malka 24.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 to może podrzucę Ci mojego na kilka tygodni? obiecuję, że tylko kilka szlifów zostało dawaj go, popracujemy metodami superniani :pejcz i krótki łańcuch 2 m od kaloryfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no sama nie wiem ... a jak mu się spodoba? to nici z nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no sama nie wiem ... a jak mu się spodoba? to nici z nauki no fakt tego nie wzięłam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no sama nie wiem ... a jak mu się spodoba? to nici z nauki no fakt tego nie wzięłam pod uwagę tak, że kochana ...pozostałe techniki szlifów i nauk obgadamy na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 hejka to gdzie ten zlot, kiedy i dlaczego tak drogo...parę minut mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zlot pewnikiem w Urzucie 27 czerwca ...jak się uda to nieodpłatnie , jak sie nie uda bedziem kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no sama nie wiem ... a jak mu się spodoba? to nici z nauki no fakt tego nie wzięłam pod uwagę tak, że kochana ...pozostałe techniki szlifów i nauk obgadamy na zlocie ok , wymienimy doswiadczenia i metody wychowawcze , mam kilka drastycznych acz skutecznych wezme kapownik by zapisać co ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 malka - to jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 malka - to jesteśmy umówione no ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zlot pewnikiem w Urzucie 27 czerwca ...jak się uda to nieodpłatnie , jak sie nie uda bedziem kombinować eeee, słyszałem, że sponsor jest poważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zlot pewnikiem w Urzucie 27 czerwca ...jak się uda to nieodpłatnie , jak sie nie uda bedziem kombinować eeee, słyszałem, że sponsor jest poważny... sponsor musi być poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Jeszcze mi przyszło do głowy.... Jaki jest/są najbliżej Urzutu hotel/motel/gospodarstwo agro? Może dałoby tam jaką zniżkę wynegocjować, jakby więcej chętnych ze zlotu było? Pomysł pod rozwagę i propozycje miejsc, bo wieczorkiem mnie nie ma Ale jak będę wiedziała gdzie, to ew. mogę podjechać w weekend. http://palatium.home.pl/pub/ http://www.hotel.perlalesna.oit.pl/ http://www.netmama.pl/miejsca/szczegol/27667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.04.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a jak grzeczny bedzie, to go zabiore ze sobą (w roli kierowcy oczywiście ) mój też będzie grzeczny ale po to cobym go ze sobą nie targała ...dziś odbyliśmy rozmowę i pierwsze co z jego oczu wyczytałam to " czyś ty kobieto ocipiała?!" ... po czym powiedział: wiesz, że ja nie lubię takich imprez- jedź sama i baw się dobrze Ja miałem podobnie, tylko z inną częścią ciała... ..........."ty chyba do reszty o chu..........łeś, jeszcze cie tam nie było?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a ja znalazłam takie namiary w żabiej woli :Hotel/Restauracja "Dwór Osowiecki"Danuta Kazimierczak, Osowiec 96-321 Żabia Wola, 40 miejsc noclegowych, tel. (0-46) 857-75-75 Hotel "Kot"Hanna Gadomska, ul. Rozalińska 9, Siestrzeń, 96-321 Żabia Wola, 32 miejsca noclegowe, tel. (0-22) 729-91-86 Zajazd "Mak"ul. Żelechowska 18, Siestrzeń, 96-321 Żabia Wola, 40 miejsc noclegowych Dwuosobowe pokoje z łazienkami, autentyczna kuchnia chińska i polska, tel. 0 690 228 481 Organizuje: Wesela, bankiety i przyjęcia okolicznościowe (możliwość udzielenia rabatu), 12 km od Janek. Dom Pracy Twórczej Adwokatury – (opis w dziale „ZABYTKI”) Halina Nowak, Grzegorzewice, 96-321 Żabia Wola, 68 miejsc noclegowych, tel. (0 46) 857 98 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pojadę "od siebie" czyli z Dąbrowy Górniczej/Sosnowca/Będzina.Trasą jak w pysk strzelił na samo miejsce.Będę ja...To 3 miejsca są, jakby kto chciał.To Sierka.Albo kombik (nieco sfatygowany, ale w pełni sprawny) albo już .. . "zabaweczka"!Też Sierka...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Adaś ...a wracał bedziesz w ten sam dzień? może warto byłoby określić kto wraca w ten sam dzień, bedzie łatwiej transport dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Sam jadę...Jak "załapię" jakie piwo, to musiałbym odczekać do następnego dnia.Boję się, że nie starczy ducha charta, aby na koli przetrwać...Więc powrót chyba następnego dnia...Piwo lubię... Kawę też...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Od Wrocławia 3 miejsca. Powrót w niedzielę po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 kuźwa...jakieś noclegi trzaby zawczasu znaleźć i zarezerwować ...bo potem w ostatniej chwili to ciężko bedzie tym bardziej, że więcej osób będzie zostawać na noc , w każdym samochodzie kilku forumowiczów - lepiej coby to w jednym miejscu gdzieś było , bo wątpię coby ktoś chętny po imprezie ludzi z Urzutu po hotelach rozwoził ja też przyznam, że nie jadę swoim samochodem tylko z Edzią się pewnikiem do Ghosta wryjemy i z nim wrócimy .... ale na pewno nie bede wymagać od niego coby mnie po hotelach odwoził... więc fajnie byłoby gdzieś w jednym miejscu coś znaleźć może ktoś z miejscowych zna coś prawdzonego w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts