Depi 17.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 kurcze.... fajnie byłoby gdzieś po oficjalnym zlocie zrobić dla wszystkich afterparty ... nie dzielić się na grupy i grupki.... ale dla wszystkich "zostających" wymysleć gdzieś niedaleko kawał przyjaznego miejsca , ognicho, kiełbasę , piwska do bólu , porozbijać namioty coby daleko nie było turlać skonanych ze zmęczenia ... i szaleć do bo bólu przy ognichu, gitarze ..... boszszsz.... ale by było zajeb..... Ej no od początku była o tym mowa, nie? Nic się nie dało znaleźć? Pewna forumowiczka from abrołd mnie pyta właśnie o jakąś miejscówkę. Pijatyka do rana i kacowe śniadanko to byłoby to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 17.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację To wygląda na pojemne: http://www.palacbaron.pl/ gawel Chcesz wracać o 22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację To wygląda na pojemne: http://www.palacbaron.pl/ gawel Chcesz wracać o 22? no coś Ty .... nie puścimy go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Daggulka, święte słowa, ale już szukając miejsca przekonaliśmy się, że nie tak łatwo dla tylu luda o lokalizację To wygląda na pojemne: http://www.palacbaron.pl/ Zwłaszcza ceny... pojemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 nie marudzić, nie marudzić .... jak już Tomek dojdzie do siebie i będę mogła funkcjonować to pomyślę jeszcze .... mnie to się marzy taka dupna łąka z ognichem .... namioty ludziska mają? mają no to teraz tylko trza łąkę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No, to już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wiecie ja to sie jakoś doczołgam mam chyba najblizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tak,tak,jak hippisi.Potem kąpiel w błotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a po co Ci kąpiel? człowiek może bez tego żyć ... co innego brak piwa.....no to już mogłaby być tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tak,tak,jak hippisi.Potem kąpiel w błotku. I tarzanie w kwitnącym żółciutkim rzepaku jest tampo sąsiedzku ze 100 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 myślę, załatwiam ...myślę, załatwiam .... jest szansa na łąkę , ale to na razie cśśśśśśśśśśśś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Bojem sie... Jak ja po piwie pojadę? NIE POJADĘ! Trza by jakie miejsce na podochodzenie do pionu znaleźć... Może być Spartańskie... Dajcie znać, jakby co gdzie się znalazło... (takie afterparty nie jest złym pomysłem.) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Adas ...to Ty wracac chciałeś???!!!! no co Ty gadasz , chopie - ja Was nie powypuszczam .... afterparty ma być i koniec z ognichem, kiełbasą , gitarą i spiewem a noclegowe miejsca to poszukamy - faktycznie się może na te namioty nie nastawiajmy , bo chłodno może być trza gdzieś blisko łąki znaleźć jakąs agroturystyke albo cus - popracuję nad tym .... teraz są rzeczy wazniejsze : TOMASZKU - WSTAWAJ , SZKODA DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie chciałem wracać tak od razu...Przytulić się gdzieś chciałem...Adam M. Myślami jestem cały czas z Tomkiem...Nie ja jeden..Czytam, że idzie w dobrą stronę...A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam jakieś kilkanaście kilosów do Urzutu i u mnie też można namiot rozłożyć, a może nawet i kilka, trawnik duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 zygmor- jeśli chodzi o namioty to (jesli wypali ta łąka ) w zupełności możnaby na tej łące je rozbić (delikwentów nie trzaby daleko kulać ) natomiast fajnie byłoby znaleźć kole tej łąki niedaleczko (najlepiej obok ) jakiś motelik, tudzież agroturystykę dla bardziej wymagających coby nie trza było ludzików skonanych samochodami dowozić , bo kogo jak kogo , ale osoby bezalkoholowej to tam pewnie nie uświadczysz na koniec tego afterparty ...a nielicznych jednostek przecież nie będziemy obciążać obowiązkiem dowożenia chętnych do miejsc odległych o kilometry gawel i zygmor ...wy jesteście miejscowi - jak już dostanę zielone światło i pewność co do łąki - dostaniecie na priv nazwe tej mieścinki i Waszym zadaniem będzie znalezienie miejsc noclegowych w tej mieścince lub nieopodal no i finito - nie trza było gadać żeście miejscowi - teraz to już pozamiatane, trza załatwić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kurcze, ognisko,kiełbaski , ziemniaczki z ogniska,rozbierany poker,gra w butelkę, karaoke,wymiana partnerów, i noc pod namiotami i to w takim towarzystwie!!!!! Super!! Ja mam zaklepany nocleg w Warszawie, ale może by się udało żonę przekabacić. Wezmę śpiwór trzyosobowy! Co ja gadam ...........siedmioosobowy......i plandeke dla dagullki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 i plandeke dla dagullki... o latarce na czoło nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 i plandeke dla dagullki... o latarce na czoło nie zapomnij I bez latarki Cię wymacam pod tą plandeką.......... wśród dziesiątek innych, kłębiących się naoliwionych,nieogolonych spoconych nóg, rąk, palców itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 kasuj to szybko bo mnie chop nie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts