ricman78 25.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam,stoję przed wyborem ogrzewania do domku http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=140&unset=2 Mieszkam na Górnym Śląsku. Domek jest mały. Nie mam dostępu do gazu. Jeśli chodzi o eko groszek lub węgiel - odpada ponieważ nie mam dedykowanego pomieszczenia. Został tylko prąd i kominek. Myśleliśmy nad kominkiem z płaszczem wodnym lub z DGP.Czy Ktoś z Was używa takiego połączenia? Jeśli tak to prąd + DGP, czy prad + płaszczem wodnym?Które z tych dwóch rozwiązań jest efektywniejsze?Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc. Jeśli Ktoś zna jakieś firmy doradcze w tym zakresie z regionu górnego śląska - czy możemy prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, stoję przed wyborem ogrzewania do domku http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=140&unset=2 Mieszkam na Górnym Śląsku. Domek jest mały. Nie mam dostępu do gazu. Jeśli chodzi o eko groszek lub węgiel - odpada ponieważ nie mam dedykowanego pomieszczenia. Został tylko prąd i kominek. Myśleliśmy nad kominkiem z płaszczem wodnym lub z DGP. Czy Ktoś z Was używa takiego połączenia? Jeśli tak to prąd + DGP, czy prad + płaszczem wodnym? Które z tych dwóch rozwiązań jest efektywniejsze? Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc. Jeśli Ktoś zna jakieś firmy doradcze w tym zakresie z regionu górnego śląska - czy możemy prosić o namiary? zajżyj na wiadomości prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 25.04.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 zajrzałem - odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts