aniawmuratorze 21.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 no tak ... stuk przyleciał ... ale przeca my tu o spaniu a nie o seksie chociaż..... spanie ....... łóżko....... sex wszystko się zgadza Masz szczęście, że nie można kogoś udusić przez internet.... http://emoty.blox.pl/resource/tease.gif Stuki to Ty masz szczęście kociaczku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 21.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 stuk puk, stuk puk daggulko,zapraszamy z namiotami, bo trawnik spory i parę samochodów się zmieści i namiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 następna propozycja noclegów czyli że coś się ruszyło w sprawie ... bardzo dziękuję wszystkim za odzew a może ktoś jedzie , ma wolne miejsce samochodzie i mógłby kogoś "przybrać" ? na pewno to fajniej , niż telepać się pociągiem.... choc i taki wypad ma swój urok zapraszam i ośmielam chętnych .... zawsze w grupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 jak mnie nikt nie zabierze z Mazur (Szytno) to ja będę mogła kogoś zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja jeszcze nie wiem czym dojadę na zlot. Jak nie będe się bał wyruszyć samochodem to pewnie 2 miejsca wolne się znajdą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 26.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hehe Urzut.... to u-rzut beretem i to antenką w dół od mojej i mojego kolegi budowy materace, karimaty, śpiwory i ze setka ludków może przekimać... warunki jak w przepełnionym schronisku w górach... chociaż w schronisku oferują spanie na dechach mniej lub bardziej heblowanych a u nas na dobrze zatartym betonie! ...kibelki w środku (nie tojki!) prądy na sznurkach, improwizowane prysznice (lepsze niż w Solinie na polu namiotowym!) telewizor 29" DVD i zapas filmów... no pełen full-wypas spokojnie można liczyć *** (3 gwiazdeczki) Gorzej z kuchnią... 1 palnik gazowy, 1 maszynka elektryczna, 1 czajnik elektryczny, mała lodóweczka ... ale dużo lasów na około - co upolujesz to twoje (szaraki pukają do okien tarasowych!) A że inwestor też forumowicz (chyba - bo nie wiem na 100%) więc się można z nim dogadać ...dla "zmęczonych życiem" i szanującym swoje prawo jazdy spacerek 9,2km ...jak ktoś nie ma ekwipunku do spania mogę rozwinąć ze dwie rolki wełny Isover - to dobra wełna...miękka, ciepła... ...u kolegi na budowie podobne warunki tylko tv nie 29" ale 14" i brak lodówki (podobno na dniach ma być) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A z Kalisza ktoś jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 czy ktoś się wybiera ze Śląska przez Częstochowę Trasą DK-1 ??? Zabrał bym się i dołożył do paliwa bo podrożało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja polecę moją sierką (jedną lub drugą).Z Dąbrowy Górniczej przez Częstochowę... i dalej...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja polecę moją sierką (jedną lub drugą). Z Dąbrowy Górniczej przez Częstochowę... i dalej... Adam M. Jak coś dam znać bo forumowe kobitki dagulka i zuzanka już cioś mi znajazły ale jak by co nie wypaliło to się zabiorę jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.05.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Załatwione.Jakby co - to się zgadamy.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja polecę moją sierką (jedną lub drugą). Z Dąbrowy Górniczej przez Częstochowę... i dalej... Adam M. Jak coś dam znać bo forumowe kobitki dagulka i zuzanka już cioś mi znajazły ale jak by co nie wypaliło to się zabiorę jeśli można ty nie kombinuj nocleg już masz zaplanowany i podróż plan juz znasz a w nocy będziemy ćwiczyć........ scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i reżyserię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i reżyserię to jedna noc nam nie wystarczy może powinnam ćwiczyć z coolibreem kilka nocy a może tak się zgramy że ta jedna wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 jedna wystarczy ... pomogę Wam ... co trzy ....hm.... głowy to nie dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jedźcie przez Kalisz co?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z tego co wiem to jedziemy przez Zakopane i Gdańsk Zuzanka a co do tych ćwiczeń to już się boję... ąąąą ęęęęę yyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Z tego co wiem to jedziemy przez Zakopane i Gdańsk Zuzanka a co do tych ćwiczeń to już się boję... ąąąą ęęęęę yyyyy no wiesz ze mną jest szybko i bezboleśnie a Daggulka z naszego duetu to trio chce zrobić - no nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Albo Duet albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Albo Duet albo nic tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!! i tej wersji bedziemy się trzymać Duety są the best z my razem może albo napewno bedzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts