MARTINA1 04.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pomijając aspekty kuracji podanej przez Włodka W. (akurat ta metoda mnie nie przekonuje ) szkoda by temat padł .. Polecam CITROSEPT znany ze swego naturalnego działania i nie budzącej wątpliwości opinii. http://www.sklep.ibg.pl/opis.php?id=256&PHPSESSID=36906adce6a306553ba0f138148ebe08 Candida albicans i inne grzybice, infekcje, pasożyty: I tydzień: 3 - 10 kropli na szklankę soku raz dziennie; II tydzień: jw. 2 razy dziennie; III tydzień: jw. 3 razy dziennie. Kurację należy kontynuować przez ok.1-3 miesięcy po ustąpieniu objawów - dawki jak w II tygodniu. Zalecana konsultacja z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 .... Zalecana konsultacja z lekarzem. czyli kółko się zamyka, wracamy na górę, post numer dwa Idąc z dzieckiem do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To skonsultujcie i stosujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.02.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Cpt_Q Aptekarz i lekarz tez musi coś jeść i pić.(ma rodzinę) Dlatego chodziłem przez 15 lat . od jednego do drugiego..I Nic. Wybrałem samoleczenie. i się skończyły wędrówki. Bez skutków ubocznych. Jak po tabletkach.Które zgrazaja twojemu życiu lub zdrowiu. Tak jest napisane na lekach z apteki. itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cpt_Q Cos zaległości w lekturze.... Włodek, nie pierwszy raz czytam Twoje wypowiedzi na temat niekonwencjonalnej medycyny (i nie tylko). Nie nazwę Cię oszołomem, ale z udzielaniem porad n/t zdrowotne, to sobie daj spokój. a ja owszem i Kapitanie, proszę nie nazywaj tego o czym Włodek pisze "medycyną", to szarlataństwo w czystej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 malka Szarlataństwo ? Od1928 roku leczy sie raka i nikt o tym niewie ciekawe dlaczego? terapia Dr Gersona W Włoszech -Italia tez leczą od ok chyba 30lat i tez nikt niewie. MMS Ja biegałem 15lat od profesora do dr nauk medycznych.i apteki Jasne kazdy chce jeść .i miec wypasiony dom.I ktos musi się zrzucić na te dobra. Grupy bildeberga niema itd.......wtc wysadzil bin laden .totalitaryzmu neeeeema a historie znasz tak naprawdę Cenzura swoje zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja biegałem 15lat od profesora do dr nauk medycznych.i apteki Jasne kazdy chce jeść .i miec wypasiony dom.I ktos musi się zrzucić na te dobra. I takie pieprzenie jest najbardziej irytujące Szarlatani pokroju Gersona, pewnie za darmo "leczą" nie mają wypasionych chat Turnus (2 tygodnie) w pseudoklinice na Węgrzech kosztuje bagatelka 5500 €. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 malka ,,Szarlatani " a może PRAWDZIWI LEKARZE którzy biorą pieniądze i naprawdę leczą?. Na Krymie leczą za ok 3000$ z dojazdem i tez dwa tygodnie (każdy ma wybór) Po wyleczeniu klienta nie ma . Dzis dba się o to ,zeby wrócił szybko jak na gumce szybko odchodzi i jeszcze szybciej wraca. Czyzbyś pracowała w aptece i dbasz o kase w firmie . trochę lektury i klapka opadnie . Jest dużo książek n.t. Raka.Wnioski własne .Można sobie pomóc Pomózmy Sobie Sami . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 malka ,,Szarlatani " a może PRAWDZIWI LEKARZE którzy biorą pieniądze i naprawdę leczą?. Na Krymie leczą za ok 3000$ z dojazdem i tez dwa tygodnie (każdy ma wybór) Po wyleczeniu klienta nie ma . Dzis dba się o to ,zeby wrócił szybko jak na gumce szybko odchodzi i jeszcze szybciej wraca. Czyzbyś pracowała w aptece i dbasz o kase w firmie . trochę lektury i klapka opadnie . Jest dużo książek n.t. Raka.Wnioski własne .Można sobie pomóc Pomózmy Sobie Sami . Pozdr. Z farmacją nie mam nic wspólnego i daleka jestem od faszerowania lekami na dzień dobry, ale przeraża mnie jak tacy ludzie jak Ty uiłują zrobi innym wodę z mózgu A ja znałam takiego jednego miłego pana, który leczył raka u tych "prawdziwych lekarzy". Teraz na 1 listopada zanoszę mu znicz no ale Twoja teoria się sprawdza - im pacjenci nie wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Leczenie polega na kompleksowym podejściu do choroby. Ciało Umysł i Dusza. I to dopiero gra. Pozdr. Każdy ma swoją lekcję do odrobienia P.S. Nie robię wody z mózgu nikomu. =Tylko dzielę sie wiedzą którą posiadam. Ktoś podzielił się ze mną . Co kto zrobi z tym co zrozumiał, Kazdy ma wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts