amatlea 25.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Czy możecie mi polecić jakieś ładne i dobre jakościowo drzwi fornirowane? Zastanawiam sie poważnie nad drzwiami Dewro, ale wycena, którą dostałam jest bardzo wysoka - drzwi z klamkami i montażem wychodzą po ponad 3000zł za sztukę (już z rabatem)...Szukam jakiejś alternatywy. Zastanawiałam się tez nad drzwiami Drims, bo moglibyśmy dostać na nie dobry rabat, ale mi się zupełnie nie podobają, mają mały wybór fornirów i klamki tylko jednej firmy.Brałam też pod uwagę np. drzwi inter-door, ale po przeczytaniu negatywnych informacji na forum odrzuciłam tą firmę. Ewentualnie czy możecie mi polecić stolarza, który robi ładne i dobre drzwi także z egzotyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 firma entra robi bardzo dobre drzwi fornirowane http://www.entra.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 25.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://www.invado.pl/home/pl/ jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja mam Koronę (fornirowane). Jeszcze czekają na montaż, ale wyglądają super. Cenowo mniej wiecej jak Invado, a moim zdaniem lepszej jakości.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 28.04.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jestem z Warszawy i dalej nie wiem...Dostałam wycenę z lutostańskiego, ale jakoś nie przekonują mnie te drzwi - nie zupełnie te wzrory, które mi sie pdobają i chyba też brakuje ciekawych fornirów. Muszę jednak powiedzieć, że wycena atrakcyjna - sporo taniej niż Dewro. Tą Entrę chyba jeszcze wybadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 28.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja polecam dewro ale u nas ok . 2000 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Klimek i Kluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 28.04.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Na chwilę obecną Dewro mi się podobają najbardziej, ale są naprawdę drogie, a ja mam aż 15 par drzwi... Wysłałam zapytanie do Entry i zobaczymy co zaproponują. W Kliemek i Kluś nie znalazłam interesujących mnie modeli Jeszcze alternatywą jest stolarz, ale nie znam żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 http://www.villadora.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 30.04.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zdecydowałam się na Dewro. Podobają mi się drzwi, ale jak na chwilę obecną jestem też bardzo zadowolona z obsługi. Dostaniemy dobry rabat, więc zaszalejemy Będą drzwi z serii Nova i mam nadzieję, że za 6 tygodni już się będę mogła pochwalić. Acha - zapomniałam napisać, że w Entrze mnie totalnie olali i nie dostałam wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 http://www.villadora.eu/ działa : http://www.villadora.pl pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 30.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 u naszego dystrybutora dewro też miła obsluga i rabat mam nadzieję ze jakośc dzrwi i montazu będzie tak samo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 08.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 3000,- /szt. Dewro w kolekcji Nova, to trochę dużo. Muszą to być drzwi z zawiasami chowanymi i w jakimś egzotycznym fornirze. Trochę wysoka cena, nawet po rabacie, ale cóż W-wa jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 08.05.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ostatecznie wyszło średnio 3000zł ale już z klamkami i montażem. Część jest w fornirze z cennika podstawowego a część w fornirze egzotycznym, sporo droższym. Do tego chowane zawiasy w niektórych drzwiach.Mam nadzieję, że warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 08.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Warto, naprawdę świetne drzwi. A i ościeżnice pewnie łączone pod kątem 90 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 08.05.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Eeee- tego to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 08.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Chodzi o opaski, tj. ta część ościeżnicy, która nachodzi na ścianę. A w kolekcji Nova, gdzie dominują katy proste bardzo fajnie to wygląda.Jaką masz wentylację, tuleje okrągłe, kwadratowe, czy podcięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 08.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A propos drzwi Invado - mam mieszane uczucia. Zamówiłem model D'artagnan Plus w dębie naturalnym. Niestety i skrzydła i ościeżnice mają duże rożnice w obrębie poszczególnych elementów w odcieniu okleiny - takie ewidentnie rzucajace się w oczy Od ok. miesiąca czekam na rozpatrzenie reklamacji. Tracę powoli cierpliwość - dotąd czytałem na forum pochlebne opinie o tej firmie, obym się nie rozczarował. A też myślałem o Dewro, tylko chciałem oszczędzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.05.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kupiłam drzwi Kubiszyn - mają całkiem sprawną sieć dystrybucji - wystarczy do nich napisać, a podadzą namiary na konkretne miasto. Cena jak za drzwi drewniane raczej niewysoka. Na swoje czekałam 2 miesiące, ale warto było http://www.drzwi-kubiszyn.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts