Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobre drzwi fornirowane lub drewniane

Recommended Posts

Czy możecie mi polecić jakieś ładne i dobre jakościowo drzwi fornirowane?

Zastanawiam sie poważnie nad drzwiami Dewro, ale wycena, którą dostałam jest bardzo wysoka - drzwi z klamkami i montażem wychodzą po ponad 3000zł za sztukę (już z rabatem)...

Szukam jakiejś alternatywy.

Zastanawiałam się tez nad drzwiami Drims, bo moglibyśmy dostać na nie dobry rabat, ale mi się zupełnie nie podobają, mają mały wybór fornirów i klamki tylko jednej firmy.

Brałam też pod uwagę np. drzwi inter-door, ale po przeczytaniu negatywnych informacji na forum odrzuciłam tą firmę.

Ewentualnie czy możecie mi polecić stolarza, który robi ładne i dobre drzwi także z egzotyków?

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem z Warszawy i dalej nie wiem...

Dostałam wycenę z lutostańskiego, ale jakoś nie przekonują mnie te drzwi - nie zupełnie te wzrory, które mi sie pdobają i chyba też brakuje ciekawych fornirów. Muszę jednak powiedzieć, że wycena atrakcyjna - sporo taniej niż Dewro.

Tą Entrę chyba jeszcze wybadam.

Zdecydowałam się na Dewro. Podobają mi się drzwi, ale jak na chwilę obecną jestem też bardzo zadowolona z obsługi. Dostaniemy dobry rabat, więc zaszalejemy :wink:

Będą drzwi z serii Nova i mam nadzieję, że za 6 tygodni już się będę mogła pochwalić.

Acha - zapomniałam napisać, że w Entrze mnie totalnie olali i nie dostałam wyceny.

A propos drzwi Invado - mam mieszane uczucia. Zamówiłem model D'artagnan Plus w dębie naturalnym. Niestety i skrzydła i ościeżnice mają duże rożnice w obrębie poszczególnych elementów w odcieniu okleiny - takie ewidentnie rzucajace się w oczy :( Od ok. miesiąca czekam na rozpatrzenie reklamacji. Tracę powoli cierpliwość - dotąd czytałem na forum pochlebne opinie o tej firmie, obym się nie rozczarował. A też myślałem o Dewro, tylko chciałem oszczędzić...

Kupiłam drzwi Kubiszyn - mają całkiem sprawną sieć dystrybucji - wystarczy do nich napisać, a podadzą namiary na konkretne miasto. Cena jak za drzwi drewniane raczej niewysoka. Na swoje czekałam 2 miesiące, ale warto było :)

http://www.drzwi-kubiszyn.com.pl