pawel_bthd 25.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 witam potrzebuje szybkiej pomocy czy kanapa szer x gł x wys 226x100x90 zmiesci sie w klatce schodowej o szer schodów 106cm wys 270 spoczniki maja glebokosc 105 najgorzej chyba bedzie na spocznikach maja one szerokosc conajmniej 220cm ale sa ze tak powiem plytkie bo tylko 105cm i moze ktos ma doswiadczenie czy jesli sprobojemy ja wprawie wpionie ustawic to sie przesliznie? chce dzis zamowic kanape ale nie przewiduja zwrotu wiec musze miec pewnosc sam nie bede tego wnosil ich pracownicy maja to zrobic moze sobie poradza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 25.04.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 tak sie przedstawia sytuacja: http://images40.fotosik.pl/107/deca8d42b7c7e572.jpg prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 25.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 CIekawe pytanie rozumiem że 2,7 masz do sufitu...to by oznaczało że na spoczynkach mozna przenieść kanapę "w pionie" choć to chyba trochę trudne Co jest między biegami schodów? ściana czy barierka? jeżeli barierka tozawsze można się pokusić o "dojechanie" jednym końcem kanapy do brzegu spoczynku a drugi przerzucić nad barierką - zawsze to mniej roboty niż postawić w pionie... ile masz takich pięterek? bo jak jedno to może lepiej wciągnąc to ustrojstwo na pasach przez balkon lub okno.... więcej pomysłów już nie mam pozdrawiam i miłego kombinowania Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 witam potrzebuje szybkiej pomocy czy kanapa szer x gł x wys 226x100x90 zmiesci sie w klatce schodowej o szer schodów 106cm wys 270 spoczniki maja glebokosc 105 najgorzej chyba bedzie na spocznikach maja one szerokosc conajmniej 220cm ale sa ze tak powiem plytkie bo tylko 105cm i moze ktos ma doswiadczenie czy jesli sprobojemy ja wprawie wpionie ustawic to sie przesliznie? chce dzis zamowic kanape ale nie przewiduja zwrotu wiec musze miec pewnosc sam nie bede tego wnosil ich pracownicy maja to zrobic moze sobie poradza? Ja bym chyba nie stawił do pionu. Trzeba nad balustradą przełożyć , tyle że to we 3 trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 26.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 To też zależy ile dasz w łape tragarzą jak dobrą stawkę to wniosą nawet przez komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 26.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Z meblowego tragarze biorą 10 zł od piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 27.04.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 mieszkanie jest na 2im pietrze a po srodku jest barierka tylko ze nie da sie nad nia przezucic gdyz na początku i koncu ida pionowe "pręty" tak to nazwe szkieletu klatki lub barierek nie wiem do czego one sluza tak do koncaale i tak dziekuje za rade jak na razie nikt sie wzburzył ze sie nie da i to dobrze bo juz zamowilem mam nadzieje ze w pionie przejdzie inaczej to ..... 3majcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 27.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wchodzi na luziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 01.07.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 nie miałem czasu zeby sie pochwalic ale sie udało .... ale powiem ze 2-3cm i by na szerokosc sie nie zmiescila kanapa a chlopaki z meblowego w pionie ja wniesli w dwoch tak naprawde to dobrze ze byla konkretnie zapakowana bo szla dwa pietra po scianach inaczej to chyba by ja starli na amenpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts