Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Znacie jakiś dobry sklep internetowy???

Recommended Posts

Właśnie jestem w trakcie remontu kuchni, łazienki i dużego pokoju. Część zakupów z tym związanych mam już za sobą - zrobiłam je głównie przez Internet na stronach meble.pl i Multizakupy.pl - duży wybór, rzetelne informacje i szybka przesyłka. Jestem bardzo zadowolona.

Znacie jeszcze jakieś SPRAWDZONE sklepy internetowe? Będę wdzięczna za informacje.

• 4 years później...

hmm ja też nie ufam... nikomu. I tak aby zamówić meble to muszę je najpierw dotknąć (a takich salonów firm meblarskich jest mało) zaś aby zamówić baterię, bidet itp to mi wystarczy, że obejrzę w sklepie lokalnym dany model a zamówię w necie. Przychodzi generalnie to samo :)

polecam in360. Ja kupiłem u nich w promocji z dostawą gratis za ponad 2000 zł. Jak zliczyłem to inne sklepy były w www tańsze ale potrzebnych było kilka różnych dostaw i opłat za nie i na końcu zrobiło się taniej w 1 darmowej dostawie z in360. A też Pan w sklepie się ładnie zachował bo wysłałem zamówienie w weekend jak była promocja na dostawy a wycenili mi ok środy jak promocji nie było, ale z uwagi na zapytanie w okresie promocji dali mi jeszcze darmową dostawę. Na innym watką pisałem gdzie tanio kupiłem styropian i wełnę spełniając warunki min,. logistycznego.

p.s. moje spostrzeżenie. Ceneo itp 2-3 najtańsze oferty rzadko są najtańsze bo mają zawyżoną cenę dostawy a im zależ aby być tylko wysoko w wyszukiwarce, dopiero oferty 3-5 są najczęściej najtańsze z dostawą.

• 10 months później...

Witajcie. Ja zrobiłem ostatnio spore zakupy do remontu - grunty, wałki, pędzle, wkrętarkę, trochę kołków i wierteł w www.stukpuk.pl

Szukałem długo jednego sklepu (i daletego sie dzielę, żeby mój czas nie poszedł na marne) bo zazwyczaj mają mocno sprecyzowaną ofertę a tam znalazłem to czego potrzebowałem.

Odnośnie Ceneo, to zgadzam się z lukasza - pierwsze pozycja wcale nie nie jest najlepsza a zdarza się że cena w sklepie jest inna niż ta na ceneo - zgłaszam takie uwagi do ceneo bo inaczej to ceneo nie ma po prostu sensu. pozdrawiam i miłego weekendowego majsterkowania.

• 4 months później...
  • 2 weeks później...