Kaśka 999 25.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Jestem pierwszy raz na forum. Mam pozwolenie na budowę w zabudowie bliźniaczej. Może ktoś z Was już wybudował lub planuje taką budowę. Jestem dopiero na starcie. Proszę o pomoc z czego najlepiej wybudować dom? Jaki polecacie materiał? Za każdą cenną radę będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 30.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam i gratuluję Wstąpienia na Nową Drogę Życiową Pytania, które zadałaś są tak ogólnie, że trudno na nie sensownie odpowiedzieć nie pisząc elaboratu. Ilu inwestorów, tyle upodobań. Każda technologia i każdy materiał mają wady i zalety. Postaraj się sprecyzować pytanie, a z pewnością otrzymasz konkretną odpowiedź. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts