Renata 18.11.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Szukam kogoś kto zlokalizuje i naprawi dziurę w instalacji wodnego ogrzewania podłogowego - jedna pętla.PILNE!Proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 18.11.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam Przerabiałem to ostatnio. Przebito mi ogrzewanie podłogowe w jednym miejscu. Zrobiłem próbe ciśnieniową wodą (nie powietrzem) i w miejscu gdzie wylewka podeszła wilgocią wiadomo było, że jest przebicie. Pozostało skucie wylewki w tym miejscu i założenie (tu nie wiem czy dobrze napisze) mufki.Krótko - duzo nerwów i mało problemów. Pozdrowienia B. PS. Jeśli masz już położone kafle, to może być problem większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 18.11.2003 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Beniciu, Mam niestety położony gres. Czy to uniemożliwi lokalizację usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 18.11.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam Mimo wszystko spróbuj z ta próbą ciśnieniową. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Może fugi zwilgotnieją. Tak sobie gdybam.Przykra sprawa. Trzymaj się. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 18.11.2003 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Dzięki.Trzymam się ale słabo. Zrobię jak mi radzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts