ponury63 24.10.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Ja Ci dam smutasku !!! Po polskiemu to było, ino kiedyś.. "Wicie, tyn trynd" - jak mawiał nieodżałowany tow. Dycymber . A impulsywne działania.. hm.. wiesz, nie samym cementem człek żyje Pozdrufffka, HC [Honorowy Czatersie, nie mylić z hardcore ]. ___________________________________ No i złamałem się i wlazłem na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 24.10.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.10.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 haslo reklamowe dla MURATORA jest ponizej ___________________________________________________________________ NIE NARKOTYKOM-jeżeli chcesz naprawdę się uzależnić wejdź na CZAT muratora:) Hehe Ja mam inne: "Chcesz zobaczyć, ile masz wolnego czasu ? Uzależnij się od czata, a potem go odstaw". Były czatoholik Oj tak ponury63 zgadzam się z Tobą. W okresie kiedy wydawało mi się, że beze mnie czat nie będzie istniał...tzn. pełnego uzależnienia..prowadziło się długie, nocne Polaków rozmowy....i fajnie było, gorzej ze wstawaniem o 6-tej rano. Ech te codzienne, poranne deklaracje, że dziś nie wejdę na czata...nooo może tylko na chwilkę tak do 22-giej i wchodziło się i gadało do 1-wszej, 2-giej...i tak w kółko.... Była czatoholiczka...czasem jeszcze wchodzę na czata ale rzadko i nigdy nie dłużej niż do 22-giej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 28.10.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Hejka Edzia !!!! Mnie jeszcze trzyma czat Wiesz która jest teraz godzina????No właśnie "co ja tutaj robię" pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 24.10.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to po niespełna roczku pisze znowu w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts