retrofood 28.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą Obiecuje trzymać łapki przy sobie w czasie jazdy...................... BŁĄD!!!! Trzeba kierowcę - kobietę koniecznie złapać przed podróżą za kolano i po nim pogłaskać! Ja tak zawsze w delegacjach robiłem (niewazne z którą koleżanką jechałem) jak kobitom oddawałem kierownicę i patrzajta - żyję jeszcze!!!! Po takim głaskaniu żadna nie chciała wypadku zrobić!!!! A jak jechałem z sekretarką, to nawet po takim głaskaniu w ogóle z jazdy za kierownicą zrezygnowała... tylko opusciła oparcie fotela do oporu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 28.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Najlepszy byłby jakiś wspólny nocleg - szczególnie w kontekście napojów wyskokowych. Mimo, że jestem lokalesem, to bym się chętnie wtedy zakwaterował Jesli wspólny nocleg upadnie, to może w czerwcu już będę w stanie jakiś kawałek podłogi zaoferować. Na łózka jednak nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 stukuś - nie trzeba - ona już wie .... co ja gadam - wszystkie już wiedzą Obiecuje trzymać łapki przy sobie w czasie jazdy...................... BŁĄD!!!! Trzeba kierowcę - kobietę koniecznie złapać przed podróżą za kolano i po nim pogłaskać! Ja tak zawsze w delegacjach robiłem (niewazne z którą koleżanką jechałem) jak kobitom oddawałem kierownicę i patrzajta - żyję jeszcze!!!! Po takim głaskaniu żadna nie chciała wypadku zrobić!!!! A jak jechałem z sekretarką, to nawet po takim głaskaniu w ogóle z jazdy za kierownicą zrezygnowała... tylko opusciła oparcie fotela do oporu... Ale był błąd zrobił? Mówisz, że trzeba panią kierującą za kolano? PS> teraz wiem dlaczego mi żona fotel kazała zaspawać na amen jak gdzieś dalej sam jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Najlepszy byłby jakiś wspólny nocleg - szczególnie w kontekście napojów wyskokowych. Mimo, że jestem lokalesem, to bym się chętnie wtedy zakwaterował Jesli wspólny nocleg upadnie, to może w czerwcu już będę w stanie jakiś kawałek podłogi zaoferować. Na łózka jednak nie ma co liczyć Proponuje zabrać śpiwory dwu-osobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 28.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Proponuje zabrać śpiwory dwu-osobowe Nie bądźmy pruderyjni - jedną dużą plandekę dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Proponuje zabrać śpiwory dwu-osobowe Nie bądźmy pruderyjni - jedną dużą plandekę dla wszystkich! I latarke wędkarską na czoło , żeby przypadkiem na faceta nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 28.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Proponuje zabrać śpiwory dwu-osobowe Nie bądźmy pruderyjni - jedną dużą plandekę dla wszystkich! I latarke wędkarską na czoło , żeby przypadkiem na faceta nie trafić Powtarzam - nie bądźmy pruderyjni! :lol: daggulka Daj spokój - przeca wiadomo, że krowa co duzo ryczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Rzut kamieniem od Urzutu jest Rusiec a w nim 2 gospodarsztwa argoturystyczne : ADRES: RUSIEC ul. Osiedlowa 48,05-831 Młochów Gmina Nadarzyn, powiat pruszkowski Strona WWW: http://agroturystyka-teresa-osinska.webpark.pl tel. 0-22 7299060 Teresa Osińska i 2 ADRES: Rusiec ul. Główna 22, 05-830 Nadarzyn e-mail: [email protected] , tel: (022) 729-84-87, fax 728-50-27, GSM:0605-205-912 Andrzej Wąsikowski Do Pani Teresy mogę sie przejsc i podpytac co i za ile? a tu link do stronki gmynnej http://www.nadarzyn.pl/articles.php?id=57 i może mapka jak sie uda http://poczta.onet.pl/4334957,zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=244954566&s=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dobra dobra ..... ryczenie ryczeniem stuk to już w ogóle TYLKO RYCZY i TYLKO na tematy odpowiednie od jakichś dwóch stronic .... się okaże na zlocie jaki odważny w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 gawel ... bardzo dobry pomysł - rozeznaj sytuację: ile miejsc , jakie warunki, jakie kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy Daggulke to wymacam pod plandeką nawet bez latarki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy Daggulke to wymacam pod plandeką nawet bez latarki........... jasssne.... a potem się obudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy Daggulke to wymacam pod plandeką nawet bez latarki........... jasssne.... a potem się obudzisz ......... a tam stukowa.................. ..koszmar normanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 gawel ... bardzo dobry pomysł - rozeznaj sytuację: ile miejsc , jakie warunki, jakie kwoty... Na tej stronie gminnej jest jeszce to Gospodarstwo agroturystyczne Wygoda Gospodarstwo leży 30 km od centrum Warszawy, w kierunku Katowic, około 1 km od trasy katowickiej Dla gości przeznaczony jest osobny dom z ogrodem i stawem. Dysponujemy trzema pokojami 2 i 3 osobowymi, duży salon, łazienka z prysznicem, oraz aneks kuchenny - razem osiem miejsc. Ceny pokoi do uzgodnienia. ADRES: Rozalin ul. Daniewice 11, 05-831 Młochów e-mail: [email protected], tel: (022) +48(22) 729 90 92, Bogusława Sapijaszkohttp://www.nadarzyn.pl/grafika/agro3.jpg i to: Gospodarstwo agroturystyczne SALA WESELNO- BANKIETOWA - ASTRA Zapraszamy Państwa do skorzystania z naszej bazy noclegowej. Możemy zaoferować Państwu pokoje 2, 3, 4 oraz 5-osobowe lub salki. Dzięki położeniu zaledwie 20 minut jazdy od Warszawy nasz hotel może być przenaczony zarówno na pobyt turystyczny, jak również do organizacji konferencji, szkoleń, czy też wycieczek integracyjnych. Prowadzimy także hotel pracowniczy. Zapraszamy Państwa do skorzystania z naszej sali weselnej, która może służyć również jako sala balowa na inne okazje (zabawy karnawałowe, bankiety okolicznościowe, imprezy firmowe). ADRES: Rozalin - Daniewice 14/18 05-831 Młochów e-mail: [email protected], tel./fax: +48 (22) 729 90 69, http://www.nadarzyn.pl/grafika/astra.jpg Kurde gdzie ja mieszkam wilage killed by desks Nojest jeszcze hotel "GEORGE" ale to ten słynący ze strzelaniny która sie w nim odbyła parenascie lat temu. No dobra spróbuje sie przejechac i zobaczyc jak to wygląda i dam jakies info choć moje sie ze może Furumowicze maja wybredne gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no coś Ty , gawel .... forumowicz jak dobra świnia - wszystko zje a serio .... mi na ten przykład nie trza pięciogwiazdkowego hotelu ... ważne żeby była dostępna łazienka , żeby szło przekimać i ... kawa rano (niekoniecznie przyniesiona do łózka przez przystojnego mulata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no coś Ty , gawel .... forumowicz jak dobra świnia - wszystko zje a serio .... mi na ten przykład nie trza pięciogwiazdkowego hotelu ... ważne żeby była dostępna łazienka , żeby szło przekimać i ... kawa rano (niekoniecznie przyniesiona do łózka przez przystojnego mulata ) Ilość gwiazdek zależy generalnie od siły oderzenia w głowe mysle ze aż tak źle nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no coś Ty , gawel .... forumowicz jak dobra świnia - wszystko zje a serio .... mi na ten przykład nie trza pięciogwiazdkowego hotelu ... ważne żeby była dostępna łazienka , żeby szło przekimać i ... kawa rano (niekoniecznie przyniesiona do łózka przez przystojnego mulata ) ja też wiele nie wymagam - nie musi byc mulat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy Daggulke to wymacam pod plandeką nawet bez latarki........... Ty lepiej uważaj bo już tabun wygłodniałych forumowiczek na privie ustalił kolejke do macania Ciebie tylko taksie kamufluja, gdzies tam na liscie zlotowej małżonka straszą ale jak przyjdzie do tej blandeki to bedzie tak jak w tej książce Nienackiego "1 w roku w Skiroławkach" z ta tylko różnicą że tu w Urzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no coś Ty , gawel .... forumowicz jak dobra świnia - wszystko zje a serio .... mi na ten przykład nie trza pięciogwiazdkowego hotelu ... ważne żeby była dostępna łazienka , żeby szło przekimać i ... kawa rano (niekoniecznie przyniesiona do łózka przez przystojnego mulata ) ja też wiele nie wymagam - nie musi byc mulat Albo jakaś mulatka żeby mleko zimne rano przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts