stukpuk 18.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 kasuj to szybko bo mnie chop nie puści Nie pokazuj mu takich postów...........im mniej wie tym dłużej pożyje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 żartowałam .... mój chop teraz już nie czyta forum a poza tym - zaufanie - dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 i plandeke dla dagullki... o latarce na czoło nie zapomnij I bez latarki Cię wymacam pod tą plandeką.......... wśród dziesiątek innych, kłębiących się naoliwionych,nieogolonych spoconych nóg, rąk, palców itp..... ło jeżu tylu facetów i Ona jedna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 pomarzyć dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dobra, jedna łąka nie wypaliła ... trza nam szukać dalej DO LOKALNYCH LUDZIKÓW : jest mus - trzeba znaleźć COŚ w okolicach Urzutu lub niedalekiej bliskości , czyli : chyba agroturystykę , tudzież jakiś nie wiem motelik , hostelik , karczmę , cokolwiek co przychodzi do głowy i nie zabija ceną dla kilkudziesięciu osób z docelowym noclegiem dla koło kilkunastu (wiekszośc bedzie wracac pewnie lub ma zapewniony gdzieś nocleg ) która ma: dużą łąkę na której można zrobić ognisko tudzież dużą salę (nie musi byc lux torpeda , może byc rzeźnia byle było gdzie przycupnąć ) , lub stoliki na zewnątrz z jakimis parasolkami w razie deszczu , w której można przysiąść i wypić piwo i pogadac zuzanka ma się dowiedzieć i dać znać ... ale proszę o pomoc również pozostałych lokalnych forumowiczów .... im więcej głów do myślenia i szukania tym lepiej licze się z tym, iż część ludzi będzie wracać w ten sam dzień z powodu posiadania dzieci lub innego musu - dlatego szukamy miejsca dla kilkudziesięciu osób po to, aby przysiąść , odstresować się, napić sie piwa, pośpiewać przy gitarze aż do późnych godzin nocnych o informacje proszę na priv ... licze na Was kochani , bo jak nic nie znajdziemy to po spotkaniu w Urzucie o godzinie 20.00 każdy pójdzie w swoją stronę i z integracji nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No cóż Daga dla Ciebie Wszytko mówisz i masz Przed chwila dzwoniłem tu: http://www.noclegi-astra.waw.pl/ wiec jest to rzut kamieniem od Urzutu. Pokoje od 2 do 5 osobowych kazdy z łazienka cena 35-40 od osoby. Termin odpowiada można sie zaklepywać. W sumie to mozna pieszo pojśc do Urzutu nie jest daleko. Dla osób które chciałyby troche luxusowsze warunki jest to http://www.bocianierancho.pl/ , ale jest to z 7 km od Urzutu. PS. Podawałem już adresy gospodarstw agro w ruścu troche wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 19.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam Dagula jak czytam to forum to mnie jedno zastanawia....czy ty aby nie jestes naczelna Muratora... ps..jedziesz swoja bryka na ta imprezke? Pozdrawiam Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 daggulka,Gawełek mieszka na rzut beretem od Urzutu, a ja nieco z boku. W okolicy jest kilka miejsc gdzie można zanocować w cenie 40-80zł tutaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 gawel - jesteś aniołem ... wieczorkiem w wolnej chwili przestudiuję paradox - jasssne ... z taką odpowiedzialnością to tylko prawdziwa Pani Naczelna sobie radzi na zlot zabieram sie okzayjnie z Edzia i Ghost34 ... ale jedziemy już w piątek i wracamy w niedziele coby organizacyjnie wszystko na miejscu spiąć zapraszam ...wiesz, jak chcesz - identyfikator mpgę dla Ciebie zrobić i na listę Cię wciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 zygmor - no prosze nastepny super facet uczynny ...chłopaki, dumna z Was jestem ... wieczorkiem przysiądę nad tym bardzo Wam dziekuje - jak zwykle sie nie pomyliłam - na naszych forumowiczów zawsze można liczyć poczekamy jeszcze co zuzanka wynajdzie i wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 19.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dagula chetnie ale jak czytam posty o macaniu spoconych nogach itp to sie przerazilem..hahahahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no coś Ty ... oni tak zawsze, a potem - grzeczne jak baranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 paradox,no macanie będzie albo i nie, ale na pewno nie przy wszystkich, tu sprawy konkretne omawiamy a nie jakieś migdalenie ci w głowie, coś ci się pomyliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 19.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dagulka a tak na marginesie kiedy podejdziesz mi trawnik przygladzic proponuje oderwac sie od forum na godzinke i w formie relaxu polatac po mojej posesji z kosiarka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kochhhhaaaanyyy ...tak, to tylko w erze czasu ostatnio nie mam na nic ... w domu sajgon, naokoło domu chwastami zarasta a ja ino siedze na forum i na telefonie i załatwiam ...załatwiam ...załatwiam ... ale po spotkaniu forumowym moge w formie relaksu polatać ... ale po swojej działce z kosiarką a Ty to mógłbys mnie w końcu swoją obecnością zaszczycić ... masz aże dwie minuty pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 19.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Słonce musze w koncu przyjsc na to niezaproszone parapetowe z mala niespodzianka ...hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiesz ... ja Ci juz mówiłam tysiąc razy, że podania z dwoma zdjęciami nie potrzebuję ... a na niezapowiedziane wizyty mam coś extra w płynie w spiżarni ... i bynajmniej nie jest to lemoniada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ta aroturystyka mi sie podoba ...zobaczcie: http://www.zagroda.agro.pl/ 7 km. od Urzutu, nocleg średnio 40zł od osoby , pokoje 1, 2, 3, 4 osobowe .... pozostałe oferty też niczego sobie .... chyba zaś czeka nas ankieta i głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 19.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A jak pokonamy te 7km? To jest na piechotę godzina, jak by nie patrzec. Całkiem wytrzeźwiejemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 słuchaj ... no to w Urzucie się bedziemy oszczędzać ... po to, żeby na afterpatry dojechać i zaszaleć ... noż nie gadaj , że nie wytrzymasz te kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts