Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

kurcze.... fajnie byłoby gdzieś po oficjalnym zlocie zrobić dla wszystkich afterparty :wink: ... nie dzielić się na grupy i grupki.... ale dla wszystkich "zostających" wymysleć gdzieś niedaleko kawał przyjaznego miejsca , ognicho, kiełbasę , piwska do bólu , porozbijać namioty coby daleko nie było turlać skonanych ze zmęczenia :wink: ... i szaleć do bo bólu przy ognichu, gitarze ..... boszszsz.... ale by było zajeb..... :)

Ej no od początku była o tym mowa, nie? Nic się nie dało znaleźć? Pewna forumowiczka from abrołd mnie pyta właśnie o jakąś miejscówkę. Pijatyka do rana i kacowe śniadanko to byłoby to ;)

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację :wink:

To wygląda na pojemne:

http://www.palacbaron.pl/

:)

gawel Chcesz wracać o 22? :o

no coś Ty .... nie puścimy go :wink: :lol:

nie marudzić, nie marudzić .... jak już Tomek dojdzie do siebie i będę mogła funkcjonować to pomyślę jeszcze .... mnie to się marzy taka dupna łąka z ognichem .... namioty ludziska mają? mają :wink:

no to teraz tylko trza łąkę znaleźć :D

Bojem sie...

Jak ja po piwie pojadę?

NIE POJADĘ!

Trza by jakie miejsce na podochodzenie do pionu znaleźć... :roll:

Może być Spartańskie...

Dajcie znać, jakby co gdzie się znalazło...

(takie afterparty nie jest złym pomysłem.)

Adam M.

Adas ...to Ty wracac chciałeś???!!!! :o

no co Ty gadasz , chopie - ja Was nie powypuszczam .... afterparty ma być i koniec z ognichem, kiełbasą , gitarą i spiewem :lol:

a noclegowe miejsca to poszukamy - faktycznie się może na te namioty nie nastawiajmy , bo chłodno może być :roll:

trza gdzieś blisko łąki znaleźć jakąs agroturystyke albo cus - popracuję nad tym .... teraz są rzeczy wazniejsze :

TOMASZKU - WSTAWAJ , SZKODA DNIA :D

zygmor- jeśli chodzi o namioty to (jesli wypali ta łąka :wink: ) w zupełności możnaby na tej łące je rozbić (delikwentów nie trzaby daleko kulać :wink: :lol: )

natomiast fajnie byłoby znaleźć kole tej łąki niedaleczko (najlepiej obok :lol: ) jakiś motelik, tudzież agroturystykę dla bardziej wymagających coby nie trza było ludzików skonanych :wink: samochodami dowozić , bo kogo jak kogo , ale osoby bezalkoholowej to tam pewnie nie uświadczysz na koniec tego afterparty :oops: ...a nielicznych jednostek przecież nie będziemy obciążać obowiązkiem dowożenia chętnych do miejsc odległych o kilometry :wink: :roll:

gawel i zygmor ...wy jesteście miejscowi - jak już dostanę zielone światło i pewność co do łąki - dostaniecie na priv nazwe tej mieścinki i Waszym zadaniem będzie znalezienie miejsc noclegowych w tej mieścince lub nieopodal :wink:

no i finito - nie trza było gadać żeście miejscowi - teraz to już pozamiatane, trza załatwić i już :oops: :wink: :lol:

Kurcze, ognisko,kiełbaski , ziemniaczki z ogniska,rozbierany poker,gra w butelkę, karaoke,wymiana partnerów, :roll: i noc pod namiotami i to w takim towarzystwie!!!!! Super!!

Ja mam zaklepany nocleg w Warszawie, ale może by się udało żonę przekabacić. Wezmę śpiwór trzyosobowy! :wink: Co ja gadam ...........siedmioosobowy......i plandeke dla dagullki... :oops: :wink: