Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą :roll: :lol:

Obiecuje trzymać łapki przy sobie w czasie jazdy...................... :roll: :roll:

Bez postoju z Słupska do Warszawy , hmmmmmmm moze byc ciężko, ale dasz radę Justynka, dasz radę....

:wink:

jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... :roll: :roll: :roll: :wink:

nic mu nie mów !!!!

bo z wyjazdu będą nici, wieść o podrywach Stuka obiegła juz Polskę, więc pewnie do Twojego męża tez już dotarła... :wink:

a ktoś z Poznania i okolic się wybiera moze ?

jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan :D

niestety potem jedziemy na Slask :roll:

tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask .....

to jak się schlejemy to wracamy z Wami ok ?

jesli zlot odbedzie sie 27-ego czerwca to bedziemy jechac z Niemiec przez Poznan :D

tak wiec trzy miejsca beda wolne : przed zlotem od strony Poznania a po zlocie te same miejsca na Slask .....

dawaj !!! pojedziemy do kaski albo do wuski 8) :p :wink:

Gość justyna_m
jak będę pewna, że jadę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... :roll: :roll: :roll: :wink:

Pokaż mu moje zdjecie to odrazu przestanie być zazdrosny!

eeee no co TY powie, że mam zapomnieć o zlocie!!! autobusem mnie wyśle albo PKP :roll:

Pokaż mu moje zdjecie to odrazu przestanie być zazdrosny!

eeee no co TY powie, że mam zapomnieć o zlocie!!! autobusem mnie wyśle albo PKP :roll:

Noto jak będziesz mnie odbierać to żona mnie zakuje w kajdanki :oops: (tylko musze ich poszukać :roll: ) i zaknebluje mi usta. A jak jeszcze na droge kupi mi jakąś prase wędkarską to żadne kobitki mnie nie interesują 8)

dawaj !!! pojedziemy do kaski albo do wuski 8) :p :wink:

moze się ucieszą :roll: :wink:

jak będę pewna, że jadrzesiuk napisałę to się zgłoszę ... najpierw muszę męża namówić żeby mnie puścił ... tylko jak się dowie z kim mam jechać ....... :roll: :roll: :roll: :wink:

Hmm, jedziesz do Warszawy, a kiedyś bard warszawski, Stanisław Grzesiuk napisał w swojej książce: "Boso, ale w ostrogach", że... no wybacz, ale nie tyczy się Ciebie Justyno, tylko cytuje: "Nasze dziewczyny to sie same puszczały" :wink:

no ba ....ja nigdy nie pytam o zdanie ... w końcu nie jestem ubezwłasnowolniona ani niczyją własnością - no ewentualnie mogę zapytać czy mu nie koliduje i mógłby z dzieciami zostać :wink: :lol:

no ale mój chop to wyrozumiały jest , no i wie, że jeśli powie "nie pojedziesz" to i tak zrobiłabym na złość i na domiar złego gorzko pożałowałby swoich słów :wink: :lol:

no ba ....ja nigdy nie pytam o zdanie ... w końcu nie jestem ubezwłasnowolniona ani niczyją własnością - no ewentualnie mogę zapytać czy mu nie koliduje i mógłby z dzieciami zostać :wink: :lol:

no ale mój chop to wyrozumiały jest , no i wie, że jeśli powie "nie pojedziesz" to i tak zrobiłabym na złość i na domiar złego gorzko pożałowałby swoich słów :wink: :lol:

podobny klimat jest u mnie - nie ma dyskusji w pewnych kwestiach , bo i tak wie, że jest na straconej pozycjii, po co se ewentualnego autoryteta burzyć, skoro i tak zrobirę chcę, a on wyjdzie na "głowę rodziny bez posłuchu".

a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście :wink: )

a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście :wink: )

mój też będzie grzeczny ale po to cobym go ze sobą nie targała ...dziś odbyliśmy rozmowę i pierwsze co z jego oczu wyczytałam to " czyś ty kobieto ocipiała?!" ... po czym powiedział: wiesz, że ja nie lubię takich imprez- jedź sama i baw się dobrze :lol:

mój też będzie grzeczny ale po to cobym go ze sobą nie targała ...dziś odbyliśmy rozmowę i pierwsze co z jego oczu wyczytałam to " czyś ty kobieto ocipiała?!" ... po czym powiedział: wiesz, że ja nie lubię takich imprez- jedź sama i baw się dobrze :lol:

no ale mój lubi takie imprezy :D

no to nie wiem, malka .... powiedz czy ci mam gratulować czy współczuć :lol:

fajnego mam męża (jak se wychowasz tak masz - mawiała moja babcia) - mozesz gratulować Moje zdolności pedagogiczne oceniam wysoko :wink: