stukpuk 24.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą Obiecuje trzymać łapki przy sobie w czasie jazdy...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą Obiecuje trzymać łapki przy sobie w czasie jazdy...................... Bez postoju z Słupska do Warszawy , hmmmmmmm moze byc ciężko, ale dasz radę Justynka, dasz radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... nic mu nie mów !!!! bo z wyjazdu będą nici, wieść o podrywach Stuka obiegła juz Polskę, więc pewnie do Twojego męża tez już dotarła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ? jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan niestety potem jedziemy na Slask tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ? jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan niestety potem jedziemy na Slask tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask ..... to jak się schlejemy to wracamy z Wami ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ? jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan niestety potem jedziemy na Slask tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask ..... to jak się schlejemy to wracamy z Wami ok ? dawaj !!! pojedziemy do kaski albo do wuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... Pokaż mu moje zdjecie to odrazu przestanie być zazdrosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... Pokaż mu moje zdjecie to odrazu przestanie być zazdrosny! eeee no co TY powie, że mam zapomnieć o zlocie!!! autobusem mnie wyśle albo PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... Pokaż mu moje zdjecie to odrazu przestanie być zazdrosny! eeee no co TY powie, że mam zapomnieć o zlocie!!! autobusem mnie wyśle albo PKP Noto jak będziesz mnie odbierać to żona mnie zakuje w kajdanki (tylko musze ich poszukać ) i zaknebluje mi usta. A jak jeszcze na droge kupi mi jakąś prase wędkarską to żadne kobitki mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ? jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan niestety potem jedziemy na Slask tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask ..... to jak się schlejemy to wracamy z Wami ok ? dawaj !!! pojedziemy do kaski albo do wuski moze się ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 24.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ...ze trzech ziomali (albo jeszcze lepiej ziomalki ) z Radomia to mogę zabrać w te, bo wewte to już gorzej będzie. Albowiem straszliwie łasy jestem na pywo, gorzołke i inne spirytualia W razie czego, kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak będę pewna, że jadrzesiuk napisałę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... Hmm, jedziesz do Warszawy, a kiedyś bard warszawski, Stanisław Grzesiuk napisał w swojej książce: "Boso, ale w ostrogach", że... no wybacz, ale nie tyczy się Ciebie Justyno, tylko cytuje: "Nasze dziewczyny to sie same puszczały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no ba ....ja nigdy nie pytam o zdanie ... w końcu nie jestem ubezwłasnowolniona ani niczyją własnością - no ewentualnie mogę zapytać czy mu nie koliduje i mógłby z dzieciami zostać no ale mój chop to wyrozumiały jest , no i wie, że jeśli powie "nie pojedziesz" to i tak zrobiłabym na złość i na domiar złego gorzko pożałowałby swoich słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no ba ....ja nigdy nie pytam o zdanie ... w końcu nie jestem ubezwłasnowolniona ani niczyją własnością - no ewentualnie mogę zapytać czy mu nie koliduje i mógłby z dzieciami zostać no ale mój chop to wyrozumiały jest , no i wie, że jeśli powie "nie pojedziesz" to i tak zrobiłabym na złość i na domiar złego gorzko pożałowałby swoich słów podobny klimat jest u mnie - nie ma dyskusji w pewnych kwestiach , bo i tak wie, że jest na straconej pozycjii, po co se ewentualnego autoryteta burzyć, skoro i tak zrobirę chcę, a on wyjdzie na "głowę rodziny bez posłuchu". a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście ) mój też będzie grzeczny ale po to cobym go ze sobą nie targała ...dziś odbyliśmy rozmowę i pierwsze co z jego oczu wyczytałam to " czyś ty kobieto ocipiała?!" ... po czym powiedział: wiesz, że ja nie lubię takich imprez- jedź sama i baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście ) mój też będzie grzeczny ale po to cobym go ze sobą nie targała ...dziś odbyliśmy rozmowę i pierwsze co z jego oczu wyczytałam to " czyś ty kobieto ocipiała?!" ... po czym powiedział: wiesz, że ja nie lubię takich imprez- jedź sama i baw się dobrze no ale mój lubi takie imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to nie wiem, malka .... powiedz czy ci mam gratulować czy współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to nie wiem, malka .... powiedz czy ci mam gratulować czy współczuć fajnego mam męża (jak se wychowasz tak masz - mawiała moja babcia) - mozesz gratulować Moje zdolności pedagogiczne oceniam wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 to może podrzucę Ci mojego na kilka tygodni? obiecuję, że tylko kilka szlifów zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts