Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

jaaaa piernicze.... już wiem, że noclegu nie będę szukać tam gdzie Wy :roll: :lol:

Daggulke to wymacam pod plandeką nawet bez latarki........... :oops: :wink: :roll:

Ty lepiej uważaj bo już tabun wygłodniałych forumowiczek na privie ustalił kolejke do macania Ciebie tylko taksie kamufluja, gdzies tam na liscie zlotowej małżonka straszą ale jak przyjdzie do tej blandeki to bedzie tak jak w tej książce Nienackiego "1 w roku w Skiroławkach" z ta tylko różnicą że tu w Urzucie :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ma żadnej kolejki.. zonaty jestem jak to już mi koleżanki raczyły dopisać :-? :lol:

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ja mam cykora bo jakosprzed poprzednimi spotkaniami nie było takiej jajecznej atmosfery a to spotkanie to sie zapowiada ostro nie wiem czy wejde pod swojim nickiem czy jakims innym i zrobie rundke rekonesansową :oops:

Nie wiem jaka była wcześniej atmosfera? Ale na tym zlocie to też tak trzeba głupoty gadać? :o :lol:

no jak to głupoty :o . To są konkrety, nie bedziemy porównywać notatek gdzie jest wyprzedaż szpachlówki przecież :lol: . tematy są dowolne i tak mozna sie wygadać w koncu bez klawiatury, tylko wiesz sam pierwszy konatakt live jest wlaśnie śmieszny :D . Bo takie ochy i achy "o matko to ty?? :o " no cóż żegnaj netowa anonimowości :roll: :wink:

wcześniej atmosfera nie była tak luzacka ... myślę, ze po kilku latach gadania o dupie maryni wreszcie się zleksza wszyscy wyluzowali i na zlocie mam nadzieję też tak zostanie :wink: :D

A daj spokój jakos wiesz ciekawy jestem wielu osób ale chyba zamówie sobie plakietke z jakiegos zgasłego użytkownika nikomunieznanego i oblukam wszystko a potem sie ujawnie :lol: , wiesz co zeby tak przyjechał założyciel RW np to by bylo cos

no jak to głupoty :o . To są konkrety, nie bedziemy porównywać notatek gdzie jest wyprzedaż szpachlówki przecież :lol: . tematy są dowolne i tak mozna sie wygadać w koncu bez klawiatury, tylko wiesz sam pierwszy konatakt live jest wlaśnie śmieszny :D . Bo takie ochy i achy "o matko to ty?? :o " no cóż żegnaj netowa anonimowości :roll: :wink:

A to bez laptopów bedziemy rozmawiać? :o :o :o Ja myślałem , że jak zlot to każdy dostanie laptopa i bedziemy tak ze sobą rozmawiać? :o :o dlaczego nikt mi nie mówił :cry:

gawel ...no bez jaj ...ja cie prosze :lol: .... osobiście bede plakietkami zarządzać i bez takich mi tu numerów :wink: :D

czyli nie dostane innej? :-?

Ja proponuję ty najpierw przetestuj reakcje dziewczyn na kims innym i jemu daj swoja plakietke na początku :lol: , jak przezyje to ok wtedy weźmiesz i już ... pod plandeke :lol: :lol:

Niestety ubolewam ale nie będzie mnie z Wami :roll: :(

posiedzimy sobie z Pasie nad morzem i myślami będziemy z Wami.

szkoda ...ale z drugiej strony zazdraszczam tego morza :oops: :wink: :D

Czyli kolejny zlot nad morzem? :D :D :D Moge juz liste chętnych robić?

to dopiero byłoby COŚ :roll:

gawel ...no bez jaj ...ja cie prosze :lol: .... osobiście bede plakietkami zarządzać i bez takich mi tu numerów :wink: :D

czyli nie dostane innej? :-?

Ja proponuję ty najpierw przetestuj reakcje dziewczyn na kims innym i jemu daj swoja plakietke na początku :lol: , jak przezyje to ok wtedy weźmiesz i już ... pod plandeke :lol: :lol:

nie przejdzie :D

pech chce , że większość twarzy ludzików znam ze zdjęć na forum tudzież z poprzednich zlotów lub NK :D .... kombinacje alpejskie nie przejdą :wink: :lol: