Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi w tym wątku ale gdyby ktoś przyjeżdżał w piątek i chciał się przenocować przed zlotem to zapraszam. Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Nie za duży ten pokój i całe mieszkanie ale do przekimania nie powinno być źle. Od biedy jest jeszcze miejsce do spania w pokoju dziennym (na dwie osoby).

Nie wiem jak jeszcze z sobotą bo nie rozmawiałam z mężem na ten temat ale prawdopodobnie byśmy nocowali tam gdzie będzie afterparty (do kiedy trzeba się decydować?).

W niedzielę też można u nas przekimać.

Miejsce - Warszawa Grochów.

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi w tym wątku ale gdyby ktoś przyjeżdżał w piątek i chciał się przenocować przed zlotem to zapraszam. Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Nie za duży ten pokój i całe mieszkanie ale do przekimania nie powinno być źle. Od biedy jest jeszcze miejsce do spania w pokoju dziennym (na dwie osoby).

Nie wiem jak jeszcze z sobotą bo nie rozmawiałam z mężem na ten temat ale prawdopodobnie byśmy nocowali tam gdzie będzie afterparty (do kiedy trzeba się decydować?).

W niedzielę też można u nas przekimać.

Miejsce - Warszawa Grochów.

Becia jesteś WIELKA :D :D :D :D

wy za dużo - moje stado (w tym coolibeer, edzia z małżem , duchaty z driverem i ja z małolatą) - nie kombinujcie .... mamy uzgodnione co mamy uzgodnione , czyli ze z piątku na sobotę zuzance sie na łeb zwalamy , z soboty na niedziele nocleg własnie zarezerwowałam (jedna trójka i jedna czwórka u Pani Osińskiej) ... i finito ... teraz reszta delikwentów afterparterowych upraszana jest w odpowiednim wewontku o ostateczne potwierdzenie przybycia i zarezerwowanie sobie telefoniczne noclegu :roll: :wink:

Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco ;) heheh

ech, faceci :roll: ... jak tylko jakas atrakcyjna babeczka pisze , że wolne łózko zara sie w nich instynkt łowcy odzywa ... tyle, że niestety nie mozna sie sklonować :wink: :lol:

Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco ;) heheh

ech, faceci :roll: ... jak tylko jakas atrakcyjna babeczka pisze , że wolne łózko zara sie w nich instynkt łowcy odzywa ... tyle, że niestety nie mozna sie sklonować :wink: :lol:

może coolibrra "pietrówka" przyciagnęła :wink: :wink: :wink:

Gość coolibeer

może coolibrra "pietrówka" przyciagnęła :wink: :wink: :wink:

:evil: :D

• 2 weeks później...