Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

spędzić niedzielę w hipermarkecie

bobiczek

Recommended Posts

A w ogóle to chyba iektórzy nie rozumieją pewnej istotnej różnicy pomiędzy

"robić zakupy w centrum handlowym w niedzielę"

a

"spędzać z rodziną niedzielę w centrum handlowym".

Dla mnie to są dwie zasadniczo różne sprawy.

a bo to znowu pytana jest nie ta grupa docelowa. Ludzie budujący zwykle nie mają czasu na wysiadywanie w marketach w celach czysto rozrywkowych. Więc takiej opcji prawie nikt nie rozważa.

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak nawiaskiem , znam takiego w tym stylu. Mesiem jeździ a dzieciak słoikiem z przykrywką się bawi - żeby nie było że pustym... :o

! z zierenkiem fasoli w środku.. 8) 8)

:wink: :wink:

Ziabka - jak dla mnie to o niczym nie swiadczy, chyba ze o kreatywnosci rodzica lub dziecka :) Moje na ten przyklad zamiast pieknych kolorowych zabawek z mnostwem przyciskow, melodyjek itp. wolalo godzinami sie bawic turlaniem plastikowej butelki po wodzie :lol:

Tak nawiaskiem , znam takiego w tym stylu. Mesiem jeździ a dzieciak słoikiem z przykrywką się bawi - żeby nie było że pustym... :o

! z zierenkiem fasoli w środku.. 8) 8)

:wink: :wink:

Ziabka - jak dla mnie to o niczym nie swiadczy, chyba ze o kreatywnosci rodzica lub dziecka :) Moje na ten przyklad zamiast pieknych kolorowych zabawek z mnostwem przyciskow, melodyjek itp. wolalo godzinami sie bawic turlaniem plastikowej butelki po wodzie :lol:

tyle, że ziarenko fasoli może być niebezpieczne! sa przykłady.

Długi weekend przed nami.

Ja mam zaplanowane tak - w piątek sadzę, kopię, gram na skoszonym trawniku mecz z młodym, wywalam w przerwie meczu starą ściółkę od Bruna, podlewam, wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót.

sobota - do roboty, ale szybko, powrót, porzadki w garażu o 17.00 na mecz extraklasy o ważne punkty - wyjazd z młodym.

niedziela - wyspac się, do kościoła, potem na pokazy z końmi (takie nie skakanie ale wiecie-konie łażą, dygają, sztuczne ognie, kiełbaski....)

I zabrakło czasu na market, kurcze

Długi weekend przed nami.

Ja mam zaplanowane tak - w piątek sadzę, kopię, gram na skoszonym trawniku mecz z młodym, wywalam w przerwie meczu starą ściółkę od Bruna, podlewam, wieczorem z młodym rundka na rowerze na festyn na boisku LZS, piwko, powrót.

sobota - do roboty, ale szybko, powrót, porzadki w garażu o 17.00 na mecz extraklasy o ważne punkty - wyjazd z młodym.

niedziela - wyspac się, do kościoła, potem na pokazy z końmi (takie nie skakanie ale wiecie-konie łażą, dygają, sztuczne ognie, kiełbaski....)

I zabrakło czasu na market, kurcze

Coś Bobiczku mało postępowy jesteś :roll:

Ja też :lol: :lol: :lol:

A ja się pochwalę - bede miała długi weekend wolny od dzieciaków ....dziś po południu zabierają je moi rodzice do swojego domku na wsi i przywiozą w niedzielę wieczorem :D .

Nic nie planujuę, nic nie obmyślam .... jak mi się bedzie chciało to coś koło domu porobie , jak nie to nie :wink: :D . Pełen lajcik :wink: :lol: .

A ja się pochwalę - bede miała długi weekend wolny od dzieciaków ....dziś po południu zabierają je moi rodzice do swojego domku na wsi i przywiozą w niedzielę wieczorem :D .

Nic nie planujuę, nic nie obmyślam .... jak mi się bedzie chciało to coś koło domu porobie , jak nie to nie :wink: :D . Pełen lajcik :wink: :lol: .

no super :)

nic tylko się byczyć :D

pomysl ze sloikirem nie moj ale doszedlem do wniosku ze zadnych nowych zabawek juz nie bedzie dla malego hahaha

w sobote kupuje mu dwa telewizory do auta zeby podczas podruzy sie nie nudzil pozdrawiam

a po co 2 tv???

a po co w ogóle tv do auta???

:o :o :o

trza byc trendy!

ni trendy mamy w tylnej czesci ciala

dwa dlatego ze autko 7 osobowe i jedni ogladaja z przodu a drudzy z tylu

a dlatego dwa ze cenowo nie ruzni sie od jednego takowa mala proocja a pozatym mozna kupic dwa i w kazdym ogladac co innego czyli czasem i dorosli skozystaja niezawsze beda obydwa podlaczone oczywiscie

jak by co ktos szukal to podam namiary sklepu oczywiscie wielkopowieszchniowy markecik czy tak to zwal siec sklepow specjalizujacych sie w autach i rowerkach i wszystko co z nimi zwiazane

ni trendy mamy w tylnej czesci ciala

dwa dlatego ze autko 7 osobowe i jedni ogladaja z przodu a drudzy z tylu

a dlatego dwa ze cenowo nie ruzni sie od jednego takowa mala proocja a pozatym mozna kupic dwa i w kazdym ogladac co innego czyli czasem i dorosli skozystaja niezawsze beda obydwa podlaczone oczywiscie

jak by co ktos szukal to podam namiary sklepu oczywiscie wielkopowieszchniowy markecik czy tak to zwal siec sklepow specjalizujacych sie w autach i rowerkach i wszystko co z nimi zwiazane

dla mnie już to dziwne, nie wiem, jak to nazwać

tyle w aucie mozna robić, rozmawiać, że nie ma potrzeby oglądać jeszcze i tu tv - co prawda my w ogóle mało oglądamy w domu, moze to tez na to wpływa

a poza tym - ja mam chorobę lokomocyjną

jesli się miałabym patrzeć jeszcze na tv, to bym nawet nie wyjechała nigdzie :D

ps. a poza tym to chyba do gniazdka zapalniczki się podłącza?

to już mam zajęte :D