maciekr 24.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witajcie,czy ktoś nie jest w potrzebie? Chętnie pozbędę się 13 palet cegły (format MAXa) pozostałej po budowie domu. Cegła jest oryginalnie zafoliowana i do odbioru w Markach- cena do uzgodnieniaMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinania 25.04.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam.Jaka cena?Jakie wymiary ma cegła oraz jaki producent?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekr 25.04.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj,cegła ma wymiary MAXa, tj. 288x188x220. Na 1m2 muru przy grubości 288mm "wchodzi" 22 szt. Na palecie jest 96szt. kl. 15 i certyfikat CECegłę ściągnąłem z Niemiec.Mogę powiedzieć, że cena jest do uzgodnienia- powiedzmy 3zł/szt. Mogę podesłać zdjęcia. Postawiłem z tego dom i jestem zadowolony. Tuż obok postawino dom z MAXa poczodzącego z Plecewic... Widać było różnicę.Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts