radone 25.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, kupiłem tynk akrylowy firmy KABE w2 kolorach, po położeniu na ścianie okazało się ze wybrałem zbyt małą różnicę w odcieniu pomiędzy tymi dwoma kolorami. Mam pytanie czy można jakoś przyciemnić jeden z kolorów. Znalazłem taki pigment w sklepie.pigment MIX: http://www.inchem.com.pl/main.php?id=2&idt=1&w=1500 Czy ktoś ma doświadczenie co z tym można zrobić ? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 25.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zabierz tynk do punktu gdzie był mieszany, a tam Ci go przebarwią. Jeżeli będziesz to robił sam to istnieje ryzyko, że kolory pomiędzy poszczególnymi opakowaniami mogą się delikatnie różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj 77 08.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jeśłi położyłeś już tynk na ścianie to proponuję przemalować tynk farbą po uprzednim zagruntowania podłoża ( farbę kup tej samej firmy i nie kombinuj nic samemu ze stosowaniem barwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts