Gość 18.11.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Może wreszcie dojdzie do zakupu przez nas okien w tym roku, gdyż przedłuzyło nam się troszkę Chcemy je kupić czy zamówić w zimie licząc na upust. Pod uwagę bierzemy Dziadka,ew. Gebauer. Ale jesteśmy otwarci na propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.11.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Opal, jeżeli chodzi o Gebauera to najlepiej zamawiać styczeń/luty bo wtedy mają mało zamówień. Myślę, że tak samo jest z innymi producentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 19.11.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Chętnie wprowadzę do Gebauera, podaj na priv zestawienie. Zobaczę co mi się uda wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 19.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dziadek 7% rabatu (od reki) szkoda ze sie wczesniej nie zglosiliscie bo ja juz okna wstawilem (Dziadek drewniane) - a mamy przecie do siebie 500m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Nie wiedzieliśmy. Alex,który to Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D-ART OKNA 19.11.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 D-ART OKNA Warszawa ul. Zamoyskiego 49 tel.670-19-64, 670-08-53. [email protected]Okna drewniane - machoń, sosna inne na zamówianie. Plastikowe - cztero i pięcio komorowe na profilu Brugmann. Na okna Typowe rabaty 13 i 18 % na nietypowe 37 i 40 % terminy drewno 4-tygodnie plastik typ. praktycznie od ręki nietyp. 2-tygodnie Zapraszamy Dariusz Huczyński, Artur Ślaski. Warszawa vis avis Wedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.11.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Opal - skieruj ten post do ogółu Rabat uzależniony jest od wysokości zamówienia. Im to nie robi różnicy gdzie mają motować okna tylko jak duże jest jednorazowe zamówienie. Rachunki oczywiście, każdy dostaje osobno Przynajmniej tak było jak kupowaliśmy okna Gebauera. Termin realizacji dla każdego indywidualny. Z naszej grupy ja wstawiałam okna najpóźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ponieważ rozmawiamy z Gebauerem (który nie jest lokalny w zamówieniach ,jak Dziadek) rozszerzamy naszą propozycję wspólnego zakupu na całą Polske. W przypadku Gebauera wspólny zakup jest możliwy bez względu na miejsce zakupu. Kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.12.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Może wreszcie dojdzie do zakupu przez nas okien w tym roku, gdyż przedłuzyło nam się troszkę Chcemy je kupić czy zamówić w zimie licząc na upust. Pod uwagę bierzemy Dziadka,ew. Gebauer. Ale jesteśmy otwarci na propozycje. Pozdrawiam Ja też chciałabym kupić okna zimą, licząc na większy upust. Skąd jesteście, byłabym chętna, po przeanalizowaniu cen. Pozdrawiam. Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Tak,jak napisałam,w przypadku Gebauera nie ma znaczenia skąd jesteśmy. Ale jesteśmy z okolic W-wy. Napisz na priva. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.12.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Opal, nie wiem czy mogę się dołączyć, jak już prawie finalizuję rozmowy z Gebauerem, właśnie czekam na ich umowę...Pozdrowienia,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Napisałam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Komu,komu,bo ide do domu..... ps.Atrakcyjny rabat. Zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts