Monika271719505029 24.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Właśnie jestem w trakcie remontu kuchni, łazienki i dużego pokoju. Część zakupów z tym związanych mam już za sobą - zrobiłam je głównie przez Internet na stronach meble.pl i Multizakupy.pl - duży wybór, rzetelne informacje i szybka przesyłka. Jestem bardzo zadowolona. Znacie jeszcze jakieś SPRAWDZONE sklepy internetowe? Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WRC20 25.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja nie ufam sklepom internetowym, wolę pójść do sklepu i normalnie wszystko obejrzeć, żebym nie był niemile zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 29.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 hmm ja też nie ufam... nikomu. I tak aby zamówić meble to muszę je najpierw dotknąć (a takich salonów firm meblarskich jest mało) zaś aby zamówić baterię, bidet itp to mi wystarczy, że obejrzę w sklepie lokalnym dany model a zamówię w necie. Przychodzi generalnie to samo polecam in360. Ja kupiłem u nich w promocji z dostawą gratis za ponad 2000 zł. Jak zliczyłem to inne sklepy były w www tańsze ale potrzebnych było kilka różnych dostaw i opłat za nie i na końcu zrobiło się taniej w 1 darmowej dostawie z in360. A też Pan w sklepie się ładnie zachował bo wysłałem zamówienie w weekend jak była promocja na dostawy a wycenili mi ok środy jak promocji nie było, ale z uwagi na zapytanie w okresie promocji dali mi jeszcze darmową dostawę. Na innym watką pisałem gdzie tanio kupiłem styropian i wełnę spełniając warunki min,. logistycznego. p.s. moje spostrzeżenie. Ceneo itp 2-3 najtańsze oferty rzadko są najtańsze bo mają zawyżoną cenę dostawy a im zależ aby być tylko wysoko w wyszukiwarce, dopiero oferty 3-5 są najczęściej najtańsze z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 05.06.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja nie kupowałam tylko sprzętu agd - zbyt duże ryzyko, że w transporcie coś się stanie. Ale zamawiałam i meble i dodatki. Jeszcze się nie zawiodłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo33 02.05.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witajcie. Ja zrobiłem ostatnio spore zakupy do remontu - grunty, wałki, pędzle, wkrętarkę, trochę kołków i wierteł w www.stukpuk.pl Szukałem długo jednego sklepu (i daletego sie dzielę, żeby mój czas nie poszedł na marne) bo zazwyczaj mają mocno sprecyzowaną ofertę a tam znalazłem to czego potrzebowałem. Odnośnie Ceneo, to zgadzam się z lukasza - pierwsze pozycja wcale nie nie jest najlepsza a zdarza się że cena w sklepie jest inna niż ta na ceneo - zgłaszam takie uwagi do ceneo bo inaczej to ceneo nie ma po prostu sensu. pozdrawiam i miłego weekendowego majsterkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 03.05.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ostatnio (2 miesiące temu) musiałem dokupić zakończenia listew przypodłogowych montowanych sześć lat temu. Znalazłem na nexterio.plTydzień temu kupiłem tam siekierę Fiskarsa X25 z ostrzałką za 204zł z dostawą (!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koperka99 23.09.2014 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 jeśli mowa o sklepach internetowych związanych z domem i wnętrzami, warto dbać o ich czystość więc polecam ten sklep internetowy http://triumf24.pl/ bo mają spory wybór i przyzwoite ceny, sama kupuję tu już od dawna bo na niektóre polskie środki mam zwyczajnie alergie skórne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 04.10.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Najlepiej wybierz konkretny produkt w sklepie stacjonarnym a potem użyj Ceneo albo Skąpca i znajdź najniższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts