EZS 29.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A w ogóle to chyba iektórzy nie rozumieją pewnej istotnej różnicy pomiędzy "robić zakupy w centrum handlowym w niedzielę" a "spędzać z rodziną niedzielę w centrum handlowym". Dla mnie to są dwie zasadniczo różne sprawy. a bo to znowu pytana jest nie ta grupa docelowa. Ludzie budujący zwykle nie mają czasu na wysiadywanie w marketach w celach czysto rozrywkowych. Więc takiej opcji prawie nikt nie rozważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 29.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pomysl ze sloikirem nie moj ale doszedlem do wniosku ze zadnych nowych zabawek juz nie bedzie dla malego hahaha w sobote kupuje mu dwa telewizory do auta zeby podczas podruzy sie nie nudzil pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tak nawiaskiem , znam takiego w tym stylu. Mesiem jeździ a dzieciak słoikiem z przykrywką się bawi - żeby nie było że pustym... ! z zierenkiem fasoli w środku.. Ziabka - jak dla mnie to o niczym nie swiadczy, chyba ze o kreatywnosci rodzica lub dziecka Moje na ten przyklad zamiast pieknych kolorowych zabawek z mnostwem przyciskow, melodyjek itp. wolalo godzinami sie bawic turlaniem plastikowej butelki po wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tak nawiaskiem , znam takiego w tym stylu. Mesiem jeździ a dzieciak słoikiem z przykrywką się bawi - żeby nie było że pustym... ! z zierenkiem fasoli w środku.. Ziabka - jak dla mnie to o niczym nie swiadczy, chyba ze o kreatywnosci rodzica lub dziecka Moje na ten przyklad zamiast pieknych kolorowych zabawek z mnostwem przyciskow, melodyjek itp. wolalo godzinami sie bawic turlaniem plastikowej butelki po wodzie tyle, że ziarenko fasoli może być niebezpieczne! sa przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Długi weekend przed nami.Ja mam zaplanowane tak - w piątek sadzę, kopię, gram na skoszonym trawniku mecz z młodym, wywalam w przerwie meczu starą ściółkę od Bruna, podlewam, wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót.sobota - do roboty, ale szybko, powrót, porzadki w garażu o 17.00 na mecz extraklasy o ważne punkty - wyjazd z młodym.niedziela - wyspac się, do kościoła, potem na pokazy z końmi (takie nie skakanie ale wiecie-konie łażą, dygają, sztuczne ognie, kiełbaski....)I zabrakło czasu na market, kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót. jak po drodze bedzie policja, to soboty i niedzieli nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Długi weekend przed nami. Ja mam zaplanowane tak - w piątek sadzę, kopię, gram na skoszonym trawniku mecz z młodym, wywalam w przerwie meczu starą ściółkę od Bruna, podlewam, wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót. sobota - do roboty, ale szybko, powrót, porzadki w garażu o 17.00 na mecz extraklasy o ważne punkty - wyjazd z młodym. niedziela - wyspac się, do kościoła, potem na pokazy z końmi (takie nie skakanie ale wiecie-konie łażą, dygają, sztuczne ognie, kiełbaski....) I zabrakło czasu na market, kurcze Coś Bobiczku mało postępowy jesteś Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 pomysl ze sloikirem nie moj ale doszedlem do wniosku ze zadnych nowych zabawek juz nie bedzie dla malego hahaha w sobote kupuje mu dwa telewizory do auta zeby podczas podruzy sie nie nudzil pozdrawiam Ha ha - dlaczego tylko dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 niedziela - .........................-konie ......., dygają, ...... ............. Potem podaja kopyto - nigdy dosc grzecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót. jak po drodze bedzie policja, to soboty i niedzieli nie bedzie a Ty uprawiasz czarnowidztwo na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja się pochwalę - bede miała długi weekend wolny od dzieciaków ....dziś po południu zabierają je moi rodzice do swojego domku na wsi i przywiozą w niedzielę wieczorem . Nic nie planujuę, nic nie obmyślam .... jak mi się bedzie chciało to coś koło domu porobie , jak nie to nie . Pełen lajcik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja będę zbierać siły przed następnymi dwiema niedzielami... Za tydzień - komunia u chrzesniaka męża, za dwa - komunia u nas... kto przezyje - wolnym będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja się pochwalę - bede miała długi weekend wolny od dzieciaków ....dziś po południu zabierają je moi rodzice do swojego domku na wsi i przywiozą w niedzielę wieczorem . Nic nie planujuę, nic nie obmyślam .... jak mi się bedzie chciało to coś koło domu porobie , jak nie to nie . Pełen lajcik . no super nic tylko się byczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja będę zbierać siły przed następnymi dwiema niedzielami... Za tydzień - komunia u chrzesniaka męża, za dwa - komunia u nas... kto przezyje - wolnym będzie no tak sezon komunijny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 pomysl ze sloikirem nie moj ale doszedlem do wniosku ze zadnych nowych zabawek juz nie bedzie dla malego hahaha w sobote kupuje mu dwa telewizory do auta zeby podczas podruzy sie nie nudzil pozdrawiam a po co 2 tv??? a po co w ogóle tv do auta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 pomysl ze sloikirem nie moj ale doszedlem do wniosku ze zadnych nowych zabawek juz nie bedzie dla malego hahaha w sobote kupuje mu dwa telewizory do auta zeby podczas podruzy sie nie nudzil pozdrawiam a po co 2 tv??? a po co w ogóle tv do auta??? trza byc trendy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no chyba że tak dobrze, ze moje dziecko nigdy się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ni trendy mamy w tylnej czesci ciala dwa dlatego ze autko 7 osobowe i jedni ogladaja z przodu a drudzy z tylu a dlatego dwa ze cenowo nie ruzni sie od jednego takowa mala proocja a pozatym mozna kupic dwa i w kazdym ogladac co innego czyli czasem i dorosli skozystaja niezawsze beda obydwa podlaczone oczywiscie jak by co ktos szukal to podam namiary sklepu oczywiscie wielkopowieszchniowy markecik czy tak to zwal siec sklepow specjalizujacych sie w autach i rowerkach i wszystko co z nimi zwiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.04.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kier-owca tez oglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ni trendy mamy w tylnej czesci ciala dwa dlatego ze autko 7 osobowe i jedni ogladaja z przodu a drudzy z tylu a dlatego dwa ze cenowo nie ruzni sie od jednego takowa mala proocja a pozatym mozna kupic dwa i w kazdym ogladac co innego czyli czasem i dorosli skozystaja niezawsze beda obydwa podlaczone oczywiscie jak by co ktos szukal to podam namiary sklepu oczywiscie wielkopowieszchniowy markecik czy tak to zwal siec sklepow specjalizujacych sie w autach i rowerkach i wszystko co z nimi zwiazane dla mnie już to dziwne, nie wiem, jak to nazwać tyle w aucie mozna robić, rozmawiać, że nie ma potrzeby oglądać jeszcze i tu tv - co prawda my w ogóle mało oglądamy w domu, moze to tez na to wpływa a poza tym - ja mam chorobę lokomocyjną jesli się miałabym patrzeć jeszcze na tv, to bym nawet nie wyjechała nigdzie ps. a poza tym to chyba do gniazdka zapalniczki się podłącza? to już mam zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts