Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOJAZD, NOCLEG...czyli z kim dojechać i u kogo przekimać :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i plandeke dla dagullki... :oops: :wink:

o latarce na czoło nie zapomnij :roll: :lol:

I bez latarki Cię wymacam pod tą plandeką.......... :wink: :roll: wśród dziesiątek innych, kłębiących się naoliwionych,nieogolonych :roll: spoconych nóg, rąk, palców itp.....

ło jeżu tylu facetów i Ona jedna....

Dobra, jedna łąka nie wypaliła ... trza nam szukać dalej :roll:

DO LOKALNYCH LUDZIKÓW :

jest mus - trzeba znaleźć COŚ w okolicach Urzutu lub niedalekiej bliskości , czyli :

chyba agroturystykę :roll: ,

tudzież jakiś nie wiem motelik , hostelik , karczmę , cokolwiek co przychodzi do głowy i nie zabija ceną

dla kilkudziesięciu osób z docelowym noclegiem dla koło kilkunastu (wiekszośc bedzie wracac pewnie lub ma zapewniony gdzieś nocleg ) która ma:

dużą łąkę na której można zrobić ognisko tudzież dużą salę (nie musi byc lux torpeda , może byc rzeźnia byle było gdzie przycupnąć :lol: ) , lub stoliki na zewnątrz z jakimis parasolkami w razie deszczu , w której można przysiąść i wypić piwo i pogadac :roll:

zuzanka ma się dowiedzieć i dać znać ... ale proszę o pomoc również pozostałych lokalnych forumowiczów .... im więcej głów do myślenia i szukania tym lepiej :wink: :D

licze się z tym, iż część ludzi będzie wracać w ten sam dzień z powodu posiadania dzieci lub innego musu - dlatego szukamy miejsca dla kilkudziesięciu osób po to, aby przysiąść , odstresować się, napić sie piwa, pośpiewać przy gitarze aż do późnych godzin nocnych :wink:

o informacje proszę na priv ... licze na Was kochani , bo jak nic nie znajdziemy to po spotkaniu w Urzucie o godzinie 20.00 każdy pójdzie w swoją stronę i z integracji nici :lol:

No cóż Daga dla Ciebie Wszytko mówisz i masz :lol:

Przed chwila dzwoniłem tu: http://www.noclegi-astra.waw.pl/ wiec jest to rzut kamieniem od Urzutu. Pokoje od 2 do 5 osobowych kazdy z łazienka cena 35-40 od osoby. Termin odpowiada można sie zaklepywać. W sumie to mozna pieszo pojśc do Urzutu nie jest daleko. :roll:

Dla osób które chciałyby troche luxusowsze warunki :roll: jest to http://www.bocianierancho.pl/ , ale jest to z 7 km od Urzutu.

PS. Podawałem już adresy gospodarstw agro w ruścu troche wczesniej.

gawel - jesteś aniołem :D ... wieczorkiem w wolnej chwili przestudiuję :wink: :D

paradox - jasssne ... z taką odpowiedzialnością to tylko prawdziwa Pani Naczelna sobie radzi :wink:

na zlot zabieram sie okzayjnie z Edzia i Ghost34 ... ale jedziemy już w piątek i wracamy w niedziele coby organizacyjnie wszystko na miejscu spiąć :wink:

zapraszam ...wiesz, jak chcesz - identyfikator mpgę dla Ciebie zrobić i na listę Cię wciagnąć :D

zygmor - no prosze nastepny super facet uczynny ...chłopaki, dumna z Was jestem ... wieczorkiem przysiądę nad tym :D

bardzo Wam dziekuje - jak zwykle sie nie pomyliłam - na naszych forumowiczów zawsze można liczyć :D

poczekamy jeszcze co zuzanka wynajdzie i wybierzemy :D

kochhhhaaaanyyy ...tak, to tylko w erze :D

czasu ostatnio nie mam na nic ... w domu sajgon, naokoło domu chwastami zarasta a ja ino siedze na forum i na telefonie i załatwiam ...załatwiam ...załatwiam ...

ale po spotkaniu forumowym moge w formie relaksu polatać ... ale po swojej działce z kosiarką :D

a Ty to mógłbys mnie w końcu swoją obecnością zaszczycić ... masz aże dwie minuty pieszo :roll: :lol:

Ta aroturystyka mi sie podoba ...zobaczcie:

http://www.zagroda.agro.pl/

7 km. od Urzutu, nocleg średnio 40zł od osoby , pokoje 1, 2, 3, 4 osobowe ....

pozostałe oferty też niczego sobie .... chyba zaś czeka nas ankieta i głosowanie :roll: :lol: