AgnesK 09.01.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Ech...., ale chociaż uczę się na błędach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 09.01.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 .no trudno, zmieniłem minimalnie nick i jakoś wchodzę. Mam nadzieję, że tym razem zapamiętam hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Czat krócej No i stało się.... Niestety, z powodów technicznych CZAT od najbliższego poniedziałku będzie czynny jedynie w godzinach od 9.00 do 17.00, za wyjątkiem niedziel i świąt. Czy taka sytuacja stanie się normą - zobaczymy. Wstępne szacunki mówią, ze taka sytuacja potrwa do końca wakacji... Pozdrawiam smutno w związku z powyższym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 No to stało się. Pięknie... Nie wierzyłam do końca, że jednak do tego dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 01.04.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Przeczytałam Wasze uwagi i chociaż zastrzegłam swój nick,na wszelki wypadek sprawdziwam.Niestety okazało się,że mogę wejśc na czata bez wpisywania hasła-wcześniej nie mogłam tam wejść bez logowania. Może mi kroś wytłumaczyć to zjawisko?Czy ktoś złamał moje hasło? Przy okazji idę w ślady Agnes i też oświadczam,że od bardzo dawna tam nie wchodzę i jeśli jakaś skorpionka pojawiała się w tym miejscu-nie byłam to ja. Pozdrawiam Czatmenki i Czatmanów. skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witaj Skorpionko !Po jakimś czasie [myślę, że ok. miesiąca] nieużywania danego nick'a serwer pozwala na zalogowanie się bez hasła, tak jakby "zapomniał" tego użytkownika. Zaloguj się pilnie z hasłem, jeśli chcesz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 I stalo się, a do tego, kazdy kto uzyje slowa potocznie rozumianego jako niecenzuralne, będzie "kill" z czata. Myslą też, o tych co sa nalogowcami , maja wyrzucac po godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Sądny dzień nadszedł....... Ale cóż, Ordnung muss sein! Majka, podobno za każde napisane 100 postów bedzie przysługiwało do złotej godziny jeszcze dodatkowe 10 minut... Ktoś tak mówił wczoraj na czacie. Ino te 100 postów trzeba wyskrobać w ciągu tygodnia... Skorpionko, jest tak jak mówi Ponury, za długo nas nie odwiedzałaś i serwer "zapomniał" Cię.... Zaglądaj do nas wieczorami. Ckni nam się za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Redakcja - NA SZCZĘŚCIE - odstąpiła od pomysłu ograniczenia godzin funkcjonowania CZATA... Ale nowy regulamin, wchodzacy w życie już od jutra, wcale nie jest łaskawy.... zobaczcie sami.....http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=24636&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 01.04.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ponury,dziękuję-zaktualizowałam hasło i zadziałało jak należy. Agnes ,dziękuję za ciepłe slowa. Pozdrawiam Was serdecznie i proszę pozdrówcie ode mnie Ziabkę. Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts