gawel 28.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ale mnie na pewno nie widzialaś , na Twoje szczęście http://www.nfow.pl/images/smiles/lol_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ale mnie na pewno nie widzialaś , na Twoje szczęście http://www.nfow.pl/images/smiles/lol_.gif eee tam ... dam se rade .....drogą eliminacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ale mnie na pewno nie widzialaś , na Twoje szczęście http://www.nfow.pl/images/smiles/lol_.gif eee tam ... dam se rade .....drogą eliminacji Dla ułatwienia powiem, że nie wyglądam dzięki Bogu tak http://data55.sevenload.com/slcom/cd/ov/opmilg/rqbfgdkkgnj.jpg~/freddie-krueger.jpg ale też niestety nie tak http://film.onet.pl/_i/film/o/oceans_twelve/g/g27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dobra, dawaj fote na priv - i kłopot z głowy - nie bede musiała cie szukać ukrywającego sie po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 gawel ...no bez jaj ...ja cie prosze .... osobiście bede plakietkami zarządzać i bez takich mi tu numerów czyli nie dostane innej? Ja proponuję ty najpierw przetestuj reakcje dziewczyn na kims innym i jemu daj swoja plakietke na początku , jak przezyje to ok wtedy weźmiesz i już ... pod plandeke nie przejdzie pech chce , że większość twarzy ludzików znam ze zdjęć na forum tudzież z poprzednich zlotów lub NK .... kombinacje alpejskie nie przejdą Na szczęście z tej listy to może z 4 osoby mnie kojażą jak wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 na nieszczęście to właśnie ja jestem jedną z tych czterech - emblemacik przypmniemy to sie wszyscy dowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 na nieszczęście to właśnie ja jestem jedną z tych czterech - emblemacik przypmniemy to sie wszyscy dowiedzą A jak zgubie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 to już wiem, że muszę zrobić zapasowy albo przypiąć "na amen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Albo jakaś mulatka żeby mleko zimne rano przyniosła Najlepiej prosto z piersi... Mmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 29.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Depi, dowcipem błyśniesz na Spotkaniu Forum. Teraz sugeruję wrócić do zaniedbanego dziennika budowy. Czytelnicy czekają! Z obcych wątków muszą się dowiadywać o postępie prac. Wstyd i hańba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Albo jakaś mulatka żeby mleko zimne rano przyniosła Najlepiej prosto z piersi... Mmmmm... Czarnoskórej piersi................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Depi, dowcipem błyśniesz na Spotkaniu Forum. Teraz sugeruję wrócić do zaniedbanego dziennika budowy. Czytelnicy czekają! Z obcych wątków muszą się dowiadywać o postępie prac. Wstyd i hańba! Czuję się już od dawna zawstydzony i pohańbiony, ale jakoś jak się mam zabrać, to zawsze cośtam Ale powoli się zbliżam - wczoraj wrzuciłem na serwer piersza porcję fotek, więc spodziewaj sie poblikacji lada moment Czarnoskórej piersi................... Mulacej! Mulaciej? Mulatowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Depi, dowcipem błyśniesz na Spotkaniu Forum. Teraz sugeruję wrócić do zaniedbanego dziennika budowy. Czytelnicy czekają! Z obcych wątków muszą się dowiadywać o postępie prac. Wstyd i hańba! Czuję się już od dawna zawstydzony i pohańbiony, ale jakoś jak się mam zabrać, to zawsze cośtam Ale powoli się zbliżam - wczoraj wrzuciłem na serwer piersza porcję fotek, więc spodziewaj sie poblikacji lada moment Czarnoskórej piersi................... Mulacej! Mulaciej? Mulatowej? Afroamerykańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Niestety ubolewam ale nie będzie mnie z Wami posiedzimy sobie z Pasie nad morzem i myślami będziemy z Wami. szkoda ...ale z drugiej strony zazdraszczam tego morza Czyli kolejny zlot nad morzem? Moge juz liste chętnych robić? to dopiero byłoby COŚ fajnie by było ale chyba jednak za daleko dla wielu z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Niestety ubolewam ale nie będzie mnie z Wami posiedzimy sobie z Pasie nad morzem i myślami będziemy z Wami. No to nie przyjedziesz po mnie? niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.05.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 KOCHANI ....znamy termin, miejsce , więc: KTO MOŻE KOGOŚ PODWIEŹĆ, LUB SZUKA PODWÓZKI KTO MOŻE KOGOŚ PRZENOCOWAĆ , ALBO SZUKA NOCLEGU zachęcam do pomocy innym - zamiejscowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja zapewne będę mógł parę osób wziąć z Wawy. Co do powrotu i noclegu sytuacja jest niejasna - nie wiem sam, czy i jak powrócę, raczej też się zatrzymam gdzieś okolicznych chaszczach, jako, że powrót będzie niemożliwy. Chyba, że Żona Ofca nie będzie chciała uczestniczyć w zlocie za to będzie chciała przyjechać po narąbanego małżonka W co szczerze mówiąc wątpie, ale czasem cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 kurcze.... fajnie byłoby gdzieś po oficjalnym zlocie zrobić dla wszystkich afterparty ... nie dzielić się na grupy i grupki.... ale dla wszystkich "zostających" wymysleć gdzieś niedaleko kawał przyjaznego miejsca , ognicho, kiełbasę , piwska do bólu , porozbijać namioty coby daleko nie było turlać skonanych ze zmęczenia ... i szaleć do bo bólu przy ognichu, gitarze ..... boszszsz.... ale by było zajeb..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację Ja w każdym razie na pewno będę mieć transport z Centrum i z powrotem, na pewno będę mogła zabrać, tylko jeszcze nie wiem, ile osób - zależy, jaki transport załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Spokojnie do cywilizacji czuli na okęcie mozna sie jakosdostać jeżdzi mza a stamtąd już są tramwaje i samoloty http://www.ztm.waw.pl/baza/20090514/733/428901.HTM 733 - LINIA STREFOWA Przystanek: URZUT UR 01 --> MŁOCHÓW MŁ DZIEŃ POWSZEDNI ŚWIĘTO i SOBOTA |Godz. Minuty |Godz. Minuty | | 4 | 19 | 4 | 19 | | 5 | 41 | | | | | | 6 | 04 | | 7 | 44 | | | | | | 8 | 34 | | 9 | 39 | | | | | | 10 | 37 | | 11 | 39 | | | | | | 12 | 37 | | 13 | 39 | | | | | | 14 | 37 | | 15 | 43 | | | | | | 16 | 37 | | 17 | 58 | | | | | | 18 | 37 | | | | | | | 20 | 07 | 20 | 34 | | | | | | | 22 | 04 | 22 | 34 | Rozkład ważny od 2009-05-14 TRASA CZASOWO ZMIENIONA Przystanek graniczny - NA SKRAJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts