daggulka 02.06.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no dobra , dobra .... nie bede sie ryć między wódke i zakąske .... nadzorować ino bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no dobra , dobra .... nie bede sie ryć między wódke i zakąske .... nadzorować ino bede no dobra - przygladac się możesz a my tobie jak cwiczysz pismo barrankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie czytałam wszystkich wypowiedzi w tym wątku ale gdyby ktoś przyjeżdżał w piątek i chciał się przenocować przed zlotem to zapraszam. Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Nie za duży ten pokój i całe mieszkanie ale do przekimania nie powinno być źle. Od biedy jest jeszcze miejsce do spania w pokoju dziennym (na dwie osoby).Nie wiem jak jeszcze z sobotą bo nie rozmawiałam z mężem na ten temat ale prawdopodobnie byśmy nocowali tam gdzie będzie afterparty (do kiedy trzeba się decydować?).W niedzielę też można u nas przekimać.Miejsce - Warszawa Grochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie czytałam wszystkich wypowiedzi w tym wątku ale gdyby ktoś przyjeżdżał w piątek i chciał się przenocować przed zlotem to zapraszam. Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Nie za duży ten pokój i całe mieszkanie ale do przekimania nie powinno być źle. Od biedy jest jeszcze miejsce do spania w pokoju dziennym (na dwie osoby). Nie wiem jak jeszcze z sobotą bo nie rozmawiałam z mężem na ten temat ale prawdopodobnie byśmy nocowali tam gdzie będzie afterparty (do kiedy trzeba się decydować?). W niedzielę też można u nas przekimać. Miejsce - Warszawa Grochów. Becia jesteś WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Brzmi interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mam wolny pokój moich córek z łóżkiem piętrowym. Brzmi interesująco Eeeeeeeeeeeee ty nie kombunuj chyba nie chcesz mnie porzucić w tę noc co ja bidna sama zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wy za dużo - moje stado (w tym coolibeer, edzia z małżem , duchaty z driverem i ja z małolatą) - nie kombinujcie .... mamy uzgodnione co mamy uzgodnione , czyli ze z piątku na sobotę zuzance sie na łeb zwalamy , z soboty na niedziele nocleg własnie zarezerwowałam (jedna trójka i jedna czwórka u Pani Osińskiej) ... i finito ... teraz reszta delikwentów afterparterowych upraszana jest w odpowiednim wewontku o ostateczne potwierdzenie przybycia i zarezerwowanie sobie telefoniczne noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco heheh ech, faceci ... jak tylko jakas atrakcyjna babeczka pisze , że wolne łózko zara sie w nich instynkt łowcy odzywa ... tyle, że niestety nie mozna sie sklonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco heheh ech, faceci ... jak tylko jakas atrakcyjna babeczka pisze , że wolne łózko zara sie w nich instynkt łowcy odzywa ... tyle, że niestety nie mozna sie sklonować może coolibrra "pietrówka" przyciagnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ja kombinuje??? Siedzę na dupce grzecznie tylko napisałem że brzmi zachęcająco heheh ech, faceci ... jak tylko jakas atrakcyjna babeczka pisze , że wolne łózko zara sie w nich instynkt łowcy odzywa ... tyle, że niestety nie mozna sie sklonować może coolibrra "pietrówka" przyciagnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 u nas skończą w ten piątek wylewki..nie wiem jak i ile schną ale jeśli ktos jeszcze w potrzebie to przenocuję szanownych forumowiczów ..ale łóżek nie mam..ani wygód wielkich spora działka, można z namiotem..ale od nas do Urzutu to kawałek z okolic Góraszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 aAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts