Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale mnie na pewno nie widzialaś :lol: , na Twoje szczęście http://www.nfow.pl/images/smiles/lol_.gif

eee tam ... dam se rade .....drogą eliminacji :wink: :lol:

Dla ułatwienia powiem, że nie wyglądam dzięki Bogu tak http://data55.sevenload.com/slcom/cd/ov/opmilg/rqbfgdkkgnj.jpg~/freddie-krueger.jpg

ale też niestety nie tak :cry: http://film.onet.pl/_i/film/o/oceans_twelve/g/g27.jpg

gawel ...no bez jaj ...ja cie prosze :lol: .... osobiście bede plakietkami zarządzać i bez takich mi tu numerów :wink: :D

czyli nie dostane innej? :-?

Ja proponuję ty najpierw przetestuj reakcje dziewczyn na kims innym i jemu daj swoja plakietke na początku :lol: , jak przezyje to ok wtedy weźmiesz i już ... pod plandeke :lol: :lol:

nie przejdzie :D

pech chce , że większość twarzy ludzików znam ze zdjęć na forum tudzież z poprzednich zlotów lub NK :D .... kombinacje alpejskie nie przejdą :wink: :lol:

Na szczęście z tej listy to może z 4 osoby mnie kojażą jak wyglądam :roll:

Depi, dowcipem błyśniesz na Spotkaniu Forum. Teraz sugeruję wrócić do zaniedbanego dziennika budowy. Czytelnicy czekają! Z obcych wątków muszą się dowiadywać o postępie prac. Wstyd i hańba! ;)

Czuję się już od dawna zawstydzony i pohańbiony, ale jakoś jak się mam zabrać, to zawsze cośtam :oops:

Ale powoli się zbliżam - wczoraj wrzuciłem na serwer piersza porcję fotek, więc spodziewaj sie poblikacji lada moment :)

Czarnoskórej piersi...................

Mulacej! Mulaciej? Mulatowej? :o

:-?

Depi, dowcipem błyśniesz na Spotkaniu Forum. Teraz sugeruję wrócić do zaniedbanego dziennika budowy. Czytelnicy czekają! Z obcych wątków muszą się dowiadywać o postępie prac. Wstyd i hańba! ;)

Czuję się już od dawna zawstydzony i pohańbiony, ale jakoś jak się mam zabrać, to zawsze cośtam :oops:

Ale powoli się zbliżam - wczoraj wrzuciłem na serwer piersza porcję fotek, więc spodziewaj sie poblikacji lada moment :)

Czarnoskórej piersi...................

Mulacej! Mulaciej? Mulatowej? :o

:-?

Afroamerykańskiej :wink:

Gość justyna_m
Niestety ubolewam ale nie będzie mnie z Wami :roll: :(

posiedzimy sobie z Pasie nad morzem i myślami będziemy z Wami.

szkoda ...ale z drugiej strony zazdraszczam tego morza :oops: :wink: :D

Czyli kolejny zlot nad morzem? :D :D :D Moge juz liste chętnych robić?

to dopiero byłoby COŚ :roll:

fajnie by było ale chyba jednak za daleko dla wielu z Was :roll: :cry:

• 2 weeks później...

Ja zapewne będę mógł parę osób wziąć z Wawy. Co do powrotu i noclegu sytuacja jest niejasna - nie wiem sam, czy i jak powrócę, raczej też się zatrzymam gdzieś okolicznych chaszczach, jako, że powrót będzie niemożliwy. Chyba, że Żona Ofca nie będzie chciała uczestniczyć w zlocie za to będzie chciała przyjechać po narąbanego małżonka :D

W co szczerze mówiąc wątpie, ale czasem cuda się zdarzają ;)

kurcze.... fajnie byłoby gdzieś po oficjalnym zlocie zrobić dla wszystkich afterparty :wink: ... nie dzielić się na grupy i grupki.... ale dla wszystkich "zostających" wymysleć gdzieś niedaleko kawał przyjaznego miejsca , ognicho, kiełbasę , piwska do bólu , porozbijać namioty coby daleko nie było turlać skonanych ze zmęczenia :wink: ... i szaleć do bo bólu przy ognichu, gitarze ..... boszszsz.... ale by było zajeb..... :)

Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację :wink:

Ja w każdym razie na pewno będę mieć transport z Centrum i z powrotem, na pewno będę mogła zabrać, tylko jeszcze nie wiem, ile osób - zależy, jaki transport załatwię :roll:

Spokojnie do cywilizacji czuli na okęcie mozna sie jakosdostać jeżdzi mza :wink: a stamtąd już są tramwaje i samoloty :lol:

http://www.ztm.waw.pl/baza/20090514/733/428901.HTM

733 - LINIA STREFOWA

Przystanek: URZUT UR 01 --> MŁOCHÓW MŁ

DZIEŃ POWSZEDNI ŚWIĘTO i SOBOTA

|Godz. Minuty |Godz. Minuty |

| 4 | 19 | 4 | 19 |

| 5 | 41 | | |

| | | 6 | 04 |

| 7 | 44 | | |

| | | 8 | 34 |

| 9 | 39 | | |

| | | 10 | 37 |