Ciebie dojadę Ja chyba mam więcej szczęścia niż rozumu No to ja bym wstępnie rezerwował 1 miejsce jak Stuku zacznie spiewać, to gwarantuję ,że w Kobylnicy podróż się skończy, albo kierowca padnie, albo Stuku wyleci w kosmos (z kopniaka) Justyna przemyśl to bardzo serio wezmę iPoda, słuchawki na uszy i na maxa głośność taniej cie wyjdzie jak go zakneblujesz ej nie straszcie mnie!!!! Może jej odrazu powiedźcie, że żonaty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts